acaba gt250r da kac kmde bıter en az...mrk ettım sımdı...asım yarın bulusalım kardes hava guneslı yagmur yok gorunuyor ıbrahımıde alır gıderız bıyerlere...
Bu debriyaj balatası agresif kullanımlarda çabuk biter.
Agresif araç kullananlar için de spor balatalar mevcut.
Bilmem motosikletler için var mı(ki kuvvetle muhtemelen SS'ler için vardır) ama arabalar için bronz,seramik debriyaj balataları mevcut.
Daha rahatsız bir debriyaj kullanımı meydana getirsede çabuk bitmiyor orj. debriyaj balatası gibi.
Bana Hyo'da -ST'yi bilemem dermişim

- 20.000 km gider gibi geliyor orjinal debriyaj balatası.(belki daha fazla,belki daha az). Kullanana göre değişir fabrikasyon bir hata yoksa motorda.
Yarım debriyaj ile fazla gaz vermeyin mesela bu konuda dikkat edecek olursak. Bu genelde vites -motor devrine göre-olması gerektiğinden yüksek iken kullanıcının motoru büyük viteste ekonomi amaçlı kullandığını sanarak yaptığı bir hatadır.
Büyük viteste motoru ilerleten vatandaş debriyajı sıkarken gazı fazla verir ve debriyajı birden bırakır. Kavrama hızlı gerçekleşir ama o sırada debriyaj balatasının hatrı sorulur,bir acı kahve ikram edilir.
Motoru,arabayı olması gerekenden büyük viteste kullanmak motora avans vurdurur.
Zamanla motor da sizin bir hatrınızı sorar.
Eğilde kulak ver. Şu sese bak,oralara bir yerlere para sıkışmış. Sonra benim krankım,motorum dandik diye beni suçlama der.
Faik kardeşim,yarın bir görüşürüz artık. Hava yarın iyi gibi hakkaten.
Motora birisi bakmaya gelecek. Haberleşiriz bir türlü.