Sahil yolunda yaralanmalı kaza

Bu gece sahil yolunda saat 23 kusurlerde dragosu gectikten sonraki sola donuste bir yamaha xt 660 siyah bir opel corsa ya ortadan vurmuştu. Yerde bagdas kurmus kanlar icinde biri (sanırım motosiklet surucusu idi) aracin diger tarafında yerde hareketsiz yatan bir bayan vardı.Biz gecerken ambulansta karsı seritten geliyordu ve polis olay yerindeydi.Konuyla ilgili bilgisi olan var mı? Şimdiden herkese geçmiş olsun...

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Başlık açana kadar keşke durup yardıma gitseydin, akrabaları dostları gelene kadar kazazedelere felan hastanede sahip çıksaydın.:pale:

Umarım kendince haklı sebeplerin vardır, senin yerinde olsam vicdan azabı çekerdim.

Kaza geçiren arkadaşlara geçmiş olsun.

Buraya bu sebeple birsey yazarken 10 defa düşünüyorum.Ve sanırımda haklıyım cunku sizin gibi biri cıkıp söyle yapsaydın boyle yapsaydın.Sebebim var yada yok. Sizi ne enterese eder. Madem boyle bir tavrınız da var soyleyeyim muhtemel bir grup seyri varmış ki oradaki diger motorcu arkadaslar durmamızı istemediler.Keza polislerde. Daha önce önümde olan bir kaza için 3 saat bekleyip karakolda tek başıma karşı ifade verip mahkemeye gelirim demiş bir adamım.İnsanlık dersini kimseden alıcak degilim. Tanıyıp bilmeden kafanıza göre yorum yapıyorsunuz. Biz gördüğümüz olaydan etkilenip eve döndük gezmeyi bıraktık. Merak ettik buraya yazdık.Bütün gün burada yazı yazıyor olmanız insanlara saldırı hakkını sizlere vermez...
Saygılar.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Buraya bu sebeple birsey yazarken 10 defa düşünüyorum.Ve sanırımda haklıyım cunku sizin gibi biri cıkıp söyle yapsaydın boyle yapsaydın.Sebebim var yada yok. Sizi ne enterese eder. Madem boyle bir tavrınız da var soyleyeyim muhtemel bir grup seyri varmış ki oradaki diger motorcu arkadaslar durmamızı istemediler.Keza polislerde. Daha önce önümde olan bir kaza için 3 saat bekleyip karakolda tek başıma karşı ifade verip mahkemeye gelirim demiş bir adamım.İnsanlık dersini kimseden alıcak degilim. Tanıyıp bilmeden kafanıza göre yorum yapıyorsunuz. Biz gördüğümüz olaydan etkilenip eve döndük gezmeyi bıraktık. Merak ettik buraya yazdık.Bütün gün burada yazı yazıyor olmanız insanlara saldırı hakkını sizlere vermez...
Saygılar.

Cümlemde saldırı içeren tek bir kelime yok, ayrıca grup olduklarından arkadaşları olduğundan da bahsetmemişsiniz.

Burası bir forum, olumlu olumsuz soru içeren cevap içeren pek çok yazı olacaktır, bunlar sizi rahatsız ediyorsa blog kuracaksınız.

Saldırı iddanızı da kabul etmiyorum, bir mesajın saldırı olduğunu ileri sürmeniz için o mesajın en az sizinki kadar sert ve ön yargılı bir üslubla yazılmış olması lazım.

Ayrıca yardımseverliğinizi nerden bilebilirim, 24 saat sizi mi takip ediyorum, nickiniz daha önce dikkatimi dahi çekmedi, 25 bin üyenin hepsini ezbere bilmemi nasıl beklersiniz?

Okuyun ilk mesajınızı, orda bir arabaya çarpmış yerde kanlar içinde oturan biri ve cansız gibi yatan bir bayandan bahsetmişsiniz.

Ne polis ne ambulans ne arkadaşlarından bahsetmemişsiniz, başlık açarken açıklayıcı olursanız böyle yanlış anlamalar olmaz, anlattığınız haliyle çekip gittiğinizi düşünmek beni üzdü, yalan mı söyleyim bravo güzel haber mi diyeyim.

Neyse...

Bu arada özür diliyorum ambulans ve polisten bahsetmişsiniz, açıkcası mesajınıza üzüldüm ne okudğum ne yazdığımda çıktı aklımdan, asla en ufak bir art niyet içermeden yazmıştım mesajımı.

Son düzenleme:
Moderatör
Yazmakla konusmak arasındaki fark.. Yazılanlar bazen anlasılamıyor.. Neyse umarım ciddi bir sey yoktur kazazedelerde.. ALLAH yardımcıları olsun

cordell arkadaşım:cat: aye arkadaşım:farao: kaza yapan arkadaşlara geçmişolsun:salut:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Acil şifalar :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar