vizesiz bir üniversite(!) tercihi yapsaydım aranızda olacaktım; üzülerek söylüyorum gelmem imkansız gibi gözüküyor,önümüzdeki hafta 6 sınavım var ... :silent: :salut:
Amaaaaa evde daralır da bi bardak çay içmeye gelirsem karışmam kimse sen nerden cıktın yaww hani gelmiodun demesin :wiinkk: :cherry:
katılacak arkdaslara şimdiden iyi eğlenceler![]()
mekanı güzel seçmişiniz yol yapmadan buluşcaz yani kış geldi böylemi oldu :cat: çarşıdakilerin haberi varmı oğuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
r:
yırtık çoraptan çıkar gibi gelme sakın yanlızda gelme :wiinkk:anlarsın :bounce:ilk sen orda ol gükalllllllllllllllppppppppppppr:
r:
yırtık çoraptan çıkar gibi gelme sakın yanlızda gelme :wiinkk:anlarsın :bounce:ilk sen orda ol gükalllllllllllllllppppppppppppr:
cesur abicimm gelirsek beraber gelirizzz...gerçi bn çok gelemk istiyorum özledim sizleri ama vizeler.....r: :salut:
ne vizesi abicim nerdesin :bounce::rendeer:
şimdi sezy istanbuldaymış, izmire gelmek için izmir konsolosluğuna vize başvurusunda bulunmuş o çıkmıyomuş,
gökalp ise bahçelievlerden çıkamıyomuş onada konak vizesi verilmiyomuş
baboş vize diye sınava diyo bunlar :wiinkk::queen::queen::queen:
sezy ve gökalp bak bööle diyosunuz o kitaplara bakıp bakıp o listedekilerin yüzlerini göreceksiniz soora okuduğunuzu anlamayacaksınız benden solemesi:wiinkk: anlaşma bitmiştir geliyosunuz yani :cherry: :cat:
13-sahinbirinci (ruhuynan)
18- ??
herkese gunaydin, listenize beni de eklemenizin bir mahsuru yoktur sanirim.
hatta bizi de.Bhtyr_vfr ve ben de gelmek istiyoruz.
aksam gorusmek uzere...
tgp senin çektiğin davutlar gezi fotolarını hala göremedik facebook a attım demiştin zannedersem doğrumu adress verirsen bizde görme fırsattı bullalım çünkü en güzel fotolar sendeydi yanılmıyorsam:cat:
tugba tuğba face imekleyin isterseniz.. umarım beğenirsiniz..:rendeer: