Akşam üstü İnegöl ve viraj hevesi :)

saat akşam 4te işten çıktım :) Ersin arkadaşım telefon etti " abi canım sıkılıyo bişeyler yapalım" :cherry: en istediğim söz dü bu :) canı sıkılanın virajı gelmiş demektir benim için :) ya söğüte gitcez, ya mutalıp'a ya da mezitlere :) biz tercihimizi mezitlerden yaptık :) bir kaç fotoğraf çektik sizinle paylaşmak isterim :) kazasız sürüşler hepinize :rendeer:

motorlarımız ve ersin akrdeşim:)

pict1900tu7.jpg

pict1899js6.jpg

pict1898gp9.jpg

neyse beraber çıktık yola ahanda :queen: cbf nerde ? :silent: ya da benim motor gece bi haller oldu da kendini 600'lük bişey mi zannetti :p ersin yetişemiyo bana :queen: :p:p:p

pict1903vq4.jpg

neyse biraz yavaşladım öne geçti :)

pict1901us1.jpg

aha :queen::queen: ersin gene kaıp ? nerde bu çocuk yavf :):queen::queen:

pict1906dh8.jpg

fazla basmışık :mrgreen::mrgreen:

ben yine yavaşladım artık geldi ersin :) " abi tabakhane ilçesi varmış bursanın sen biliyomusun ? diyo bana :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

pict1912dd4.jpg

ben duramadım gene bastım gaza :queen::queen:

pict1907xh0.jpg

ersin gene kayıp :p:p hay allah :)

pict1905ax8.jpg

pict1904ev1.jpg

yavaşladım yine dayanamadım honda'nın arkada kalmasına :p

pict1914ip2.jpg

pict1915dl4.jpg

korumalarımız tam herzamanki gibi :) kaskım da yeni LS2 daha ne isterim :)

pict1916lh1.jpg

pict1910yl4.jpg

hava kararıyor ama yağmur yağmadıkca problem yok :)

pict1917tk6.jpg

tabelalar başladı :) ama daha mezit virajları var :wiinkk:

pict1918cc8.jpg

yol hafiften hafiften eğimlenmeye başlıyor ve mezitlere yaklaştığımızı anlıyoruz :)

virajın içinden bir foto :)

pict1925el7.jpg

pict1919jd4.jpg

mezitler bitti ben haala basıyorum sanki ne varsa :mrgreen:

pict1926mz4.jpg

pict1927su4.jpg

tam 4dk bekledim :) bu benim için büyük bi zaman :) mezitlerde bağımsız olcamızı sölemiştim ve öle oldu :) tam 100'lük virajlardı :)

pict1920yw2.jpg

güzel yatmışız :wiinkk: lastiğin tamamını kullanmız :cherry:1 diş daha yatabilirmişim demekki :p:p:p

pict1921kv1.jpg

pict1922dd6.jpg

kısa bi rolanti molası :)

pict1923dp3.jpg

yemek yiyeceğimiz yeri bulduktan sonra kaska baktığımda tam bir sinek katliamı vardı gözümün önünde :mrgreen:

img0019akc0.jpg

img0018agz8.jpg

bu da inegöl ayranı :cherry:

img0020aht8.jpg

bundan sonraki yolda güneş dağın arkasında kalıp hava tamamen karardığı için kontrol zor olacağı için resim çekmeyi bıraktım mecburen:cat: ama zevkli bir akşamdı. :) hoşçakalın :bounce::bounce:

valla abicim ben bi ybr ci olarak cbf 150 yi seviyordum ve olmasını isterdim diyodum fakat bunları gördükten sonra kesinlikle dedim yaa benim motorum kral be ReD DRaGoN YaMaHa :D

sakına haa cbf150 yi kötülediğim flan yok kimse yanlış anlamasın...

Hacı 20 bini devirmişin be helal olsun bi sana bide babaçiye yetişemedim ya:queen::queen: ayrica 120 de saglam çikmiş yani ama sen yinede cbf 150 yi bu kadar yerlere vurma onlarda bizim kardeşimiz:cherry:

Oy Oy OY cok guzel gezı olmus sınan abı... Ellerıne saglık resımler ıcın... Tekerınız hep duz bassın...

Hahaha Koptum Yaww:queen: Gerçekten Süpppperrrr Bi Gezi Olmuş Yaw Hakkattende ÇOoK Güzel Aranızda Olmayı Çok İsterdim Beaaa :)

hey gidi ybr...
geçen cbf ci arkadaş dedi değişelim diye ben üstüne ne kadar vereceksin dedim :cherry:
güzel gezi olmuş.

Sırasıyla 110 ,120 nooluya yav dedim km aşagı indikçe artıyo şimdi 140 görürmüşüz diye işkillendim :queen:

güzel gezi olmuş helal olsun walla bende en son 125 gördüm daha gitmiyo ztn üzerinde herhangi bi oynama yoq motorun açıldı yani :) de bu arada o tekerlere bence o kdr güvenme bnmkiler çok kayıyo bi yamur görsün yolda zigzag çekior walla pirelli yada michelin alcam inş....

Güzel bir geziymiş. YBR bayağı açılmış ya bravo.

yeterki yol düz olsun :)

gezin siz geziiiiin . ben eskişehiri bekledim

3 tf cilerden kim kaldı peeeh beeeee

adamım idare et :) motoru yeni aldık tadını çıkaralım biraz seneye yaza kimse tutamıcak bizi biliyosun :)

valla abicim ben bi ybr ci olarak cbf 150 yi seviyordum ve olmasını isterdim diyodum fakat bunları gördükten sonra kesinlikle dedim yaa benim motorum kral be ReD DRaGoN YaMaHa :D

sakına haa cbf150 yi kötülediğim flan yok kimse yanlış anlamasın...

cbf de iyi motordur :) ama sıfır alcaksan alıştırmayı iyi yapmalısın.:) motorunu sıfır alırsan eğer bize haber ver mutlaka yardımcı olacaklardır sana :)

Hacı 20 bini devirmişin be helal olsun bi sana bide babaçiye yetişemedim ya:queen::queen: ayrica 120 de saglam çikmiş yani ama sen yinede cbf 150 yi bu kadar yerlere vurma onlarda bizim kardeşimiz:cherry:

evet :) bu gezimizde devirdim :) özellikle fotoğraf çektimki motorumun ölmediğini göstermek istedim :)

Tebrikler.. Cidden cok güzel..

cbr kadar gitmese de gayet güzel gittik :)

Oy Oy OY cok guzel gezı olmus sınan abı... Ellerıne saglık resımler ıcın... Tekerınız hep duz bassın...

sağol crazy canım kardeşim :)

Hahaha Koptum Yaww:queen: Gerçekten Süpppperrrr Bi Gezi Olmuş Yaw Hakkattende ÇOoK Güzel Aranızda Olmayı Çok İsterdim Beaaa :)

çok eğlenceliydi :) ben kedi cbf ciğer :p:p:p:p:p:p:p

hey gidi ybr...
geçen cbf ci arkadaş dedi değişelim diye ben üstüne ne kadar vereceksin dedim :cherry:
güzel gezi olmuş.

verme sakın motorunu :mrgreen::mrgreen: verirsen de üste en az ennn az 750 iste :p:p:p:p

ehehe inegol koftesi yeseydiniz bide =)

Sırasıyla 110 ,120 nooluya yav dedim km aşagı indikçe artıyo şimdi 140 görürmüşüz diye işkillendim :queen:

adamım kerata bi düzeldiki sorma :) ahmet ustanın eli değdiği motor böle oluyor eskişehirde :) hele japon'sa tamam :wiinkk:

güzel gezi olmuş helal olsun walla bende en son 125 gördüm daha gitmiyo ztn üzerinde herhangi bi oynama yoq motorun açıldı yani :) de bu arada o tekerlere bence o kdr güvenme bnmkiler çok kayıyo bi yamur görsün yolda zigzag çekior walla pirelli yada michelin alcam inş....

evet 125 ya da 120 son :) biraz 4te sıkıştırdım 105e kadar 5e atınca da koptu zaten motorum 120yi gösterdi yüzümü kara çıkarmadı :)

birde özellikle giderken baktım yanyanayken. ersin'in motor 110 gösteriyor benimki 100. ? :) yolda giderken geçtiğimiz kamyonlar hız limitlerinde yani 88 ya da 90la gidiyorlarsa şayet; araba kullanırken kalma bi göz aşinalığı var 90 km/s ile 100km/s arasındaki farkta. yani ben hafifçe geçiyorsam ersininki yanlış gösteriyor olmalı. yani 90la 110un arasındaki farkı siz de biliyorsunuzdur :) öle değilmi? :)

hacı o motor o hıza çikana kadar neler çekti elinden resmen bi kırbaçlamadigin kaldi makineyi :queen::queen::queen:ahmet usta varya sen olmasan aç kalcak he hergün adamin yanindasin:queen:

yeni kaskında hayirli olsun bu arada yakişmiş

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aarkadaşlar bir ara da bursaya iskender yemeye beklerim:D

hacı o motor o hıza çikana kadar neler çekti elinden resmen bi kırbaçlamadigin kaldi makineyi :queen::queen::queen:ahmet usta varya sen olmasan aç kalcak he hergün adamin yanindasin:queen:

yeni kaskında hayirli olsun bu arada yakişmiş

valla resmen can çekişti biraz ama değdi :) sonra garaja koyduktan sonra gece sevdim motorumu okşadım sildim temizleyip üstünü de örttüm :)

inşallah kardeşim :) planlarımız arasında var mutlaka gelicez hava durumunu takip ediyoruz sürekli :)

walla iyiymiş yazılara baya bi güldüm xD nerde bu ersın gibi gibi laflara xD

yeterki yol düz olsun :)

adamım idare et :) motoru yeni aldık tadını çıkaralım biraz seneye yaza kimse tutamıcak bizi biliyosun :)

cbf de iyi motordur :) ama sıfır alcaksan alıştırmayı iyi yapmalısın.:) motorunu sıfır alırsan eğer bize haber ver mutlaka yardımcı olacaklardır sana :)

evet :) bu gezimizde devirdim :) özellikle fotoğraf çektimki motorumun ölmediğini göstermek istedim :)

cbr kadar gitmese de gayet güzel gittik :)

sağol crazy canım kardeşim :)

çok eğlenceliydi :) ben kedi cbf ciğer :p:p:p:p:p:p:p

verme sakın motorunu :mrgreen::mrgreen: verirsen de üste en az ennn az 750 iste :p:p:p:p

adamım kerata bi düzeldiki sorma :) ahmet ustanın eli değdiği motor böle oluyor eskişehirde :) hele japon'sa tamam :wiinkk:

evet 125 ya da 120 son :) biraz 4te sıkıştırdım 105e kadar 5e atınca da koptu zaten motorum 120yi gösterdi yüzümü kara çıkarmadı :)

birde özellikle giderken baktım yanyanayken. ersin'in motor 110 gösteriyor benimki 100. ? :) yolda giderken geçtiğimiz kamyonlar hız limitlerinde yani 88 ya da 90la gidiyorlarsa şayet; araba kullanırken kalma bi göz aşinalığı var 90 km/s ile 100km/s arasındaki farkta. yani ben hafifçe geçiyorsam ersininki yanlış gösteriyor olmalı. yani 90la 110un arasındaki farkı siz de biliyorsunuzdur :) öle değilmi? :)

hacım 2010 yazı bekle allahın izni ile askerlikten teskereli olacagım , gittiğim yerlerdeki kızlara rahat rahat teklıf ederım artık hehehe

adamım inşallah da mu mevsimde mezitler çekilmiyor . inşallah baharda gelelim sağolsun tbk_1980 abimizden sonra seni tanımak da güzel oldu davetin için teşekkürler

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar