[Manisa - MT]

Selamlar Manisa mt manisalıdan saygılar:p

salihlide büyümüş be abi, kipa falan iyi olmuş..

Selendide küçük biyer değil Fadıl ama aksihar ve salihli derim. selendi biraz daha izmire uzak sıkılabilirsin.. ama aksihar yada salihlide olursan gel git çok kolay olur :wiinkk:

selamin alykümmm manısa mt nbr :D

PIERzig kardesım akhisarr aa gell olayı bilmiyorum ama az cok bişi oluyo :D
akhısar akhısar come on akhısarda yanlız olmassın biz varızz

ii gecelerr

Son düzenleme:
linkinpark(kemal) bi gün o klavyedeki tuşları yutturacağım sana ....gözlerim bozuldu ne yazdığını okuyup anlayıncaya kadar.:silent:

:queen:
kemal oğlum ne biçim mesaj bu yaw. parada kesilmiyor kontörde ne bu:)
ABİ nbr yaw sen askere gitmedinmi daha valla bence yaş daha geçmeden git çocuklarla askerlık yapaacan ama olsun bizim burda 47 yaşında bir asker var herneyse nasıl gidiyo askaldı bende gelıyorum ikibuçukay sonra allaha emanet olun :queen:öpüldünüz serkan abicim kib

Merhaba Arkadaslar bende forumda yeni üyeyim...

somadaki arkadaslar özel mesaj atarsa sevirinim bu arada somada bir grup varsa katılabilirim ( mt )....... fark etmez motorcu olsunda :)

merhaba arkadaşlar hoşgeldiniz....pazar günü akhisarda drag yarışları var(galiba) bilginiz olsun millet.

arkadaşlar MANİSA-MT olarak yakın zamanda (beş-on gün içinde ) bi toplantı organizasyonumuz olacak....topiği takip edin
katılacaklar belli
yer belli değil , Manisa'da olabilir Akhisar'da
ÖZLEŞTİK Bİ AYARIMIZI BULALIM

manisa yapın organizasyonu ben imkan bulabilirsem kaçarım. haftaya sınavlar olacağı için gece dersim yok.

muratım sırf senin için dahi toplanırız...herkes müsait olduğu zamanı yazsın arkadaşlar murat'ımda geldimi tamamdır... :)

Manisalı olmak yetmiyo anlaşılan bir de ahbap ve tanışıklık gerekiyor.Yenileri kimsenin taktığı yok gibi geldi size hayırlı olsun:)

@lodos
serkan abi bizde gelebilirmiyiz toplantınıza :p
draglara geldik görüşemedik, bi daha geliriz sorun değil...görelim sizleri :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar