geçmiş olsun allahtan sende birşey yok nasılsa adam karşılayacak hepsini öpe öpe bu denyolar oldukça daha çok butip kazalar olur allah kimsenin başına vermesin
Grup sürüşü en güvenli sürüşlerdendir burda grubun değil canavarın hatası var lütfen yanlış yönlendirmeyelim insanları
Sevgili guguk,
insanlara herhangi bir tavsiyede bulunmadım, dikkat ettiysen şahsi fikrimi belirttim sadece..
Şehir içinde grup sürüşlerinde sürerken 358973 defa arkama bakıyorum, gerek grup içinde yakın takip edenler gerekse , takip mesafesinde sürmeyen araçlar.. profesyonellerin yazılarını okuduysan görmüşsündür mutlaka grup sürüşlerinde daha dikkatli olmamız gerektiği hakkında.
Ana yola çıkıp ortalama 120km trafik hızı olan bir yolda 50 km hızla sürüş yapan bir grup ne kadar güvenli olur sizce?(farz-ı misal) Haliç köprüsü ve galata köprüsü hız yapan sapıklarla dolu. Talihsiz bir kaza olmuş açıkçası :farao:
Tekrar belirteyim;
Grup sürüşlerinde daha dikkatli olmamız gerekir, önümüzden çok arkamıza bakmamız gerekir (özellikle grup artçıları). Bu benim şahsi fikrim, kimse benim yazdıklarıma bakıp da motoru bırakmasın :mrgreen:
Saygılar sevgiler.
ucuz atlatmak bu olsa gerek neyseki cana gelmedi geçmiş olsun :rendeer:
geçmiş olsun arkadaşlar
Geçmiş olsun Ayberk.:rendeer:
Çok büyük geçmiş olsun, Allah daha büyük kazalardan hepimizi korusun... Anneninde günü zehir olmuştur şimdi. Ama gelmeside çok iyi oldu. Şehitlikte okunan yasinler ve edilen dualar o gün hepimizi korudu.
çok büyük geçmiş olsun öncelikle.
Grup gezilerini bu yüzden pek sevmiyorum.. Şehir içinde dağılmak lazım bence.. Şehirler arası yolda sorun yaşamazsınız.
saygılar.
çok çok geçmiş olsun.allah tekrarını yaşatmasın
biz 29 ekimde fenerbahçe stadından şehitliğe kadar kortej halinde geldik ve tüm güvenlik önlemleri alınmış önden arkaya arkadan öne sürekli ve gerekli kontroller görevliler tarafından yapılmıştır. bu yüzden giderken herhangi bir olay cereyan etmemiştir. dönüşte kortej zorunluluğu olmadığından münferit gruplar oluşmuştur. bu kazada dönüş esnasında meydana gelmiştir. grup sürüşü gerekli önlemler alındıktan sonra ve bilinçli bir şekilde artislik hareketlerden kaçınıldığı sürece dünyanın en güvenli ve zevkli sürüşüdür.
biz 29 ekimde fenerbahçe stadından şehitliğe kadar kortej halinde geldik ve tüm güvenlik önlemleri alınmış önden arkaya arkadan öne sürekli ve gerekli kontroller görevliler tarafından yapılmıştır. bu yüzden giderken herhangi bir olay cereyan etmemiştir. dönüşte kortej zorunluluğu olmadığından münferit gruplar oluşmuştur. bu kazada dönüş esnasında meydana gelmiştir. grup sürüşü gerekli önlemler alındıktan sonra ve bilinçli bir şekilde artislik hareketlerden kaçınıldığı sürece dünyanın en güvenli ve zevkli sürüşüdür.
Çok geçmiş olsun, motosikeltin arkasında olmamanız büyük şansale::rendeer:
çok geçmiş olsun. kaza haberini alınca baya bi endişelendik ama can kaybı olmamış olması çok sevindirici...
Çok geçmiş olsun. Kazadan hemen 30-40 sn. sonra ordaydık Erdinç le beraber. Manzara çok kötüydü ama sizlere hiç birşey olmadığını öğrenince çok mutlu oldum. Allah tekrarını göstermesin.
geçmiş olsun allahtan sende birşey yok nasılsa adam karşılayacak hepsini öpe öpe bu denyolar oldukça daha çok butip kazalar olur allah kimsenin başına vermesin
Grup sürüşü en güvenli sürüşlerdendir burda grubun değil canavarın hatası var lütfen yanlış yönlendirmeyelim insanları
Geçmiş olsun. zannedersem eğer heliç köprüsü ise bu kazada emniyet şeridinin olmamasınınde etkeni olabilir. resimlerde anladığım kadarıyla durduğunuz yerde emniyet şeridi niteliğinde bir yer yok. Metrobüs için girilen büyük bir risk bu aslında. Tekrar geçmiş olsun.
Sağlıcakla.
ehliyetiniz varmı??
geçmiş olsun..
cana gelmesin.. geçmiş olsun!
çok geçmiş olsun herkese.valla ben beni sıkıştıranın geçerken aynasına bi tekme atıyorum basıp gidiyorum arkamdan baka kalıyor![]()
Geçmiş olsun arkadaşlar,ucuz atlatmışınız.