Dakka 1, Gol Bir. Kaza Yaptım

Evvet Bu Sabah Aldım Motoru, Bi Tavuk Kesmek. Lazımdı Heralde Nazara Geldim. Arkadaşlar Bugün İşe Gittim Ve Eve Gelirken Yani Aşşağıya İndik, NEyse Herkes Arabasına Bindi Gitti Bende Atladım Motoru Çalıştırdım. Ve Tam Gidiyordum Ki Arkadan Birisi Beni Çağırdı Gazıda Köklemiştim 1. Viteste Ve Arkama Bakmamla Debriyaj Birden Elimden Kaydı Arkamdada Artçı Vardı Sonra Motor 1 Metre Havalandı Kask KAfamdaydı Bişey Göremedim Ve Sonra Sola Doğru Yattım :D Ayağım Biraz Zedelendi Ve Elim Keşke Dizlik Ve Eldiven Önceden Alsaydım Alamadım Ama. HErneyse İyiki Motorda Korkuluk Vardı O Olmasaydı Bide BEnim Ayağım Kesin Kırıldı Kemik Parçalarını BUlamazdım Çünki Bi Yarım Metre Bilemedin 1 Metre FElan Sürüklendim Kalktım Motoru Kaldırdım Neyse Bende Bişey Yoktu Zaten Ama Üzüldüm Daha İlk Günden Çok Üzüldüm. Neyse Sol Farı Çıktı Kırıldlı Ama Ben Tekrar Takabildim Vİda Yeri Gitmişti Hallettim Orayı. Sonra Sol Aynam Kırıldı Öndeki Büyük Lambanın Camı Kırıldı Bİrazda Köşesi Zedelendi Kornam Kırıldı Ve Debriyaj Kolu Yırdıldı. Haa Bide Vites Demiri Yamuldu:p Fazla Bişey Yok Gittim Hepsini Düzelttim İlk Aldığım Gibi 10 YTL Ve rdim Tanıdıktı Biraz. Ama Ön Lambanın Camı Tek Değişmiyormuş Ve Zaten İçide Gitti Onun. Adam Dedi Kompile DEğiştirirsen 50 YTL Gider Dİye Bende Almadım Şimdilik Lamba Sağlam Yanıyo Beni İdare Edecek Şekilde. Neyse Sağlık Olsun Gelen Cana Değilde Mala Gelsin. Haa Birde Yol Çakıldı Hep. Ve Bu Bana Biraz Daha Dikkatlilik Konusunda Tecrübe Arttırdı. :pale: Bide Nedense Arka Tekelin Cantı Hafif Yamulmuş :S Acaba İlk Aldığımdamı Öyleydi Yoksa Kaza Yaptığımdamı Bİlmiyorum :S Neyse arkadaşlar Çok Şükür ALLAH,a Bendede Bişey Yok Motorumdada Bİşey Yok Herşey Tamam. İyiki O Ufak Kazayı Yapmışım İlk Kazam Olduğu İçin Daha Çok İnsan Dİkkatlilik Konusunda Tecrübesi Artıyor.
Bide Benim Güldüğüm Nokta Ben İstemeyerek Önü Kaldırdım Şimdi Ön Kalktığı Vakit Ordanda Bi Adam Dİyo Vaybee Nasıl Ön Kaldırıyo Öyle Ama Helal Olsun. Demesiyle Pat Yere Düştüm DEvrildim. Adam Bilmiyoki Ben Bilerek Yapmadım Onu:queen: Neyse Arkadaşlar Tekrardan ALLAH Sizlere Kaza Bela Vermesin, Dikkatli Kullanalım Motorumuzu.( YANLIŞ ANLAMAYIN ):rendeer:

Haa Bu Arada Arkadaşlar Benim İStediğim nokta Sadece Elden Marş Varya Ona Sadece Bi Kere Basmakla Çalışması Ben Bilmiyodum Basarken Gazda Veriyodum Bilmiyodum Çünki Öyle Olduğunu. Sonra Arkadaşım Dedi Banada Öğret Şu Mereti Dedim Atla Vallahi Öğretecem Dedim İlk Önce Motoru Çalıştır Gaz Vermeden Çalıştırdı Böylelikle Öğrenmiş Oldum Çok Sevindim:D:D:D:D

Son düzenleme:
Haydaaa çok geçmiş olsun dün bir bugün iki yavf allahtan sen iyisin.

hacım kusura bakma da sende tam 90'a takmışın dostum :queen: neyseki ucuz atlatmışsın 5e 10a bakmıyoruz hemen yaptırıyoruz motorumuzu işte:)

Haydaaa çok geçmiş olsun dün bir bugün iki yavf allahtan sen iyisin.

Teşekkürler. Çok Şükür İyiyim.
hacım kusura bakma da sende tam 90'a takmışın dostum :queen: neyseki ucuz atlatmışsın 5e 10a bakmıyoruz hemen yaptırıyoruz motorumuzu işte:)
Ne 5 Ne 10 Motoruma Trilyonlar Feda Olsun :queen: Gerçi Motor O Kada ETmiyoda :p Teşekkürler.

geçmiş olsun arkadaşım

Çok Sağol Yorumlarınız İçinde Ayrı Bi Teşekkür.

Mersin İl Temsilcisi
geçmiş olsun da, sezon bitiyor ama motosiklet kazaları arttı nedense

Geçmiş olsun,demekki seyir halindeyken arkaya bakmamak gerekiyormuş :)

Geçmiş olsun ; Dikkat edelim arkadaşlar; Bu aralar kazalarda artıs var yine..

geçmiş olsun...kim çagırdı abicim seni???
demekki motorda giderken arkaya dönmemek lazım...

harbidende dakka bir gol bir.
abi acemi filanmısın motosiklet konusunda??

geçmiş olsun..

Diyarbekırlı kardeşim geçmiş olsun

her ne kadar uzaklaştırmaya çalışsalarda sizi bizden yinede anadolunun ilk anadolu olduğu yıllardaki gibi ahmed arif gibi kardeşiz biz

Moderatör
Gecmis olsun, sanirim biri videonu cekse video paylasim sitelerindeki gulunc kazalardan birine daha sahit olacakmisiz :) Aman dikkat, boyle gulunc kazalar kategorisinde kal :) Kotu bi temenni mi oldu ki :p

geçmiş olsun son kazan olur inşallah :rendeer:eh nede olsa diyar bakırlıyık dedin bize yanlış olmaz dedin bıraktın debriyajı :queen:artık bidaha bırakmasın sen tavuk deyil hindikes toprağım sana bişi olmadığına sevindim tekrar geçmiş olsun :rendeer:

Son düzenleme:
Geçmiş olsun. Yeni aldığın bir motosiklete ilk gün binerken tehlikelerin farkında olman lazım iken bir de artçı almışsın... Bu sana ders olsun. Ucuz atlatmış olman şans...

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Çok geçmiş olsun.
Gülüyor olmana sevindik. Allah hep güldürsün seni.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar