zatter kardes hayirlisi olsun umarim gonlune gore bir tane zat bulursun .bende sifir birtane aldim 90km yaptim,bizede bahsettigin parcalarin adlarini verirsen belki gerekebilir.tesekkurler
ayberk merhaba.ben serkan
monerr merhaba
o zaman kısaca yazıyım
okuduğumdan beri motorun problemli yerleri belli aslında biri telleri her kezde kopma yaşamış eski kullanıcılarda onları honda activa yada kinetix in telleriyle değiştirmek en uygunu olucakdır
akü kimsede uzun dayanmamış bunuda değiştirmek erken vakitten iyi olucakdır
camdan çok insandan ses geliyormuş oralara somon koymak akılkarı ve motorun görebildiğin yerlerindeki vidalara vakdin varsa bir elden geçirip somonla sıkıştırman
arkası alçak kademeyi 5 e çıkarmak en iyisi olucak gibiymiş
lastikler değişicek o kesin
çok yakmasına karşı karbürötürü bir abi mondilain başka bir modeliyle değiştirmiş yazdığına göre çok fark etmiş yakışda ve çekişde 70 milyonmuş karbiratör bana mantıklı geldi fiyatı eyer ekonomi ve serilik sağlıycaksa uzun vadede kara bile geçire bilir
birde bir bakıma sokucam genel bir bakım kayışı bango kayışla değiştiricem japonmuş daha uzun ömürlüymüş bujileri değiştiricem ngk ada bosh la çok fark ediyormuş falan filan
aksesuar olarakda ilerde bir zenon far yaparsam gece hem görünür hem görürüm rahat diye düşünüyorum