Tekrar geçmiş olsun. Yukarıdaki sözler hepimizin kulağına küpe olsun.
Yani sadece kazanın oluş şeklini göstere resimler değil. ne olur ne olmaz diye karşı tarafın ehliyetinin , ruhsatının ve sigorta belgesininde resmini de çekmek gerekiyormuş.
Yazı boyutunu biraz abarttım mı ne ? olsun büyük olsunda herkez görsün . neticide küçük ama önemli bir ayrıntı.
abi'cim çok teşekkür ederim....
ben esasında şöförün ehliyetini ve ruhsatının fotoğrafını çekecektim işlemler için, ama POLİS'ler saolsunlar OLMAZ dediler...
haaa..... şimdi akıllandım.
arkadaşlar ne gördüyseniz çekin!!!!
artık her telefonda bol megapixel'li kameralar var...
şöförü,ehliyetini,ruhsatını,ön-arka plakasını,kazanın detaylarını,yol ve hava şartlarını,polisleri... çekin arkadaşlar çekin......
sonra kalkıp bıdı bıdı konuşuyorlar,elinizde delil bulunsun...
hatta karşı tarafında evraklarını mümkünse siz doldurun ki yanlışlık olmasın...
keşke o an ambulans çağırsaydık...benim sırtım anormal ağrıyor,diğer arkadaşlarda morarma vardı...
çağırın ambulansı gelsin;
''kafama darbe aldım'' dedikten sonra yada ''iyi değilim'' dedikten sonra polis bi şekilde olaya müdahale ediyor...
yoksa,(YARALANMALI,ALKOLLÜ,Vb...olaylar hariç) tek amaçları hemen ''YOLUN AÇILMASI''.....
büyük geçmiş olsun
annenizinde olması üzücü Allah tan sizlerde birşey yok
@ anneniz çok sıcak ve güler yüzlü şehitlikte görmüş gülümsemişti hemen Ellerinden öperim onunda
Allah bir daha kaza göstermesin cümlemize
sağolasın aygül...
e madem gördün annemide biz neden tanışamadık???? tüh valla:salut::queen:
abi geçmiş olsun full koruma hayat kurtarir

:mrgreen:
çok haklısın....
özellikle 2 gün önce aldığım çizmelerimin bayaa bi faydasını gördüm.
esas darbeyi ilk önce diz altından altıdan aldım. eğer çizmem olmasaydı.....bilemiyorum artık; bana çarpan bölgede kırık parça ve başka birşeyde olabilrdi ve bata bilirdi. ayağım bile burkulmadı...
mont'tan hiç konuşmuyorum bile...10 numara!!!
Ayberk geçmiş olsun, tabi diğer arkadaşlarda da.
Trafiği ve kurallarını hafife alanlara lanet olsun.
aargh kardeşim; çok teşekkürler....
bazı zihniyetler '' kurallar çiğnenmek içindir'' mantığı yürütüyorlar maalesef!!!
ahh bide kendi başlarına bi gelse...