Hafif kaza

ekliyeti alalı 2 hafta kadar oldu:D

ama kazaya yakın bir olay atlattım iki kişi arkamda arkadaş vardı 125 cc scooter var bende ön disk arka kampana arka fazla tutmuyor yokuş aşağı sola doğru hafif dönemeç vardı bende çok yavaş dönüyordum ama biraz dikti ön freni fazla sıkınca sola doğru ön teker kaydı bu kaymada azda olsa bilgim olduğu için sol ayağımı sadece koydum frenleri bıraktım sonra motor toplandı düz gitti sonra kendime geldim:D devam ettim asfalt yoldu ama ufak kumlar vardı akşam üzeri tam görememiştim

Allah kimseye kaza bela vermesin

geçmiş olsun ama olmadı son günlerde kahramanı kadın olan haberlere çok alıştık sende kahraman eksikliği var :p

geçmiş olsun arkadaşım, benzer bir olay da benim başıma gelmişti.
Fakat benim yol koşulu biraz farklıydı, karlıydı. :cherry:

tam arabanın birini sollamaya kalkacaktım ki son anda vazgeçtim ve frenleyip tekrar arkasına yerleşmeyi planlarken
ön freni biraz fazla sıkınca, motorun önü kaydı ve refleks olarak ayağımı yere vurmamla motorun
toparlanması bir oldu. neyseki problem yaşamadım. :)

Geçmiş olsun Biraz daha dikkat et yokuşlarda ön fren motoru durdurur ama gidon düzken dikkat et kitlemesin ön fren

bende hiçbişiy anlamadım kusura bakma detaylı anlatırmısın....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun

sonuç düşemedim,sorun yok, hasar yok şükür

bu arada herkese teşekkürler

genelde araba gördümmü ilk baktığım yer sürücü koltuğu bayansa yolumu bile değiştirdiğim oluyor erkek ise kenara çekiliyorum :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar