Racingle Böyle Kaza Görmediniz

Adam ölmemiş ki... Mevla'ya kavuşmasına daha çok var onun..

Hayabusaya daha çok üzüldüm

Bence bunlar rekor kırmaya filan çalışıyo..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
komedi yav ,adam bile bile acıya gidiyor.biz hayabusa'nın resimleriyle yetiniyoruz adam gerçeğini haşat ediyor:p

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ahanda Görkem gelmiş, bütün gece dişli ve şanzuman çalıştı, uykusuz ve tehlikelidir kaçınız.:p

Hahaha ... devamı bu gece ::gozluk::
Gece gözümü kapatıyorum dişliler kayışlar gözlerimin önünde dönüyor ::pokey::
Bazı şeyleri kavradım ama ::sapka::

MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:  Konu dışı , tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karsi, şiddet, müstehcen, kaba, nefret dolu yada çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, irk ayrimina yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanicilarini küçümser davranislar sergilemek , dini , siyasi ve politik yazilar yasaktir. Attığınız her mesajda IP adresinizin kayıt edildiğini lütfen göz önünde bulundurun. Bu anlaşmanın iptali halinde IP adresiniz vasıtasıyla forum alanından uzaklaştırılacağınız gibi, herhangi bir hukuksal durumda da ISP'nize ulaşılacaktır. Bu durum ancak bu anlaşmanın ciddi bir şekilde ihlal edilmesi durumunda geçerlidir. Forum ortamina kisisel problemler, anlasmazliklar tasinamazlar.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

az daha kavuşuyormuş tahtalıköye az kalmışş....:queen:

aman tanrım nasıl bı kaza olmus daha doorusu kaza degılde ne desem bılemedım:pr:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Arkadaşım ilgili siteden son 1-2 saat içinde onca video linki verdin bizimle paylaştın çok sağol. Ama bu sefer baltayı taşa vurdun. Bu videoyu izlememiş çok az insan olduğuna inanıyorum. Kendisi tam bil kült moto-denyo videosudur.

Link verirken saha dikkatli ve seçici olmanı diler, başarılı bir araştırma hayatı temenni ederim.

:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşım ilgili siteden son 1-2 saat içinde onca video linki verdin bizimle paylaştın çok sağol. Ama bu sefer baltayı taşa vurdun. Bu videoyu izlememiş çok az insan olduğuna inanıyorum. Kendisi tam bil kült moto-denyo videosudur.

Link verirken saha dikkatli ve seçici olmanı diler, başarılı bir araştırma hayatı temenni ederim.

:)

ya arkadaşım bu nasıl bir üslup baltayı taşa vurmak beni neyle suçluyorsun ki böyle bir laf edebiliyorsun yada ne suç işledim ayıp ne yapdım asıl sizin yapdığınız ayıp paylaşım yapdık youtube dan metacafe den yapınca reklam olmuyor yerli siteden ekleyince yapınca reklama giriyor öylemi biri yazmış senin siten biri yazmış baltayı taşa vurdun keşke benim sitem olsa ama değil sadece youtube kapalıyken uzun zamandır çok sık takip ettiğim bir site 10 yıllıkda site yeni bir site değil.. videoları ben seçmedimki bunlar vardı ekledim varsa kitlersiniz topiği olur biter

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar