2001 600 f kullanma kılavuzu

merhaba arkadaşlar 2001 cbr 600f türkçe kullanma kılavuzu varmıdır web i altüst ettim bulamadım bi yardım ederseniz sevinirim herkeze kazasız belesız sürüşler

kontagı cevir run ı devreye sok .. vitesi boşa al . marşa bas.. çalışsın .. isinmasını bekle .. debriyajı çek vitesi bire at .. yavaşça debriyajı bırakıp stabil gaz ver :D :D :D

kullanma klavuzu dedigin .. owners manual olarark geçer .. türkçe bulurmusun bilemem ama bide oyle aramayı dene ..

kullanma klavuzu dedigin .. owners manual olarark geçer .. türkçe bulurmusun bilemem ama bide oyle aramayı dene ..[/QUOTE]

ingilizcesi var ama türkçe yok malum ingilizce % 4.5 bende:pr:

kontagı cevir run ı devreye sok .. vitesi boşa al . marşa bas.. çalışsın .. isinmasını bekle .. debriyajı çek vitesi bire at .. yavaşça debriyajı bırakıp stabil gaz ver :D :D :D

kullanma klavuzu dedigin .. owners manual olarark geçer .. türkçe bulurmusun bilemem ama bide oyle aramayı dene ..

ovners manuel de ne demek? meali nedir ki bunun? emanuel?? yok canım daha neler :mrgreen:

neye bakacaksan soyle ben yardımcı olurum . kullanma klavuzunda aradıgın şey ne ?

GKN

evet aradığın çeyi sorarak daha rahat yardım alabilirsin, tükçesini bulman biraz zor..

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Türkçe olmasının pek bir önemi yok, ingilizcesi sana yeter. Nihayetinde elektronik bir alet değil bu her özelliğini öğrenmek için sayfa sayfa okuman gereksin.

Kılavuzda sana gerekli olan şeyler yağ değişim km leri, zincir bakımları vs. gibi şeylerdir. Bunlarda rakamla yazılıdır ingilizce bilmene gerek yok :cat:

aslında aradığım şey enjeksiyon temizliği sonra supab ayarları sentil ayaları

sana servis manueli lazım... enjeksiyon temizligi carbon cleaning yapan yerlerde temizletebilirsin.. sente ayarı ise ii bi usta hemencecik halleder . iyisimi bi servise başvur.

sana servis manueli lazım... enjeksiyon temizligi carbon cleaning yapan yerlerde temizletebilirsin.. sente ayarı ise ii bi usta hemencecik halleder . iyisimi bi servise başvur.

bu söylediklerinizi kendim zaten yapıyorum lazım olan supab lar arası açıklık ölçüleri ve enjeksiyondaki hava ve benzin karışım oranları

cbr 600 f gibi motorum olcak ilk yapacagım şey kontagı açıp motoru çalıştırmak ve ik 10 dk sesini dinlemek :D:D daha sonra caddeler beni bekler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar