MT İSTANBUL / 29.10.2008 Çarşamba Şehitlerimizi Anma ve Cumhuriyet Kortej Sürüşü

etkinliği hangi gün yapalım

• 26 ekim de yapalım

Oy: 21 35.0%
  • 29 ekim de yapalım

Oy: 29 48.3%
  • hem 26 ekimde hem 29 ekimde yapalım

Oy: 10 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    60
  • Anket kapatılmış .
Super Moderator
evet ya turuncu yelekli arkasında "press" yazan abimiz çekiyordu, sanırım gri x9 kullanıyordu çamlıca virajında, köprü çıkışında foto veya video çekiyordu, yoksa harbi press'miydi:sunny:, niye basında çıkmadı:silent:

o dediğin kişi sitemiz üyelerinden derkunt abimiz siteye girince yükliyecektir kanımca:cat:

Ancak yazabildim ama müthiş bir organizasyonda düzenleyenden katılanlara kadar herkese teşekkür ederim. En azından artık birşeyleri anlamışlardır birileri. Bu arada ben ilk defa Şehitlik ziyaretine gittim ama bu kadar olacağını düşünmüyordum çok fena oldum :( hele o şehit eşi gelipte teşekkür ettikten sonra benim gözler contası bozulmuş musluk gibi olacaklardı az daha. Zor dayandım, kendimi kapıya attığım gibi bastım eve gittim hemen. ALLAH Sabır versin bu insanlara, göçenlere Rahmet eylesin.

Korteje anadolu yakasından katıldık.saat 12:30 da salı pazarında herkes gibi bizde hazır bulunduk.ilk kez toplu sürüşe katılıyor olmak biraz tedirgin etmişti işin açıkçası.Öncesinde toplu sürüşle ilgili herşeyi detaylı okudum.Amacım kimseyi sürüş esnasında rahatsız etmemekti.

Şehitliğe kadar mükemmel bir sürüş oldu diyebilirim.İnanın çok zevk aldım.Kimse egolarını tatmin etmeye kalkmadan efendi efendi sırasını bozmadan aynı hızda ilerledi.Ayrıca alper arkadaşımız ve ekibide çok iyi organize olmuşlardı.Sarı renkli yelekleri ile sürekli grubu kontrol altında tutmayı başardılar.

Ne yazıkki şehitlik ziyaretimizden sonra yanlışlıkla avrupa grubundan bi topluluğa takıldık.Anadolu yakasından gelen grubun hakkını bir kez daha verdim açıkçası.Hele fazer üzerinde kasksız iki arkadaş vardıki akıllara zarar.

En kısa zamanda gruptan koparak anadolu yakasına kendimiz döndük.Dönüşte aynı zevki alamadık ama sadece gidişte aldığımız zevk bile bu tecrübeyi yaşamamıza değidi.

Hem sürüş zevki hemde duygusal açıdan çok iyi bir organizasyondu.

Tekrar emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.

arkadaslar yolda şehitlikte maviyeşilde ve cadde sahilde cekilen fotorgrafların hepsini bi şekilde toplarsanız bende müdürümle konusup tilllate de bi event acmayı planlıyorum... en az 50 fotograf olması lazım ama event acabilmem için.. meviyeşilde ve cadde sahilde de cok güzel fotograflar vardı ama makina kimindi bilmiyorum...

niye takip etmion bu işleri sen ! :p bul hemen o resimleri :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet ya resimler nerde press yazan abimiz çekmişti bir sürü resim yada video bilmiyorum ama resimleri isteriz arkadaşlar

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Korteje anadolu yakasından katıldık.saat 12:30 da salı pazarında herkes gibi bizde hazır bulunduk.ilk kez toplu sürüşe katılıyor olmak biraz tedirgin etmişti işin açıkçası.Öncesinde toplu sürüşle ilgili herşeyi detaylı okudum.Amacım kimseyi sürüş esnasında rahatsız etmemekti.

Şehitliğe kadar mükemmel bir sürüş oldu diyebilirim.İnanın çok zevk aldım.Kimse egolarını tatmin etmeye kalkmadan efendi efendi sırasını bozmadan aynı hızda ilerledi.Ayrıca alper arkadaşımız ve ekibide çok iyi organize olmuşlardı.Sarı renkli yelekleri ile sürekli grubu kontrol altında tutmayı başardılar.

Ne yazıkki şehitlik ziyaretimizden sonra yanlışlıkla avrupa grubundan bi topluluğa takıldık.Anadolu yakasından gelen grubun hakkını bir kez daha verdim açıkçası.Hele fazer üzerinde kasksız iki arkadaş vardıki akıllara zarar.

En kısa zamanda gruptan koparak anadolu yakasına kendimiz döndük.Dönüşte aynı zevki alamadık ama sadece gidişte aldığımız zevk bile bu tecrübeyi yaşamamıza değidi.

Hem sürüş zevki hemde duygusal açıdan çok iyi bir organizasyondu.

Tekrar emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.

O kasksız fazerlı iki arkadaş avrupa yakası grubundan da değildi ki. Şehitliğe giderken karagümrük civarında bana yanaşıp sordular, nereye gidiliyor, hangi site vs... Onlar da sonradan takıldı peşimize yani. :pr:

GKN

o kadar çıktık konuştuk, bide doğaçlama :p
2,5 dakka saygı duruşu yaptırdım:p
kimse videoya almadımı :p

Arkadaşlar buyrun birkaç fotoğraf daha...

dsc4818gn0.jpg

dsc4823ve0.jpg

dsc4829sf7.jpg

dsc4838nv8.jpg

dsc4851dq2.jpg

dsc4855yo1.jpg

dsc4858ux0.jpg

dsc4859ur9.jpg

dsc4861yl7.jpg

dsc4863sy1.jpg

dsc4864oj6.jpg

dsc4865iw9.jpg

dsc4874de2.jpg

dsc4885nb2.jpg

dsc4888lj9.jpg

dsc4916cl4.jpg

dsc4881yt2.jpg

Vatan caddesi

dsc4760ow8.jpg

Kabataş Sahilden

dsc4984ne5.jpg

dsc4998rz8.jpg

dsc4989ue6.jpg

Vatan caddesinden manüpile edilmiştir...

dsc4399me2.jpg

Saygılarımla...

logct0.jpg

resimleri çeken ve emek harcayıp buraya yükleyen herkese sonsuz teşekkürler

amaaaaaa ayıp be kardeşim o kadar resim içerisinde bir kare de olamzmı bir insan ya :)

son karede bende varım... MT logo da pek yakışmış hani....hemen masa üstü yaptım.
ferit kardeşim çoook teekkür ederim:)

Motosikleti
Dl650vstorm
kan2 abimimizin çekmiş olduğu resimlerdir:)

güzel resimler neşet abi tebrikler.

taksimdeki durduhumuz zaman süper bi görüntü oluştu harika bir gündü herkeze teşekkürler :rendeer:

ben o gün 40 tane kırmızı-beyaz karanfil getirmiştim...mümkün olduğunca şehit ailelerine vermeye çalıştım. hatta 15-20 tane karanfilde başka arkadaşlarada verdim,dağıtsınlar diye...çok güzel bir gündü;sonunda bide kaza yapmasaydık 10 numara olacaktı...

ben o gün 40 tane kırmızı-beyaz karanfil getirmiştim...mümkün olduğunca şehit ailelerine vermeye çalıştım. hatta 15-20 tane karanfilde başka arkadaşlarada verdim,dağıtsınlar diye...çok güzel bir gündü;sonunda bide kaza yapmasaydık 10 numara olacaktı...

düşün o zaman kaza yaptın bişey olmadı demekki allah razı olsun :rendeer::rendeer::rendeer:

düşün o zaman kaza yaptın bişey olmadı demekki allah razı olsun :rendeer::rendeer::rendeer:

annemde o gün mezar başında bayaa bi süre dua okumuştu...sonra okumaya bank'larda devam etti...

kazadan hemen sonra biri daha böyle demişti bana...''okuduğunuz dua'lar sizi kurtardı'' gibilerinden...
ne diim abi... allah büyük, vardır bi hikmeti...ne desem boş yani...
ama dua'larla yaşadığımıza inanıyorum...

annemde o gün mezar başında bayaa bi süre dua okumuştu...sonra okumaya bank'larda devam etti...

kazadan hemen sonra biri daha böyle demişti bana...''okuduğunuz dua'lar sizi kurtardı'' gibilerinden...
ne diim abi... allah büyük, vardır bi hikmeti...ne desem boş yani...
ama dua'larla yaşadığımıza inanıyorum...

dualarla yaşamayı eksik etmesin :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar