slmlar bendde motorumu paylasmak ıstıorum

güzel olmuş emeğine sağlık birde forumdan bi arkadaşın daha rf si vardı lincoln dü niki onunkide çok hoştu onada bi bak fikir olabilir
ben egzozu merak ettim o şekilmi satılıyor?

güzel olmuş emeğine sağlık birde forumdan bi arkadaşın daha rf si vardı lincoln dü niki onunkide çok hoştu onada bi bak fikir olabilir
ben egzozu merak ettim o şekilmi satılıyor?

bu eksoz pejo 106 eksozu gırısıne ozel yapım baglama ıcn normal orjın eksozun gırısını kaynattım ama benım mtrun eksozu cok kasıo yuksellttım yıne kastı full ındırdım yıne kasıo kelepcenın bırını cıkardım hatta bu problemı yasayan warmı ::S:S:S:pale:

Motorun Cok Güzel OlmuŞ Umarım Aynaları Takmayı Unutmassın :) Önce CanSağlığımız

malesef aynaları takacak yer kalmadı :):)

Son düzenleme:
o arka çamurluğu taq herşeyden önce burada kimse ona değinmemiş plaka da yok doğal olarak o egzozdan çıkan ses herkesi rahatsız eder aynalarını tak boya süper ...

o arka çamurluğu taq herşeyden önce burada kimse ona değinmemiş plaka da yok doğal olarak o egzozdan çıkan ses herkesi rahatsız eder aynalarını tak boya süper ...

plaka war bıde arka camurlugu takjcak yer yok saten o sekle getırmek ıcn mtrun arka şasesi kısalttım anca oturdu.....
eksoz konsuunda bıse dıemem....
bıde daha mtrun uzerınde boya yok macun we astar boya war yakın zamanda boyancak ıns....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güle güle kazasız belasız kullanmanı temenni ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar