Fazer YALAN..CBR 600 F YALAN...Tek Gerçek Tokatlayıcı Kawasakı Z750

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kawasakinin ünlü bi modeli varmı honda yamaha ve suzukinin belirli klasmanlarda isim yapmış motorları var
örnek olarak yamahanın xt si suzukinin gsxr ı ve hondanın cbr ı

iki model:

NINJA (bilmeyen var mi?)
ve
Z Serisi (1979 Mad Max filmindeki polis motoru KZ1000 - diger motosikletlerin de hepsi KAWASAKI)
merak edenler icin: http://www.bikepics.com/kawasaki/kz1000/

nasılda ele veriyonuz kendinizi...gönlünüzde yatan aslan için neler yazmazki insan...:phayırlı olsun şimdiden...cbf 500 lü yıllarına yanacaksın işte o zaman...ben eşşeğe binmişim diye...:p

:mrgreen:

sizli-bizli konusmayalim ama. hepimiz yoldasiz, sadece SEN ve BEN vardir motorcular arasinda ...

CBF500'ü amacina ulasti ve bence daha hala capinda cok iyi motosiklet. ancak bana kücük gelmeye basladi. oturus pozisyonu rahat olmasina ragmen arada sirad bana chopper gibi geldiginde sinir olmuyor da degilim. ;)

Son düzenleme:
yav kendinizi derken SS cileri kasteddim...çoğul anlamında...yoksa mesafe bilmem barnağı eskik etmem...:p

z750 ci kardesim sen hic fazer yada fizer denen motorla z 750 ile tokatladınmı??
burda klavye sövalyesi olmayalım lütfen pistlere cıkalım z 750 yi görelim..:) biz coookk fazer avcısı z 750 gördük

geçen trafikte gördüm siyah renk mnyak bişey dikkatli baktım kuyrukta z750 yazıyor eve gidince girdim google a kawa çıktı resimlerini gördüm hayran oldum motora metehana katılıyorum çok estetik bir alet bundan sonraki motorum kesinlikle z750 veya mt03 olur :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Topik biteli 1 yıl olmuş..

boy

Metehan'cım Z750 sahibi birini bulursan tokatlama işine her zaman hazırım. Benim motor 600cc. Haa senin motor yarış için özel donanımlı diyorsan da bir de 600F bul o zaman ona da varım :) Senden haber bekliyorum :mrgreen:

Benim için efsane budur abi...Fazer ..600f kestanedir baba...

ya bi bas git :queen:

Şu cümledeki kelimeler bana birşeyler çağrıştırdı...

Kıyaslamana birşey söylememekle birlikte bir şey sormak istiyorum:
Daha birkaç saat öncesinde kaba taraflarını:p döndüğün fotoğrafları yayınladığın motor Fazer değil miydi?:queen::queen:
bkz.
dsc064420mb.jpg

:queen::queen: :queen::queen: :queen::queen:

Son düzenleme:
Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
benim gördüğüm tek gerçek tokatlayıcı zx10r dir kardeşim :p
bu ayu pandasının cezası ne zaman bitiyor bu arada :)

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
İstediği kadar tokatlasın, ben Fazer'ı hiç bişeye değişmem. :) Sırada o var inşallah.

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Umarım herhangi bir yerde GSR'ye kafa tutmak zorunda kalmazsın. Acı bir ders çok üzücü olur..

Kalmam, çünkü o tür durumlarda gaza gelmem hiç. Amacım yarışmak değil, iki tekerin keyfini sürmek. Süratle işim yok pek. :wiinkk:

600 f le fazer imkanı yok bas edemez...(600f gecer gider) ama z 750 tokatlar neyimi ?? anca gidonu .... z 750 cok begendigim bir motordu fakat alıcak arkadaslar ve kulanan arkadaslarda 1 pus sasesi olmayan motora bindiklerini anlıcaklardır artı yolda fazer yarım depodayken o benzin almaya durur..motor cc göre bi 600 cc onu yolda ezip gecebilir .. ama herkes yani eski yarıscılar bunu eski 750 olarak biliyorlar ama alakası yok ...her nekadarda senin motor benim motor birbirimizi gazlasakta kazasız belasız sürüsler................

topik acilali uzun zaman gecti, iki motoru da uzun sure kullandim, ilk kasasi ile 600fe tokat fln kolay is degil, cok guzel ama agir motor, yenisi hafifledi mi bilmiyorum. Ayrica arka teker cok sariyor, 170lik oldugundan veya hamurundan da olabilir. Frenlerine kimse dikkat etmemis katil frenleri var onu biraz usturupsuz sik pat yerdesin, arka zaten asena fren sikinca yerinde durmuyor bu da uzerindeki lastikten olabilir ama pek sanmiyorum...

z1000 den sonra sehir icinde surulecek en guzel motor bana gore, o ayri....

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Şimdi Z750 ile fazer aynı kategoride mi?... Rakamları bile farklı... Ama Fazerin yolda z750 rahat bırakmayacağına addım gibi eminim....

Olsada denesek... :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar