[Muğla - MT]

Arkadaşlar 23 Kasım pazar günü, gurubumuzun kuruluşunun 2.yıldönümü(İlk toplanma eylemi 26 kasım 2006 olur) geleneksel tostçumuzda 2 hafta sonra yıldönümü kutlaması öneriyorum.(Pasta benden)

Şahin motorları satamadık..Galiba 2009'a aynı motorlarla gireceğiz.

sayın Muğla MT sakinleri...çarşamba toplantımızda bu pazar (9 kas' 2008) Ula göletine gezi yapmayı planladık...saat 10.00 da marmaris shell de toplanılıp oradan halilde kahvaltı ile yolan devam etmeyi düşündük...yaklaşık marmaristen 37 km...

Son düzenleme:
bu pazara ne gibi planlar var? sizden en kısa zamanda bi haber bekliyorum. bakmışsın pazar günü ordayım ;) bi 14 gün iyi gider bence deilmi arkadaslar sizleride çok özledim zaten! hep beraber b,i gezi yaparız inşallah!

bu pazara ne gibi planlar var? sizden en kısa zamanda bi haber bekliyorum. bakmışsın pazar günü ordayım ;) bi 14 gün iyi gider bence deilmi arkadaslar sizleride çok özledim zaten! hep beraber b,i gezi yaparız inşallah!

Alper kardeşim bu pazar tam kesin deil ama ben büyük ihtimal gelemicem :(( tadilat var bankada durmam gerekiyor. inşallah erken biterse gelebilirim ama pek umudum yok neyse allahtan 2 hafta falan burdasın haftaya cumartesi/pazar full takılırız. Hadi görüşürüz.

arkadaşlar ben ulalıyım ama kötü bi haber bu size gölün suyu o kadar cok değil artık malum yağmursuz bir mevsim:pale: gölde kaçta olursunuz ordan nereye gideceğiz ne zamandır katılamıyorum bari buna katılayım sizlerle tanışmak isterim saygılar

nooliii burda :p
geçerken otobüslere el sallayın içinde ben olabilirim :p
neyse hade size ii gezmeler
birsonraki gezilerde buluşmak üzere

arkadaşlar ben ulalıyım ama kötü bi haber bu size gölün suyu o kadar cok değil artık malum yağmursuz bir mevsim:pale: gölde kaçta olursunuz ordan nereye gideceğiz ne zamandır katılamıyorum bari buna katılayım sizlerle tanışmak isterim saygılar

Gölde kaçta olacağımız hakkında tam bir saat veremeyiz. İnşallah göle ulaşmaya çalışacaz. Kesin olan tek şey Marmaris ten saat 10.00 da hareket edilmesidir. :cat:

millet mayo alalım mı?göle girecek miyiz?:):)

Kasım 9 da mayo alalımmı diye sorduğuna göre sen aşmışssın Mazahtürk...:queen::queen::queen:

nooliii burda :p
geçerken otobüslere el sallayın içinde ben olabilirim :p
neyse hade size ii gezmeler
birsonraki gezilerde buluşmak üzere

İnşallah Lord inşallah diğer gezilerde görüsmek üzere...:cat:

pazar günü çıkalım yola alperim sen iste

Bencede güzel bir fikir...:bounce:

Son düzenleme:
anladım o zaman numaram 05556332020 geldiğinizde haberleşirsek sevinirim

Muğla-Mt li arkadaşlara selamlar nasipse Mart ayında bende aranıza katılıyorum Muğla-Mt 'nin organizasyonlarını bir başka okuyorum herkese iyi sürüşler dilerim

soner abi göl gezisinden fotoğrafları eklemeyecek misiniz?annem hergün baksana fotoğraf var mı diye başımın etini yiyor haberin olsun:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar