birader motor açılmamış diyorum düne kadar açılmamış motor az yakar diyordunuz ne oldu şimdi? motorda kaç yerde benzin geçiyor biliyormusun sadece göstergeye bakarak biz yola çıkıyoruz ben dedim ki benzin hortumunda ne kadar benzin var benzin hortumundakı bır top var da ne kadar benzin var karbürötörde ne kadar benzin var onlarıda hesaplıyormusunuz? siz öyle ben 2 litre benzin aldım 100 km gitti diye bişey demedim hala üzerine basarak diyorum ki depo,karbürötör,benzin hortumu,benzin hotrumundakı top şekilindeki yer ben bunların hepsini sayarak söyledim siz sadece lafı içinize gelen yerden anlıyorsunuz motor 2 litre benzin ile 100 km gitmez diyorsunuz bakın bir daha söylüyorum üzerine basa basa karbürotör,benzin hortumu,benzin hortumundakı top şekilindeki ver ve depoda hiç benzin kalmıyor dedim yanı buda 2 litreden fazla benzin yapıyor şimdi anladınızmı bu konuda yazdıgımda hep dedim sadece depo deyil heryerde benzin bitiyor diye banarlı ve karayılan deneyim görün motora benzin almayın ipre kırmızıda olsun en altta kı kırmızıyıdanda da aşagı insin motor teklemeye başlasın motoru yan yatırın ve bir 2 dakıka benleyin baya bi km motor götürecek sonrada gene tekler motor depo kapatını acın ve uflayin görün motor götürüyormu götürmüyormu denemesi bedava siz bir litre benzinle motorun kaç km gittigini hesaplarken motorun bütün benzini bitip hiç gitmez olana kadar motorda benzinden eser kalmayana kadar kullanarakmı söylüyorsunuz yoksa kulaktan duyma laflarlamı?
tolga ve nihat sizin bu konuşmanıza göre ben yalan söylüyorum dedigimi deneyin görelim kimin yalan kimin dögru söyledigini.Forum arkadaşlıgı,birlik,yardımcılık vs vs bizinde göremedim nie derseniz soruyu soran arkadaşa hiç bir şekilde yardımcı olmadınız ister yardımcı olursunuz ister olmazdınız orası ayrı ama ben arkadaşın bilgisi olsun die anlattım ve sizden aldıgım tepki hiç beklemedigim bi tepki yanlışlarınızı sayıyım;
1.ben o yazıyı yazarken bı emek sarfettım emege saygı yok ortada
2.adam bilmiyor soruyor ve tenezzül edip cvp yazan yok
3.arkadaslarınızı yalancı ve küçük düşüyorsunuz
bu yaptıklarınızın size yapıldıgında tepkinizin nasil olcagını merak ediyorum.Böyle davranmanızı siz kendinize yakıştırıyorsanız ben hiç bişey demiyorum, ama ben size yakıştıramadıgım için bunları yazdım yoksa takmayıp yada dalgaya almayı konuyu geçiştirmeyi cvp yazmamayıda çok iyi biliyorum, tekeriniz düz bassın saygılar.