Arkadaşlar kış geldi yine ön cam sevdası başladı bende...Daha önce bir arkadaşın camlı scoterini denemiş ve beğenmemiştim, direksiyon ağırlaşıyor ve yuksek hızda da son derece zor oluyordu kontrol...camlı kullanan arkadaşımız var mı memnun mu, nasıl etkiliyor...hız yapmadan sakin sakin gideyim bari diyorum takayımda çünkü zatürre olacam Allah korusun acayip üşütmüşüm rüzgardan
( Zemheri kardeş senin motor camlı galiba profildeki fotodan oyle bir izlenim edindim![]()
aynen öyle ömercem aldıktan iki gün sonra servise taktırdım bu camları yıllardır kullanıyorum bahsettiğin gibi motoru ağır laştırma falan olmuyor bi kere rüzgardan arındırıyorsun kendini gözler yaşarmıyor yolu daha iiii takip edebiliyosun yağmurda çamurda öndeki araçlarda özellile hatchbak tarzı olan çamurluksuz olan ne varsa yerde aynen yüzünde ve montta cam benim vazgeçilmezim bence taktır bu arada başıma inanılmaz bi şey geldi yaklaşık 700 km yaptığım özene bezene rodaj yaptığım hergün yıkayıp temizlediğim motorumun şasi numarasının ruhsatımda yazan numarayla aynı olmadığını öğrendim dün bayii den aradılar yani benim beğendiğim değilde başka bi motoru teslim etmişler benim beğendiğimde hala showroom da sergileniyor pzartesi o kadar işimin arasına bide bununla ilgilenecem 700 km yaptığım motoru alıp bana yenisini vereceklermiş bu komikmi yoksa oturup ağlamakmı gerekio buyrun siz karar verin