[Bursa - MT]

Enginim Dümenim duygusal ve maddi durumlar herkes için sorun yani ona bir lafım yok ama şuan bir katılım listesi oluştu bile

ÇakaBey
Reiz
Bluejazzist
Enginim Dümenim
n_tuncak

olm sende mevzuları karıştırıyon msnden yazıştıklarımızı insanlar nerden bilsin buraya yazmışsın:)alzaymer mi sin sen :)

Son düzenleme:
Yanlız bir sorun var.Gece motor hiç görünmüyor ve reflektör deşen şeklinde olduğu için çok dikkat çekiyor amaç sonuçta o ama geçen gün adamın biri ne olduğunu anlamaya çalışırken öndekine geçiriyordu.O olaydan sonra sökmeye karar vermiştim arkadaşlar söktürtmedi.Ama hala aklımda soru işareti var bir ara kamyonların arkasında yazılar vardı dikkati dağıtıyor diye yasaklandı bu reflektör yüzünden başım belaya falan girebilirmi bilgisi olan varmı bu konuda

Çaka bey abimi de satmış gibi olurum:cherry: ama Gemlik'e gitmeden halledebilirsem benim için daha rahat olur. :cat: Peki bu mekan nerde abi? Ben bu işi taaa Antalya'dan beri yapmak istiyorum ama orda da bi yer denk getiremedim. Demek ki kısmet burayaymış :)

Burda bizim reklamcı bir arkadaşımız var . Bu tarz işler yapan uygun maliyetlere yaptırabiliriz.

Baylar ne o tırsmış gördüm sizi... (hep sizden daha üstündük,önden bayanlar):cherry:

Haldun sen şu Delmece reklamı için bir şirketle anlaş istersen topic ve gezi ilgi görsün ama ben şimdiden çok merak ediyorum rota hep doğa ve manzaradan oluşuyor.:rendeer:

Mami baban güvenle gönderiyor madem bu geziye geliyorsun kaçarı yok...:cherry:

hocam benim işim belli olmaz şimdi yorum yapmak istemiyorum :queen:

Dövme arşivim bulunmaktadır isteyenler müracaat etsinler ilk gezide cd olarak teslim edebilirim...

istermisiniz bursa mt ye özel bişey olsun herkes yaptırsın :queen:

Son düzenleme:
Aslında benim aklımdan geçmiyor değil bursa MT ye özel bişi ama bakalım ileriki günlerde bir proje var kafamda :cherry:

Benim anlamadığım şudur kardişş, reklamcılarda zaten çizen makina var sadece fosforlu kağıda flash diskinde götürdüğün tribal resmi çizdirtmen yeterli, gel Gemlik ' e ben sana çizdirteyim burada arkadaşlarımız var...

Reklamcıların makinalara Reflektörlerin enleri yetmiyor.Ben en geniş 10 cm lik bulabildim.Desenin eni yaklaşık 25cm oldu kendiniz çizdiğiniz zaman parça parca yapıp motorun üstünde deseni tamamlaya biliyorsunuz.Ama reflektör olarak kullanmak şart değil diyorsanız reklamcılarda istediğiniz deseni hatta kendi resminizi bile yaptıra bilirsiniz:cherry:yanlız ondada kullandıkları malzemenin yapışkanı çok kuvvetli oluyor çıkartılmak istendiğinde moyaya zararı olurmu öğrenmek lazım trebal yapcaz diye motorlardan olmayalım:cherry:

istermisiniz bursa mt ye özel bişey olsun herkes yaptırsın

Valla öle bişey olursa yolda herkes birbirini tanır.Güzel olur aslında:cherry:

Son düzenleme:
Yok altın maltın günü, tamamen düzmece bir şaka idi.Ne işim olur öyle bayansı şeylerle, he ordaki çağlayanlarda falan gömü arayabiliriz o ayrı şey ama kendi paramın hesabını bilip birikteremiyecek kadar angutmuyum teessüf ederim...:cherry:

bravoooooo en sevmediğim şey altın günü hocam sonuna kadar katılıyorum size.... ne manyak bi yaşam tarzı bu yaa altın günü :S pastalar börekler 50 kişiyi doyurunca zaten 1 altınlık masraf oluyo bunda bi kazanç yokki :S

Takipteyim derken hocam ???
Kış olunca kabuğuna çekilen tarzındayız anlamında mı ???

offf kötü konuşmuş yav :cherry:

valla bende bir şey yapmıcaktım bahar gibi motoru babama vercegim için ama pınar ablanın motorunun resmini gordukten sonra tum fikrim değişti 125zn topiğind var bir bak derim erdem abi :cat:

ulan link versene ne aratıyon bize...

Yanlız bir sorun var.Gece motor hiç görünmüyor ve reflektör deşen şeklinde olduğu için çok dikkat çekiyor amaç sonuçta o ama geçen gün adamın biri ne olduğunu anlamaya çalışırken öndekine geçiriyordu.O olaydan sonra sökmeye karar vermiştim arkadaşlar söktürtmedi.Ama hala aklımda soru işareti var bir ara kamyonların arkasında yazılar vardı dikkati dağıtıyor diye yasaklandı bu reflektör yüzünden başım belaya falan girebilirmi bilgisi olan varmı bu konuda

yok canım daha neler motorları görmeyerek çarpacaklarına motorları görerek başkalarına çarpsınlar... rn azından 4 ayaklı bişeye yani...

Son düzenleme:
Burda bizim reklamcı bir arkadaşımız var . Bu tarz işler yapan uygun maliyetlere yaptırabiliriz.

ben bikaç tane ayarladım bilader abi bu stickerlerden. Ne zaman, nasıl yaptıralım bu işi? :) Biraz çabuk oldu galiba ama olsun:cherry:

Gündüz bile far açmadan gitmek mümkün değil, en azından bizleri görmeleri daha rahat olur diye düşündüm. Reflektör büyük, daha iyi sanki:mrgreen:

Son düzenleme:
Reklamcıların makinalara Reflektörlerin enleri yetmiyor.Ben en geniş 10 cm lik bulabildim.Desenin eni yaklaşık 25cm oldu kendiniz çizdiğiniz zaman parça parca yapıp motorun üstünde deseni tamamlaya biliyorsunuz.Ama reflektör olarak kullanmak şart değil diyorsanız reklamcılarda istediğiniz deseni hatta kendi resminizi bile yaptıra bilirsiniz:cherry:yanlız ondada kullandıkları malzemenin yapışkanı çok kuvvetli oluyor çıkartılmak istendiğinde moyaya zararı olurmu öğrenmek lazım trebal yapcaz diye motorlardan olmayalım:cherry:

Valla öle bişey olursa yolda herkes birbirini tanır.Güzel olur aslında:cherry:

Sen Kaçlık istion gel yaptırayım ben sana 120 cm. makinalar var motorunu komple kaplatırım senin :cherry:

altın günü demişsiniz de, tabi hepiniz pasta börek buluyonuz anne eli değmiş, sıcacık mis gibi:( biz öğrenciler napalımi bi altın günü olsa da pasta börek yesek diye bakarız valla. Hep çorba hep makarna hep patates kızartması nereye kadar:cherry:

Sen Kaçlık istion gel yaptırayım ben sana 120 cm. makinalar var motorunu komple kaplatırım senin

:queen: fena fikir değil hani millet ondan sonra ufo gördüm yolda gidiyodu demeye başlarsın:cherry: düşünsene nasıl parlicanı motorun komple kaplandığında kimsenin gözden kaçırması olanaksız olur

:queen: fena fikir değil hani millet ondan sonra ufo gördüm yolda gidiyodu demeye başlarsın:cherry: düşünsene nasıl parlicanı motorun komple kaplandığında kimsenin gözden kaçırması olanaksız olur

KARDEŞİM NASI GÖRMEZSİN... BU MOTORU GÖRMEMEK İÇİN KÖR OLMAK LAZIM EHEHEHE:queen:

Engin kardeş yani yinede kesin demiyim ama büyük ihtimal yatar diye düşünüyorum...Aslında hava güzel ama yinede 2 haftada bir falanmı olsa bu geziler acaba...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar