sevgili gökhan nice mutlu yıllara sevdiklerinle sevenlerinle beraber..doğum günün kutlu olsun..hoşca kalın:rendeer:
kazanın üstüne bi ayı iyi giderdi:mrgreen:@ GKN
teşekkürler..
ne hayvaı göndercektin, güvercin mi
teşekkürler cesicim..gükan doğum günün kotlu olson nice yılara :rendeer:
İyiki doğdun Gökhan'cım, nice senelere kazasız belasız inşallah![]()
doğum günün kutlu olsun gökhan abi sağlıklı mutlu sevenlerinle beraber nice yıllara :rendeer:
cem, sağol kardeşim :rendeer:doğum günün kutlu olsun bilader... hayatının geri kalanında herşey gönlüne göre olsun...
Doğum günün kutlu olsun gökhan.Pert edemeyecegin bir suzukiyle nice mutlu yıllar dilerim![]()
Doğum günün kutlu olsun Gökhan.Nice mutlu senelere... ::wish::::cheeeeer
nice mutlu yılar allah herşeyi gönlüne göre versin hayırlısından
onu babama sormak lazım, çok teerledim yoruldum senin için dio, özel üretimsin dioHergün kutluytcam , hiç sordun mu ben biye doğdum diye![]()
doğum günün kutlu olsun kardeşim
allah nice kilometreleri beraber görmek nasip etsin
bu arada mesajlara tek tek cevap vermeyi benden mi öğrendin olm hehehe:queen:
Gökhanım Nice Mutlu Senelere herşey gönlünce olsun İyiki doğdun iyiki aramızdasın.
Kazasız belasız mutlu mesut senelere hep birlikte inşallah :rendeer: yeşim*emre
kankam paşam yoldaşım yaa iyiki doğdun iyiki seni tanıdım yaa herşeyimizsin seni sevmeyen olmasın karedeşim
Doğum günün kutlu olsun arkadaşımmm :rendeer:
çanım kardeşim nice mutlu yıllara hep beraber inş hep o gülen yüzün hiç asılmasın :rendeer:
doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerceyeni yaşında herşey gönlünce olsun
doğum günün kutlu olsun kardeşim. nice bujili günlere
göghan yeniyaşın sana huzur,mutluluk,sağlık ve başarı getirsin nice uzun yıllara sevdiklerinle birlikte.
geçenlerde motorunu pert etmişştin alsana yeni motor güle güle kullan
![]()
Öz abim gibi seviyorum şelepsizim ki
Abim benim o kaza haberini duyunca inan acaip kötü olmuştum, Allah'tan sana birşey olmadı..
Daha ne makinaların olacak inşallah, sana birşey olmadı ya, geresi tın......
Yeni Cönevarlarla, mutlu, huzurlu ve sağlık dolu bir ömür dilerim... :rendeer:
We love you![]()
babacımmmmmmmmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nice mutlu senelereeeeeeeee canommmmmmmmmmmmmmm :rendeer: seniiii çok sefiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bebemmmmmm kardeşimmmmmmm sırdaşımmmmmmmmmmmm :rendeer:
doğum günün kutlu olsun kardeşim :rendeer::rendeer:
gökhan abi doğum günün kutlu olsun nice yıllara hep birlikte iyiki dogdun.
dogum gunun kutlu olsun gokhan![]()
teşekkürle cemal abi hep berabersevgili gökhan nice mutlu yıllara sevdiklerinle sevenlerinle beraber..doğum günün kutlu olsun..hoşca kalın:rendeer:
Abicim nice sağlıklı senelere:rendeer::rendeer:
teşekkürler canım benimNice senelere Gökhan abi![]()
yerim kia yı ben hatun görünce patladım ne bilim 70 yaşındaallah sana pert olmayan nice sradlara binmeyi nasip etsin ve bu arada patlayacksan adam gıbı arabalara patla ne o öle kia yakıştımı sana çiçeğim neyse iyi bayramlar dilerim parti nerde sana d.günü çocuğu hediyesi alim bi:queen:
dogum günün kutlu ve mutlu olsun gökhan.nice sağlıklı ve mutlu yaş günlerine.iyiki doğdun::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::
teşekürler halis abi, hediyeni açtık ama kapadamadık, nerden kapanıyo bu meret![]()
Doğum günün kutlu olsun, sağlıklı mutlu nice senelere.
saol canımnice senelere abim =)
Doğum günün kutlu olsun abi...
Yeni makinalarla yeni yollarda 32 dişinle sırıtarak gaz açman dileğiyle:rendeer:
kazanın üstüne bi ayı iyi giderdi:mrgreen:
::152::
teşekkür ederim, uzak durun kardeşim bendendoğum qünün kutlu olsun Gökhan yeni yaşında bayan sürücülerden uzak durman dileğiyle :rendeer:
babaaaaaaa doğa doğa bitemedin bi türlü sende yaa yeterbiz dokuz dogurduk sen hala doğacan
![]()
Olm onu 2 gun sonra alırsın eline =)
Bir kere cevirde markasına bak
Sen gidip alsan ve kardesim bu calısmıyor desen "Alırken banamı sordun ! " der :mrgreen:
iide abi elimde mi patladı şimidi
bide hiç utanmaz kullanıcı hayatı der bunun elemanlar bize![]()
Mutlu ve sağlıklı,uzun bir ömür dilerim kardeşim.
Hakettiğin gibi yaşa....
Bu gii adamlar nasıl zengin oluyor snaıyorsun![]()
kendini satarak![]()
Nice mutlu yıllara GKN'ım.
en kısa zamanda görüşmek dileğiyle.
O da varmıs oyle duydum ama gormedim :mrgreen: