Moto Aktüel 2 Yaşında!

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
2yasrp7.jpg

Online motosiklet bilgi kaynağı “Moto Aktüel” 2 yaşında.

Moto Aktüel, Ekim ortası itibariyle 2 yaşını doldurdu. Nice senelere başarılarının devamı dileğiyle.

İki yıllık sürecimiz boyunca çalışmalarımıza katkı sağlayan, makale yazan, okuyan, paylaşan, yorumlayan, eleştiren, eksiğimizle, kusurumuzla bizden desteğini, katkısını ve samimiyetini esirgemeyen tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür ederiz.

Geçen 2 yıl içerisinde en büyük desteği sizlerden gördük, aylık okunma oranlarımız binlerle ifade edilirken bugün milyonları telafuz etmeye başladık, ilk günkü heyecanımızı ve ciddiyetimizi kaybetmeden, amatör bir ruh, profesyonel bir düşünce yapısı ile elimizden geldiğince çizgimizi koruyarak içeriğimizi geliştirmeye devam etmeye çalışacağız.

Moto Aktüel, topluluk dayanışması çerçevesinde ilerlemeye gayret etmesinden dolayı zaman içerisinde büyük bir gelişim göstermiş ve ortaya çıkan ihtiyaçlar neticesinde kendisini yenileme konusunda büyük ilerleme kaydetmiştir.

Moto Aktüel içeriğine sizler de yardımcı olabilir, makalelerinizi paylaşabilir, gezi yazılarınızı yayınlatabilirsiniz. İçeriğinizi, görüş, öneri, dilek ve temennilerinizi bize iletişim formumuz vasıtasıyla gönderebilirsiniz.

Saygılarımızla,
Moto Aktüel

çok güzel seviyeli bir dergi statüsünde başarılarının devamını diliyorum selamlar

Tüm hazırlayıp bize sunan arkadaşlara tşkler:rendeer:
Dergi almaktan kurtulduk yahu :p olurda piyasada dergi olarak yer alırsanız ilerde ucuz satın lütfen :p

Süper Moderatör (BBRR)
Vay be 2 yıl oldu haa..

Faydalı bi eser ... biz takip etmeye devam edecez .. yılmadan yayınlayanlara ve hala beleşe biz motosikletçilere hizmet veren motoaktuele uzun bir ömür diliyorum..

milyonlarca gerçek motosiket severe hitap edn , geniş bir okuyucu kitlesi olan bu sanal dergiye reklam vermeyi akıl edemeyen firmalarada teşekkür edelimki. yarısı reklam olan dergilere para verceğimize içi bilgi dolu bu dergiyi beleşe okuyoz.:cherry:

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Düzenli olarak takip ettiğim tek moto-haber sitesi.
Nice yıllara!

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Abi beni de çek!

Mehmet, neden sevdiğin anlaşıldı! :p

Bu dergiyi biryerden gözüm ısırıyor ama nerden:silent::p

Her geçen gün artan okuyucuylarıyla beraber nice senelere:)

Gaziantep İl Temsilcisi
gercek bir moto haber kaynagı nıce senelere...

Böylesi motor dergilerinin motor sevdalılarına katkısı çok umarım başarıları böyle devam eder nice senelere.

hakkaten emek verilen ve kaliteli bir e-dergi, eh komtanım yarın akşam tophaneye pastayla gelirsin artık demi :) bu arada maşşallah 2 yaşına gelmiş konuşmaya başladımı yürüyebiliyomu :p

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ben bu derginin en çok gelecek sayısını seviyorum, sanırsam çektiğim bir resim bir sonraki sayıda yer alacak.:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar