16.11.2008 Pazar günü Tamer ve Tüm Motorcular İçin

Katılabilecek Arkadaşları aramızda görmek isteriz. Emniyetten gerekli izinler alınmış olup basın yoluylada Kamuoyuna duyurulmuştur..

Mümkünse Siyah giyinmek ve Türkbayrağı gezinin konseptine eklenmiştir. Özen gösterecek arkadaşlara teşekkürederiz.

baris2dp9.jpg

Arkadaşlar bu etkinliğe herkesi bekliyoruz. ,

Buluşma noktaları:

İstanbul Grubu : Çayırova McDonalds önü Saat:10:30 Hareket: 11:00
Bursa Grubu: Eskihisar İskelesi önü : Saat 10:30 Hareket 11:00
Gebze Grubu: Kulüpevi otoparkı (Halısaha)

Tüm bölgelerden gelecek olan arkadaşlar kulüpevinden toplanacak hep beraber güzergaha hareket edecek. buluşma noktalarında size eşlik edecek arkadaşların motosiklet ve diğer bilgileri buraya eklenecek.

Son düzenleme:
Bu anlamlı organizasyonda bizlerle birlikte gaz açacak tüm motorcu dostlarımız bekliyoruz. Trafikte artık farkedilmek ve saygı görmek istiyoruz, bunun içinde sesimizi duyurmamız şart.

vefat eden arkadaşımıza allahtan rahmet diliyorum yolunuz acık olsun arkadaşlar :rendeer:

biraz açarmısın konuyu...
saat kaçta nerden nereye gidilicek?

Güzergah Gebze Merkezdeki işlek caddeler. toplam 2 saat sürecek bir organizasyon. konvoya polisler de eskortluk edecek. Arkadaşımızın kaza geçirdiği bölgede durulup basın açıklaması yapılacak. İstanbul'dan katılmak isteyen arkadaşlar benimle irtibata geçerlerse ortak bir toplanma alanı oluşturulacak.

Güzergah Gebze Merkezdeki işlek caddeler. toplam 2 saat sürecek bir organizasyon. konvoya polisler de eskortluk edecek. Arkadaşımızın kaza geçirdiği bölgede durulup basın açıklaması yapılacak. İstanbul'dan katılmak isteyen arkadaşlar benimle irtibata geçerlerse ortak bir toplanma alanı oluşturulacak.

keşke daha erken açsaydınız topiği... umarım katılım fazla olur ve amacına ulaşır :cat:

izin belgeleri geç ulaştı elime. Hayali iş yapmayayım dedim.

tuğper içinde böyle bir organizasyon düşünüyodu sanırım mahkeme bekleniyo.
pazar günü kesin degil ama sizinle olmaya çalışıcam

hepinizi tebrik ediyorum duyarlı davranışınızdan dolayı

valla şimdi kararsız kaldım gibi çocukların yanınamı gitsem sürüşemi :silent:

ikiside aynı saatte yahu

çok güzel ve anlamlı bir organizasyon..umarım herkes vakit ayırıp bu anlamlı sürüş için kalabalık sağlanabilir...bize uzak ama gönülden destekliyoruz sizleri:rendeer:

Herkese hayırlı geceler...

Bursa ' dan korteje katılmak isteyenler için ; 16 - Kasım - 2008 pazar günü sabah saat 08:30 ' da Gemlik ' te buluşma organize edilmiştir. Saat 09:00 ' da Gebze istikametine doğru kontak açacağız.

Katılanların 0 530 408 39 39 ' dan bana ulaşmaları rica olunur...

cok güzel bi organizasyon ama nedeni keske bu kadar üzücü olmasa idi , katılmak isterdim gercekten,vefat eden kişiye Allah'tan bol rahmet diliyorum...

Arkadaşlar gönülden destek veren herkese teşekkürler.

gelmek isteyen arkadaşlar bana ulaşabilirler. İstanbul ve Gebze grubu benimle irtibata geçsinler.

0546 895 41 41

Barış Çelik

Evet Bursa' dan katılacak arkadaşlar için son hatırlatma :

Sabah 08:30 ' da Gemlik ÇakaBey sizleri bekliyor olacak, 09:00 da kontak açıyoruz.

Arkadaşlar bu etkinliğe herkesi bekliyoruz. ,

Buluşma noktaları:

İstanbul Grubu : Çayırova McDonalds önü Saat:10:30 Hareket: 11:00
Bursa Grubu: Eskihisar İskelesi önü : Saat 10:30 Hareket 11:00
Gebze Grubu: Kulüpevi otoparkı (Halısaha)

Tüm bölgelerden gelecek olan arkadaşlar kulüpevinden toplanacak hep beraber güzergaha hareket edecek. buluşma noktalarında size eşlik edecek arkadaşların motosiklet ve diğer bilgileri buraya eklenecek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar