[Tekirdağ MT] 29 Ekim Gelibolu Eceabat çanakkale şehitlikleri Gezisi...: 29-10-2008

özercim keşke bu saatten sonra bize katılsaydın dersem ayıp olurmu :rendeer:

hiç bişey için geç değil.....
gönül yanımızda olmanızı isterdi ama orda yapacagınız etkinliğide tüm kalbimle destekliyorum özer.. eminim trakya mt de seni destekliycektir...

peynir tatlısını unutmayın Faruk...:)
hayırlı yolculuklar....:rendeer::cat:
bende istiyordum ama malesef hanım çalışıyormuş :(

gelmek isteyeni sabah 8.15 de şaraphane fabrikasının önünden geçerken alırız..

Beyler gelmek isterdim ama bu gece nöbetçiyim sabah nöbetten çıkıp o yolu gözüm hiç yemiyor kalbim sizlerle ve sehitlerimizle :cat::rendeer:Tkeriniz düzbassın..

FAruk İşlerimizi Halledip ancak o saatte cıkabilriz... orhanda bende bu konuda hem fikiriz.. Dükkanlar Var baba..

Tekirdağ ve Trakya MT ye selamlar. Faruk59 abim Sebahattin Hocam (Yanar17) ile görüşmüş. Hocamda bana bildirdi hemen konuyu.

Sizlere, bu anlamlı gezinizde eşlik etmekten onur duyarız. Yarın tanışmak ve görüşmek dileğimle, yolunuz şimdiden açık olsun.

Muhittin Öztürk 0555-300 3188

Tekirdağ ve Trakya MT ye selamlar. Faruk59 abim Sebahattin Hocam (Yanar17) ile görüşmüş. Hocamda bana bildirdi hemen konuyu.

Sizlere, bu anlamlı gezinizde eşlik etmekten onur duyarız. Yarın tanışmak ve görüşmek dileğimle, yolunuz şimdiden açık olsun.

Muhittin Öztürk 0555-300 3188

abi sağolasın yarın görüşmek üzere

hayırlı yolculuklar Özercim
ben ve oğlum şehitliğe gideceğiz :)

Merhabalar herkese. Başta Faruk59 ve By_star olmak üzere gelen tüm arkadaşlara teşekkür ederiz. Çok keyifli bir gezi oldu. Trakya Mt şu an dönüş yolunda. Sağsalim vardıklarında içimiz dahada rahat olacak:)

Merhaba dostlar
Tekirdağ dan Motosiklet Net Dostları 29 Ekim Çanakkale Gelibolu yarım adası gezisi için bu gün ECEABAT ta buluşup Dönüş zamanına kadar kalan sürede
en kısa zamanı değerlendirip gezimizi yaptık. Gönül isterdi ki çokca zamanımız olsada tam bir gezi yapalım. Gezilmedik yer kalmasın. Fakat bu kısa süre içinde en iyi geziyi yapmaya çalıştık
Aşşağıda bu geziden benim çektiğim fotoğrafları paylaşmak istedim ilginize sunuyorum.
Birgün sizleride Çanakkale ye Gelibolu yarım adasını gezmeye bekleriz.

İlk fotoğraflar Eceabat merkezinde Belediyenin hazırladığı "Saygı Parkından" mankenler ile yapılmış savaş canlandırması. Buraya geldiğinizde gezebilirsiniz. Bir nevi açık hava müzesi.

İlk durak SEYİT ONBAŞI "MECİDYE TABYALARI" Kilitbahir köyünü az geçince Sizin vaktiniz olursa "NAMAZGAH TABYALARINI" gezin

..........

[img=http://img128.imageshack.us/img128/5691/grnt032wl3.jpg]
[img=http://img128.imageshack.us/img128/grnt032wl3.jpg/1/w640.png]

Gurubumuz ABİDE dolaylarında gezerken
Değişik resimler çekildi. Diğer arkadaşlardaki resimlerde bir müddet sonra burada yayınlanır.Heralde.

Son Resim de "EZİNELİ YAHYA ÇAVUŞ" Şehitliğinden.
Zamanımız kısıtlı olduğundan "57. ALAY ŞEHİTLİĞİ" "ANZAK KOYU" "KABATEPE" "KEMALYERİ" "CONK BAYIRI" NI Gezemedik.
inşallah birdahaki sefere, erken gelirse arkadaşlar gezeriz.

Çanakkale den Sevgiler Saygılar.

Son düzenleme:
şansınıza hava bugün çok güzeldi
umarım gününüz sorunsuz ve keyifli geçmiştir

Gerçekten hava çok güzeldi. Şehitlik gezisi sorunsuzdu. Sadece hediyelik eşya satın almadığımız için, bizi Jandarma'ya garip bir şekilde şikayet etmeleri dışında bir problem yoktu.:silent: Sebahattin Hocam bir çırpıda hallediverdi durumu:)

Son düzenleme:
şansınıza hava bugün çok güzeldi
umarım gününüz sorunsuz ve keyifli geçmiştir

Özlem merhaba
Gerçekten bu gün güzel bir gündü sana da ulaşmayı düşündük.
Bir dahaki gezilerde senin de aramızda olmanı isteriz. Önceden haberleşirsek uygun bir motosiklet bulabiliriz.
Gezilere eşlerimiz ve bayan arkadaşlarımız da bizimle birlikte katılırlar bazen. Sen de katılırsan bayan arkadaşlarımız çoğalmış olur. :rendeer:
Sonraki gezilerde haberleşelim. Saygılar sevgiler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar