ABD nın krız oyunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
söyle bır bakıyorum abd batıyor dıyorlar ama benzın dusuyor dolar cıkıyor pıyasalarda bır hareketlenme oluyor bu nasıl bır kırız
ben söyle dusunuyorum abd nın yenı oyunu su krız gösterım petrol fıyarlarını dusurerek arapları bır bırıne dusurme cabasında dolar fırladıkca petrol dusecek
abd de en ucun petrol ıcın bu oyuna devam edıcek rusya bır yandan dogal gazı ekonomık krıze yansıtım abdnın kucagına dusecek olan ekonomısı dusuk ulkelere olucak daha sonra sırasıyla otomotıv sektoru bır kaus yasıyacak tabı abd gıne bısey olmuyacak ve malesef araplar elındekı herseyı abdye satmak zorunda kalıcak allah sonumuz hayır eylesın

Adamlar Dünyayı sarsıyorlar ; Bu konularda bizlere söyleyecek fazla bişey düşmüyor malesef... Herkesin bildiği gibi ; Tüm dünyayı yönetenleri de yönetenler var...

söyle bır bakıyorum abd batıyor dıyorlar ama benzın dusuyor dolar cıkıyor pıyasalarda bır hareketlenme oluyor bu nasıl bır kırız
ben söyle dusunuyorum abd nın yenı oyunu su krız gösterım petrol fıyarlarını dusurerek arapları bır bırıne dusurme cabasında dolar fırladıkca petrol dusecek
abd de en ucun petrol ıcın bu oyuna devam edıcek rusya bır yandan dogal gazı ekonomık krıze yansıtım abdnın kucagına dusecek olan ekonomısı dusuk ulkelere olucak daha sonra sırasıyla otomotıv sektoru bır kaus yasıyacak tabı abd gıne bısey olmuyacak ve malesef araplar elındekı herseyı abdye satmak zorunda kalıcak allah sonumuz hayır eylesın

arapları zaten birbirine düşürdüler, şimdi bize oynuyorlar.
bence abd ve ekonomisi abd ye bağlı olan bizim gibi ülkeler krizden çok etkilenicek.her ne kadar yönetimdeki aymazlar türkiye ye bişey olmaz deselerde.

ya extrema dostum mod değilsin bişey değilsin. yeni başlık açıldıgında neden alakasız cevap yazıyosun anlayamadım doğrusu...:silent:

medyanın gösterdiklerine ben tamamen inanıyorum.amerikanın dünya üzerindeki hükümdarlığı tek-elde tutma hadiseleri artık bitiyor. zamanında ve haala şuanda başına gelen felaketlerden bişekilde sıyrılmayı başaran amerika bu kez fena felakete düştü. ben açıkcası seviniyorum. neden ? çünkü amerikaya bağlı olup ta satamadığımız alamadığımız tüm ticari ürünlerimizi artık gönül rahatlığıyla alıp satabileceğiz. çünkü artık kendi dertlerine düştüler ve bu karışıklıkta seçim yapma çabasındalar. dünyayla ilgilenemiyecekler

benzini düşmesini de ben gayet olumlu karşıladım. önceki günlerde bi haber çıkmıştı. aracı firma adında bi isviçre markasıydı. o da amerikaya bağlı çalışmaktaydı, sarsıntılar içindeydi ve krizin başlayacağı oradan belliydi. hazırlanmalıydık aslında dolar alarak :)

başka bir görüş açım da etme-bulma dünyası. başına gelen felaketlere rağmen aldırışsız hayatını sürdüren devlet artık bu sefer felakete sürükleniyor. zamanında müslümanlara yaptığı eziyetlerden en geç 1 ay sonra ya yangın çıkıyordu ya da yanardağ alevleniyordu ya da sel oluyordu. bakın ıraktan askerlerini çekmeye başladığından beri başına felaket gelmez oldu. ama dediğim gibi Müslümanların başına birşey gelirse devletcek ya da ülkecek, mutlaka karşılığını buluyor zulüm edenler.

sağlıcakla kalın. :)

Son düzenleme:
ya extrema dostum mod değilsin bişey değilsin. yeni başlık açıldıgında neden alakasız cevap yazıyosun anlayamadım doğrusu...:silent:

Kimseye bişey demedim konu ile alakalı mesaj yazma zorunluluğumda yok..
Ayrıca siyasetin yasak olduğunu söyledim bu forum kurallarında da var isterseniz bakınız

Link: http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/announcements.html

Ve son olarakta kuralları hatırlatmak için mod olmama gerek yok arkadaşım..

Ayrıca siyasetin yasak olduğunu söyledim bu forum kurallarında da var isterseniz bakınız

bırader sımdı aksam aksam canımızı sıkma bır sıyaset yapmıyoruz burda yada bısey kurtarma hevesınde de degılız bız sadece fıkır bazında yazdık
aynı trafıktekı taksıclere benzıyorsun sırf musterı kapa bılmek ıcın saga yanaşıyorsun durmadan sana ne bu forumda mod da admın de var sana ne baktın sıyaset baktın yasak ozmn ne yaz ne de bak cunku sende suan suca dagılsın

Neden boşvercekmişim arkadaşım ben bu forumda siyasi yazı yazılmasını istemiyorum bu kadar basit..
Kimsenin canını sıkmaya niyetimde yok.

Yazdığım mesajları görmek istemiyorsan yasaklı listesine alabilirsin arkadaşım..

sende sağol rafel:wiinkk:

extrema, konuyu saptırıyosun ve böyle cevap yazma gereği duyuyoruz ister istemez. dam üstünde saksağan gibi oluyor senin yaptığın. yazdığım 2000 küsür mesaj forum kuralları içindedir ve herkes bunun bilincinde. bilnçsiz olanlar zaten tutulmuyor biliyosun sende ama yazık ediyosun bu şekilde başlıklara konulara... şuanki konu siyasetle ilgili değil. dünyayı ilgilendiren mesele. parti adı yok bi lider ismi geçmiyor herşey normal yani bence...

bence büyütülücek bi olay yok burda herkes kendi düşüncelerini yazabilir ve istediği konuyuda açabilir.rahatsız olan konuya cevap yazmaz .

gözunu sevıyım kardeş sıkma canımı bak guzelıkle söyluyorum herşeye maydonoz olma cek gıt yoluna surda agız tatıyla bır fıkrımızı paylaştık yasak sa zaten bu saatte kadar durmazdı hadı kardeş allah yolunu acık etsın hayırlı aksamlar

bence büyütülücek bi olay yok burda herkes kendi düşüncelerini yazabilir ve istediği konuyuda açabilir.rahatsız olan konuya cevap yazmaz .

bak usta adam belı oluyor örnk al bıraz

Son düzenleme:
Ben siyasi olarak görüyorum arkadaşım abd rusya daha uzar gider bu konu..
Ayrıca hangi konuya mesaj yazıp yazmayacağımı kendim bilirim başkasına soracak halim yok..

Ayrıca hangi konuya mesaj yazıp yazmayacağımı kendim bilirim başkasına soracak halim yok..

beyler artık zor tutuyorum kendımı bu ukala adam sakın bısey yazmayın bakın en sonunda kötuye baglanacak bu iş bu bırader ne nezaketten anlıyor nede tepkıden bırakın o kendı yolunda takılsın

kımse bu adama cvp yazmasın ok mi:cat:

öleyse siyasi olarak görüyorsan neden cevap yazıyorsun ? madem siyaset yasaksa sen de siyaset yapmış oluyosun. hiçbişey uzamaz. daha fazla konuyu saptırma ve daha fazla mesaj sayını boşa yükseltme kendinin ve bizim...

arkadaş amerika konusunda biraz hassas galiba belkide ondan siyaset yapmayın ,diyodur
:)

bi topikte birlik olmaya davet ederken bi topikte elin amerikalısı yüzünden birbirinizi yiyiyosunuz gerek varmı buna arkadaşlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar