buji ye elektrik gitmiyor yardım

slm arkadaşlar akşam motoru saglam bıraktım sabah çalıştıracam şalışmıyor bujiye baktım ateşlemiyor yeni buji aldım taktım yine ateşlemiyor bujiye enerji gelmiyor motor gy6 150 lik sukutur bi bilgisi olan varsa acilen cevap beklyorum şimdiden teşekkür ederim

ateşleme beyni olabilir, mevsim değişikliğinde bazı çinli beyinler bozulmaya çok meyilli oluyo. yada bobindir. servise gidip denetmen lazım.
yeni çin beyni:~70-80 ytl
yeni çin bobin:~20-30 ytl
umarım yardımcı olabilmişizdir.

tşk buldum sorunu beyin yanmış ilgilendiginiz için tşk

peki beyinin yanmasında elektriksel bi kısa devre filan olabilirmi yenisini taksam tekrar yanarmı bi arkadaşınkni taktım çalıştı ama devamında tekrar yakarmı acaba bu konuda bi bilginiz varmı

Son düzenleme:
muhtemelen motoru ya çok uzun süre kullandın beynin epey ısındı sıcaklarda ve tık gitti bu uzun bir süreçtir artı beynin olduğu yere sıvı temasını engelle eğer yağmur çamur gelme ihtimali varsa buna ek olarak beynin üstüne bağıyacağın aliminyum kanatlar hani bilgisayar işlemcisinin üstünde olurya ondan beynin ömrünü tam 10 katına çıkarır "devre soğutma " bunun dışında beyne gelen bağlantıların sigortaları normalden yüksek amperajlı takılmış olabilir buda sıkça aynı soruna neden olur

ateşleme beyni olabilir, mevsim değişikliğinde bazı çinli beyinler bozulmaya çok meyilli oluyo. yada bobindir. servise gidip denetmen lazım.
yeni çin beyni:~70-80 ytl
yeni çin bobin:~20-30 ytl
umarım yardımcı olabilmişizdir.

Beyin fiyatı 20-30 arasıdır arkadaşım 70-80 ytl derlerse almayın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar