Muğla MT Bodrum Gezimiz...

Vaay, oralarda hava soğumadı galiba, güzel bir gezi.

Paylaşım için teşekkürler :)

Vaay, oralarda hava soğumadı galiba, güzel bir gezi.

Paylaşım için teşekkürler :)

Teşekkürler Marwel millet daha denize giriyor ne hava soğuması...:queen:

Resimlerin devamı yarın yayınlanmaya devam edecek ... İzmirden gelen misafirlerimizle eğlencemiz devam ediyor ...

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mehmet abi,soner,mesut,afife sultan,ayça yenge,vatanoğlu bukadarda olmazki yaw,motorumuz yok diye nispet yapar gibi herhafta herhafta durmadan gezi yapıyonuz alla alla azdurun yaw:p:p:p gezen var gezemeyen var,ayağı şiş olan var olmayan var demi yaaa.:p:queen::queen::queen:şaka tabiki herşey çokgüzel görünüyo süper olmuş emeğinize sağlık gözlerimiz bayram etti.:thumleft:::biggrinn::biggrinn::biggrinn:cat::cat::cat::rendeer:

Teşekkürler Marwel millet daha denize giriyor ne hava soğuması...:queen:

Resimlerin devamı yarın yayınlanmaya devam edecek ... İzmirden gelen misafirlerimizle eğlencemiz devam ediyor ...

yapma yaaa :cyclopsan

Biz 1-2 hafta önce kışlıkları çıkarmaya hazırlanıyoduk valla ama, neyseki tekrar yumuşadı hava.
Bir anda soğuyuveriyor bizim burda hava :mrgreen:

Bu yaz gelmiştim bodrum' a, tam motora binilecek yerler valla çok güzel oralar. :)

biz ankarada donalım siz denıze gırın hih hiç adil deil:p bu arada tekerlerınıze saglık:cat:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Resimlerin hiç bir tanesini göremiyorum. Normal mi acaba? :silent:

evet gercektan sizin gezeler cok keyfli ve zeyfkli gecyor ,devamını bekleriz gelecek pazar

mes

Yorgun kardeşim,süpersin. Hızına yetişilmiyor. Herşey için çok teşekkürler.:cat::rendeer:

mehmet abi,soner,mesut,afife sultan,ayça yenge,vatanoğlu bukadarda olmazki yaw,motorumuz yok diye nispet yapar gibi herhafta herhafta durmadan gezi yapıyonuz alla alla azdurun yaw:p:p:p gezen var gezemeyen var,ayağı şiş olan var olmayan var demi yaaa.:p:queen::queen::queen:şaka tabiki herşey çokgüzel görünüyo süper olmuş emeğinize sağlık gözlerimiz bayram etti.:thumleft:::biggrinn::biggrinn::biggrinn:cat::cat::cat::rendeer:

Teşekkürler Ümmet Ağbi... Sensiz bir yanımız ek sik ama yinede dolaşıyoruz... Selamlar...:bounce:

biz ankarada donalım siz denıze gırın hih hiç adil deil:p bu arada tekerlerınıze saglık:cat:

Teşekkürler... Napalım batıda yaşamanın avantajlarını kullanıyoruz...:cat:

evet gercektan sizin gezeler cok keyfli ve zeyfkli gecyor ,devamını bekleriz gelecek pazar

Teşekürler Jeynajeyna. Elimizden geldiğince dolaşmaya çalışıyoruz...:bounce:

Yorgun kardeşim,süpersin. Hızına yetişilmiyor. Herşey için çok teşekkürler.:cat::rendeer:

Ustalarım böyle öğretti...:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
walla çok güzel olmuş gelmek isterdim ama gözü kor olsun ehliyetsizliğin ,

bi alsam şunu :)

abi yol boyunca çevirme ye takıldınız mı?

izmirde olmak vardı.

allah sizi nazarlardan korusun.çok güzel grup, çok güzel hava ve fotolar.ben motorumun üzerini üşümesin diye örttüm. gölcük kocaeliden selamlar.:)

walla çok güzel olmuş gelmek isterdim ama gözü kor olsun ehliyetsizliğin ,

bi alsam şunu :)

abi yol boyunca çevirme ye takıldınız mı?

Teşekkürler Alicim... 2 sefer Trafik ekiplerince kontrol edildik...:bounce:

allah sizi nazarlardan korusun.çok güzel grup, çok güzel hava ve fotolar.ben motorumun üzerini üşümesin diye örttüm. gölcük kocaeliden selamlar.:)

Teşekkürler... Bizim buralarda yazın sıcaklarda çok motora binilmiyor. Ancak bu mevsimlerde binebiliyoruz...:bounce:

Son düzenleme:
yorgun kardes cok guzel bı tur olmus mılas da ıkamet ederım aradım ama bulamadım bı tur zamanım da pek yok zatı ıs guc bır sorum var tur da ko en dusuk motor kaclık tı 250 ? 600?

yorgun kardes cok guzel bı tur olmus mılas da ıkamet ederım aradım ama bulamadım bı tur zamanım da pek yok zatı ıs guc bır sorum var tur da ko en dusuk motor kaclık tı 250 ? 600?[/QUO

Sevgili çapırcı Genç... Bizde CC farkı yoktur... Biz gezilerimizde her cins motorla gelen arkadaşımızı yanımıza alırız ... Evet bu gezimiz biraz yüksek cc li motorlarla yapıldı... En düşük cc 600 lük shadow du...

yorgu 48 merakımı bagısla sanırım bı tane 250 lık kanunı mıo gordum ?

ok cok
ıyı ama sımdı bı secım yapmadınız mı ekıbı yavaslatma ıle karsılasmadınız mı yanı arza ve hız motoruna gore sızı yol da yavaslatmaz mı

Son düzenleme:
yorgu 48 merakımı bagısla sanırım bı tane 250 lık kanunı mıo gordum ?

ok cok
ıyı ama sımdı bı secım yapmadınız mı ekıbı yavaslatma ıle karsılasmadınız mı yanı arza ve hız motoruna gore sızı yol da yavaslatmaz mı

Marmaristen çıkışta bir tane Kiralık motor olarak gelen 250 cc Virago vardı... O da yolda arıza yapınca 600 lülk Shadov geldi yerine ve böylelikle yolumuza devam ettik. Yolda ki hızımız 70 KM le ile sınırlıdır. Bunun üstünde hızlarla yolculuk yapmayız...

Bu kurallara uymayan arkadaşlarımızda zaten bizlerle yolculuk yapamaz...:bounce:

evet 70 i hiç geçmiolar ya.Fethiye ye geldiklerinde ben mondi ile ayak uydurabildiğime göre herkes uydurabilir...

takımınızın kısa bı kurulusunu alabılır mıyım ılk kurulus ve katılımcılar ken dı cevrenız mı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar