16 Kasım PAZAR / Üsküdar Hasan Tan Çocuk Esirgeme Yuvası Ziyareti….

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iki kişilik olmasına gerek yok ben ona binerim sende yanımda koşarsın:p

delimiyim leyn ben senle yolamı çıkılır :p

gingerla en fazla 50 km yapabilirsin gerek yok koşmama anahtarı bende olunca gitmiyor bi yere :D

kırıcı oluyoruz ama o gün ben herşeyi ayarlamıştım arkadaş yamuk yaptı:pale:

abi teşekkür ederim yanınızda bulunmaktan gurur duyarım

avrupa yakası buluşma noktası hakkında bilgi verebilirmisiniz yada kesin değilse buluşma noktası çok bilindik bir yter olsun lütfen ?? galata köprüsü önündeki yeni camii önü mesela nasıl??

Son düzenleme:
abi teşekkür ederim yanınızda bulunmaktan gurur duyarım

avrupa yakası buluşma noktası hakkında bilgi verebilirmisiniz yada kesin değilse buluşma noktası çok bilindik bir yter olsun lütfen ?? galata köprüsü önündeki yeni camii önü mesela nasıl??

sirkeci feribot iskelesini biliyorsan sorun yok orda buluşuruz aman bide kaybolma seni aramıyalım :bounce::queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sirkecide kaçta buluşcaz hazır konu açılmışken saati de yazalım :cat:

Register WinZip

If you paid the WinZip registration fee:
If you paid the WinZip® registration fee and received a registration number from WinZip Computing, Inc. or an authorized reseller, please enter your name and registration number exactly as they appeared on the instructions you received when you registered WinZip. You cannot substitute a different spelling for your name or use a different name. If entered correctly, your name will appear in the About dialog box, and the registration reminder dialog box will no longer be displayed when you start WinZip. Please save this information for possible use with future upgrades, or in case you re-install WinZip.

Note: if your name is spelled incorrectly in the instructions, please write to the address in the About dialog box with the correct spelling, and you will receive a new registration number.
If you have not yet paid the WinZip registration fee:

If you downloaded an evaluation version of WinZip, or if you received this version of WinZip on a CD with a book or with other hardware or software, and you have not paid the WinZip registration fee, you are licensed to use WinZip for evaluation purposes only, subject to the Evaluation License.

For information on purchasing a license to use WinZip for non-evaluation purposes, see the section Ordering Information.

Copyright © 1991-2001 by WinZip Computing, Inc. All rights reserved.

gürkan hayırdır?

Arkadaşlar bir çoğunuzun bildiği gibi ÜSKÜDAR HASAN TAN ÇOCUK ESİRGEME KURUMUNDA hepimizin gönlünde yer etmiş kardeşlerimiz var…. Ben normal zamanlarda da ayda bir ya da 15 günde bir yuvaya tek başıma giderek çocuklarla haftasonları zaman geçiriyorum…

Ancak son gidişimde Çocuklar sizleri özlediklerini ne zaman toplu geleceğimizi sordular.. Kimi Oğuz u sordu, kimi kel Kawasakici abiyi (edy) :) , kimi kısa saçlı ablasını , kimi şapkalı abisini , kimi de gitar çalan abiyi…

Bende düşündüm ki belki 16 Kasım Pazar günü vakti müsaid olan 15 kişi ile ziyaret yapar çocukları sevindiririz..

Saat 15:00 ile 17:00 arasında İkindi Çayı saatinde çocuklarımızla toplam 1-2 saat geçireceğiz.... Ziyaretimiz 15 kişi ile sınırlıdır... Ziyaret sırasında kurumun bizden tek talebi 60 çocuğa yetecek süt ve de içeceğin yanında yenebilmesi için kek , çikolata, poğaça...v.s.

İmkanı olan herkesin desteğini bekliyorum… Aşağıdaki listeden ikramlık temin edecek arkadaşlar bana bildirirse sevinirim…

::gozluk::30 adet meyveli süt (çilek yada muz)
::gozluk::30 adet meyveli süt (çilek yada muz)
::gozluk::30 adet kek (topkek v.s.) (fındıklı yada kakaolu)
::gozluk::30 adet kek (topkek v.s.) (fındıklı yada kakaolu)
::gozluk::30 adet çikolata
::gozluk::30 adet çikolata

Bu olmazsa olmaz listesi haricinde başka bişeyde getirmek isteyen olursa, memnuniyetle kabul ederiz :cherry::cherry:

Ziyaret günü 14:45 de yuvanın bulunduğu Üsküdar Doğancılar Yokuşu üzerindeki Mehmet Güzellik Salonunun önünde buluşulup 15:00 da yuvaya giriş yapılacakır.

ZİYARET SONRASINDA…. Yuva çıkışı yorgunluk çayı içmek içinde Kuzguncuk taki MaviYeşil’e geçilecektir.. Sanırım en geç 17:30 da mekanda oluruz….. Belki ziyarete katılmasalarda mekanda bizimle olmak isteyen arkadaşlar olabilir diye yazdım :) :))))

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

gürkan hayırdır?

nöbetçisin tamam yanlışlık oldu kafayı sıyırdımımı düşündün :bounce:

Son düzenleme:
o zmn dost başa düşman ayağa :mrgreen:

Son düzenleme:
lastiğe bakar diyosun yani :mrgreen:

konu motor olunca hava filtresine bile bakar :mrgreen:

lastiğe bakar diyosun yani :mrgreen:

konu motor olunca hava filtresine bile bakar :mrgreen:

düşman bu belli olmaz nereye bakacakları :cherry:

hedef niye saptırıyorsun anlamadım :bounce:nazardan çatlıçaz zaten :pr:ne yapsak olay abi ya :wiinkk: fese yeni resimler koydum bu arada saldırın :queen:

hedef saptırmıyorum hedef gösteriyorum :p

nazarmı? iki kurbaga bacagı 10 sinek kanadı birazda kertenkele kuyruğu hiç bişeyciğin kalmaz :queen:

ya sirkeci feribot iskelesi ?? caminin orda dimi ya bide abi telefonlarınızı alabilirmiyim özel den flan bi atarsanız gelecekler ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar