[Bursa - MT]

5 Günlük Hava Tahmini;
4089.jpg

Arkadaşlar şans bizden yana tahmin doğru çıkarsa hava harika gibi

ABİ NASIL HARİKA GÜNEŞ NERDE:)AMA HAKLISIN YAĞMURLARDAN SONRA BU HAVADA GÜZEL SAYILIR:)

hoşgeldin salvano.

kendisiyle kymco servisinde tanıştık. iznik gezisi resimleri sayesinde bursa mtye katılmaya ikna ettim :)

koralayilker

gs250yi hangi şehirden aldın? bursa'da çok az var bildiğim kadarıyla

burdurdan almıştım dostum evet az çok az var fakat sattım ağustos sonunda

şu havaya bak yaa bu havada gezi mezi yapılmaz oturun oturduğunuz yerde işte :p

Kıskanma Mami hava hiç olamayacağı kadar güzel,yağmurun ıslaklığı(gerçi ben severim),güneşin zararlı viyole ışınları(onuda severim) olmadığı gibi,sıcaklık ta tam ideal oda sıcaklığı(bu normal bir şey pek sevmem),demek sen çalışmak zorunda kalacaksın bizler sürüler halinde ortalığı talan edip,kaleleri fethederken,gitmediğimiz ücra köşe,uğramadığımız durak bırakmazken,zavallı Mami evde sanal alemlerde takılacak en fazla chat yapacak,bari gogle earth den takip et bizi resim resim kare kare.Olmadı Nasa ile bağlantıya geçip uydudan seyret ,hatta uydu fotoğraflarımızı çekip yorumlamaya başla,biz döndüğümüzde hazır olsun sitede yayımlanmış bir şekilde...

Son düzenleme:
Tabiiiki herkesi bekliyoruz.Maksat gezmek,motorları açmak,bir arada olmak...Körfez pistini falan desteklemiyoruz,önce orayı düzeltsinler.Arkadaşım sen bizim içinde seyret gidersen,ben seyretmekten çok gezmeyi severim.
Ona bakarsan halkın yüzde 70 i sporsever,futbol maçlarını seyredip oturduğu yerden hakeme futbolcuya kızarak deşarj olmaya çalışıyor,hayır sporu bizzat kendileri yapsınlar,bunun yerine kalkıp bir koşuya çıksalar çok daha güzel deşarj olup zinde ve formda kalırlar.(bunu niye yazdıysam şimdi ben)

beden eğitimi öğretmeni olduğunuz için olabilir hocam :) bu arada muhammed abi keşke gelsen ya iki beat giderdik :( rıfat abi benim görükle yarıa erlendi ya :cyclopsan

engin abi hazırız demi gidiyoruz :)

olum bugün cumartesi :p

Kıskanma Mami hava hiç olamayacağı kadar güzel,yağmurun ıslaklığı(gerçi ben severim),güneşin zararlı viyole ışınları(onuda severim) olmadığı gibi,sıcaklık ta tam ideal oda sıcaklığı(bu normal bir şey pek sevmem),demek sen çalışmak zorunda kalacaksın bizler sürüler halinde ortalığı talan edip,kaleleri fethederken,gitmediğimiz ücra köşe,uğramadığımız durak bırakmazken,zavallı Mami evde sanal alemlerde takılacak en fazla chat yapacak,bari gogle earth den takip et bizi resim resim kare kare.Olmadı Nasa ile bağlantıya geçip uydudan seyret ,hatta uydu fotoğraflarımızı çekip yorumlamaya başla,biz döndüğümüzde hazır olsun sitede yayımlanmış bir şekilde...

çalışmak zorunda kalmıyorum hocam... geziye kendi istediğimle gelmiyorum...
istesem bunada gelirim ama gelmemem gerektiğini düşünüyorum tamamen benim kararım yani :cat:

bu arada evde chat falan yapmıcam pazar günü birine bi sürpriz hazırladım onunla uğraşıcam :rendeer:

Son düzenleme:
geçen sefer ben pek umursamayıp okumamıştım pişman oldum. aman arkadaşlar basite almayıp okuyun toplu sürüş kurallarını. Uzun yolda gerçekten hayati önem taşıyor.

Tabiiiki herkesi bekliyoruz.Maksat gezmek,motorları açmak,bir arada olmak...Körfez pistini falan desteklemiyoruz,önce orayı düzeltsinler.Arkadaşım sen bizim içinde seyret gidersen,ben seyretmekten çok gezmeyi severim.
Ona bakarsan halkın yüzde 70 i sporsever,futbol maçlarını seyredip oturduğu yerden hakeme futbolcuya kızarak deşarj olmaya çalışıyor,hayır sporu bizzat kendileri yapsınlar,bunun yerine kalkıp bir koşuya çıksalar çok daha güzel deşarj olup zinde ve formda kalırlar.(bunu niye yazdıysam şimdi ben)

BUrada amaç deşarj olmak deil ki!Futbolla bir tutulmamasını talep ediyorum.Eğer ülkemizdeki motosiklet kültürünü geliştirmek istiyorsak desteklemeliyiz...Orada yarışçılarımızın yanında olmak en azından izlendiklerini hissettirmek onlar için çok önemli...Şehirler arası geziler yapıp onları sitede paylaşmak sanmıyorum ki ülkemizin motosiklet kültürüne yararı olsun.Sadece size yararı olur.Kenan Sofuoğlu'nun başarıları dolayısıyla dünya'da adımız bir kez daha üstüne basa basa geçildi...Koskoca Shoei firması ay-yıldızlı bir kask yaptı ve adını Kenan Sofuoğlu Replica yaptı.Bunun ne kadar muhteşem oldğuğu düşünün...

Açıkçası milyonlar kazanıp hala da kazanmaya devam eden futbol camiasının izlenmesini desteklemedim hiç biz zaman.Ama biraz işin içinde olanlar bilirler.Piste çıkmak ne kadar masraflıdır.Hep sizden yer.AMa hiç bir getirisi olmaz çok uzun süre...O yüsden en azından izlenmeye destek görmeye hakları var...Şunu da belirtmek isterim ben şu zamana kadar izleme fırsatım olmadı.Çünkü hep pazar günleri çalışıyordum.Üniversite dolayısıyla artık pazar günleri boşum.Fakat özel bir sebepten ötürü bu yarışa gidemeyeceğim...

Açıkçası motosiklete bakış açımızdan ötürü yaşayış tarzımız biraz farklı olabilir...Ben günlerimi hep bir gün yarışa atılacağımı düşünerek geçirdiğim için açıkçası böyle bir gezidense gidip yarışları izlemeyi tercih ederim...Belirtmek isterim ki bu sezon maddi imkansızlıklarım olmasaydı cbf250cup'ta yarışacaktım.Bu yüzden bu konuya karşı biraz fazla hassasım...

Bu arada çok konuştum kusura bakmayın gezinizde hayırlı yolculuklar diliyorum kazasız belasız tamamlayıp gelirsiniz inşallah...

Heyecanlandım yaff herkes hazır geziye Umarım havada güzel olur iyi bi gezi çıkar ortaya

selam bursalı arkadaşlar :) ooynanmakta olan maçta 21.kez karşılaşıyormuşuz :) şuanki skor BURSASPOR 0- 2 ESKİŞEHİRSPOR maç güzel geçiyor :) sağlıcakla kalın :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar