İstanbul Mt'nin yeni üyesi hayırlı olsun (:

aramıza hoş geldin ofkemvecezam ilk mesaj ßenden olsun :rendeer:

teşekkürler angela da bu çıtır filan hayırdır millet hatun filan anlamasın sonra bizi:):=)

Aramıza hoşgeldin. Erkeğe çıtır demek yanlış anlaşılmalara sebep olur. Top falan sanarlar Allah muafaza...:)
Şaka bir yana tekrar hoşgeldin.

Direkten dönme tabiri buraya tam oldu zannedersem:cherry:.
Hoşgeldin arkadaşım.

hoşbulduk angelanın hatasını düzeltmesek şimdi yanmıştık:)malum motorcular hatuna fena düşkündür:p

hoşgeldin arkadaşım, angela doğru yere getirdi seni merak etme :wiinkk:

Aramıza hoşgeldin. Erkeğe çıtır demek yanlış anlaşılmalara sebep olur. Top falan sanarlar Allah muafaza...:)
Şaka bir yana tekrar hoşgeldin.

hahahhahah yok daha neler :mrgreen: imza süper olmuş yanlız :cat:

benim bildiğim motorcunun iki hatunu vardır birisi kalbini alır diğeri aklını ;) hoşbulduk tekrardan:)

Hoşgeldin dostum. Her zaman sabotajlara hazır olmalısın bu forumda...

aynen rigel farkındayım güvenmemek gerekiyo kimseye:p:p şakası bi yana güzel siteymiş biraz inceledimde

aynen rigel farkındayım güvenmemek gerekiyo kimseye:p:p şakası bi yana güzel siteymiş biraz inceledimde

açıklamasını yaptım ya daha ne qıcıklık yapıon ßana :queen: ßen yeni üyesin diye çıtır demiştim :pale: sitemiz qüsel olmasaydı çağarmasdım zaten :)

senin uykun yokmu gidip normal kızlar gibi uyusana :)belki burda erkek erkeğe motor muhabbeti yapcaz :p

hoşgeldin hocam.:cat:ama bu başlıkta bariz kasıt var.yanlışlıkla oldu falan hikaye:p:mrgreen:

ofkemvecezamn bu konuya 5 kere cevap yazmasına ragmen neden mesajları 0 gözüküyor acaba :S

merichhh seninde 96 gösteriyo muhtelemen gece tamamen aktif olmayabilr site.masterfk aynı düşüncedeyim bu kız milletine güvenmicen hep demişimdir:p:)

Nası ßi ßaşlık açtıysam artık ofkemvecezam cıldırıyo sayemde makaraya sarmayın o ßana sarcak yoksa elinden alamıcaksınız kafa qös dalcak ßana

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar