MT anti-depresancılar

evet arkadaşlar yine bir konu dışı başlığından hepinize merhaba, bu seferki başlığımızın konusu anti-depresanlar, hepimizin yakından tanıdığı hatta kimimizin kullandığı bu anti-depresan denen insanı iyice depresif eden ilaçlar hakkında yorum ve hikayelerinizi bekliyoruz...

Son düzenleme:
Çok melem bir şeydir. Kimi insanları o kadar depresip yaparki durup durmadık yerde, gereksiz yere karşısındakini kırmasına yol açar.

2 adet zencefili kısık ateste 10dk ısıtıyorsunuz sonra bi tabakta ezıyorsunuz.. daha sonra bı adet köy yumurtasının sarısıyla beyazını ayırıyorsunuz okadar sürmüyorsunuz bile :p:queen::queen:

Emin bey , karşılıksız aşkınız için mi anti zımbırık kullanıyorsunuz acaba? Yoksa her sürtündüğünüz motor patlıyor diye mi? Kikikik :ppPpp

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
istersen şimdi sözü istanbul üniversitesi cerrahpaşa tıp fakültesi psikiyatri ana bilim dalı bölüm başkanı doçent manyag emin arıkoğluna ver.:p

bu ne ciddiyet abi, antisırıtisan mı alıyosun.:mrgreen:

Emin bey , karşılıksız aşkınız için mi anti zımbırık kullanıyorsunuz acaba? Yoksa her sürtündüğünüz motor patlıyor diye mi? Kikikik :ppPpp

valla aşk acısındanmıdır bilemem ama doktor reçeteye yazdı fakat eczaneye gidip almadım bile, çünkü 2003 de bana lustral, pasiflora ve adını hatırlamadığım mercimek e benzeyen antidepresanlardan kulandırmışlardı, yararından çok zararını gördüm, o yüzden ben bu ilaçlara karşıyım, sihirli değnek değil bu ilçalar öyle içince her şey düzelsin..

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çok melem bir şeydir. Kimi insanları o kadar depresip yaparki durup durmadık yerde, gereksiz yere karşısındakini kırmasına yol açar.

Affetmicen böylelerini, depresif felan bahane bunlar, davanda haklısın, sonuna kadar bıdı bıdıı.:p

istersen şimdi sözü istanbul üniversitesi cerrahpaşa tıp fakültesi psikiyatri ana bilim dalı bölüm başkanı doçent manyag emin arıkoğluna ver.:p

bu ne ciddiyet abi, antisırıtisan mı alıyosun.:mrgreen:
ciddi bi konu bu abi, senin, benim ve bizim gibilerin hayatlarımızın geri kalan kısmını ilgilendiriyo :p

Seni denek yapmış olmasınlar:queen:
Mercimekmiş... bonibon onlar bonibon::151::

olabilir valla boynu ağrıyana anti depresan verildiğini başka yerde görmedim çünkü :mrgreen:

2 adet zencefili kısık ateste 10dk ısıtıyorsunuz sonra bi tabakta ezıyorsunuz.. daha sonra bı adet köy yumurtasının sarısıyla beyazını ayırıyorsunuz okadar sürmüyorsunuz bile :p:queen::queen:

hahahahhahahahahhahahaha :mrgreen: yav ekşime geçti ama bacak hala aynı :mrgreen:

Son düzenleme:
Bende el ayak titrmesi oluyordu doktor 5mg yi 2 ye böl biri sabah biri akşam iç diyordu benim kafam bozuk olduğunda 2 tane atıyorum aslan kesiliyorum hafif:mrgreen:

antidepresanlı, motora bineni döverim::zencii::
bende artçısı olur canını yakarım :mrgreen:
Bende el ayak titrmesi oluyordu doktor 5mg yi 2 ye böl biri sabah biri akşam iç diyordu benim kafam bozuk olduğunda 2 tane atıyorum aslan kesiliyorum hafif:mrgreen:

afferim devam et, yan etkileri baş gösterdiğindede doktor doktor dolaşırsın Allah korusun, şakaya gelmez bu tip ilaçlar..

PAXİL CR 12,5 MG: bu ilaç titanyum dioksit içerirmiş:silent:

XETANOR 30 MG 30 TABLET:esas bunu kullanandan kormak lazımmış,gerilim filmlerindeki psikopatların tüm özelliklerine iyi geliyormuş:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar