Elazığ MT-Barış OĞUZ Arkadaşımızı Kaybettik.

Bugün (02.11.2008) öğleden sonra hiç beklemediğimiz bir haber alıp üzüntüye boğulduk.

Barış OĞUZ arkadaşımız, Sivrice/Kuyulu yolunda motosikletiyle bir minibüse arkadan çarpıp hayatını kaybetti.

Beyefendi kişiliği, iyi niyetiyle tanıdığımız arkadaşımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Kederli ailesinin ve motosiklet camiasının başı sağ olsun.

Birlikte yaptığımız bir geziden arkadaşımızın fotoğrafını veriyorum.

moto2303062007kebanfratse0.jpg

Allah rahmet eylesin çok feci bi haber bu
hepimizin başı sagolsun.. Allah ailesine ve dostlarına sabır versin....

allah rahmet eylesin...kaza ve ölümler çok arttı bu aralar :pale:
ailesinin, dostlarının ve tüm motor aleminin başı sağolsun

Allah rahmet eylesin,sevenlerine ve ailesine sabır diliyorum.

her ne kadar tanışmasakta bir yerlerde sohbet edip gözgöze gelemesekte,bu camiadan ve motosiklet sevgisiyle dolu aslan gibi kardeşlerimizi kaybetmenin acısını yüreklerimizin en derinlerinde hissediyoruz.Aynı davanın aynı kaderini çeken biz ikiteker sevdalıları artık türk trafik kanunlarında gereken düzenlemelerin yapılarak,kaza ve tehlikeli hallerde zarar görmeye en yakın araç olduğumuzunun anlaşılmasını istiyoruz...........
allahtan ailesine ve tüm yakınlarına sabırlar diliyorum,mekanı cennet olsun işallah arkadaşımızın..........

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşallah..
Allah sevenlerine sabır versin..

allah rahmet eylesin .. allahtan yakınlarına sabır dilerim .. çok üzücü ... bu haberleri okuyunca yemin ederimki içim burkuluyo

Rabbim rahmetiyle muamele eylesin.Geride kalanlara sabırlar versin.

yine nutkumun tutulduğu, içimizin kan ağladığı bir haber daha aldık,
çok acı bir durum, ortak sevdamız ile gencecik bir kardeşimiz daha aramızdan ayrıldı...

Allah mekanını cennet etsin, geride kalanlara sabır versin.

her ne kadar tanışmasakta bir yerlerde sohbet edip gözgöze gelemesekte,bu camiadan ve motosiklet sevgisiyle dolu aslan gibi kardeşlerimizi kaybetmenin acısını yüreklerimizin en derinlerinde hissediyoruz.Aynı davanın aynı kaderini çeken biz ikiteker sevdalıları artık türk trafik kanunlarında gereken düzenlemelerin yapılarak,kaza ve tehlikeli hallerde zarar görmeye en yakın araç olduğumuzunun anlaşılmasını istiyoruz...........
allahtan ailesine ve tüm yakınlarına sabırlar diliyorum,mekanı cennet olsun işallah arkadaşımızın..........

:salut:ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN İNŞALLAH !!!!!!:salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
inanamıyorum yav allah rahmet eylesin:(

Allah rahmet eylesin.. Sevdiklerine başsağlıgı ve sabır dilerim.. Mekanı cennet olsun..

GKN

allah rahmet eylsin.. gece gedce habere bak..
ailesine ve sevdiklerin sabırlar diliyorum..

bir kardeşimizi daha bu sevdada verdik allahım nasıl bi aşk bu bu kadar zevk bukadar acılı bir aşk yok allahım mekanın cennet olsun be kardeşim elden ne gelirki neyapapabilirizki bilmiyorum bende 50 metre münübüsün altında sürüklendim ilk başlarda asla desemde şuan deliriyorum ya işte bu böyle bi aşk allah binkere rahmet eylesin

Super Moderator
Son zamanlarda bu kötü haberler iyice artınca, hele bir de tanıdığın, bildiğin kişiler girince işin içine, insan daha iyi anlıyor acıyı, daha derin yaşıyor ve daha zor atlatıyor bu kayıpların etkisini...

Hepimizin başı sağ olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar