çin malı motor hakkında bilgi verin

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çin malı motorların motor ömrü 2-3 yıl diyorla doğrumu

yok ya çin malları 2-3 değil 10 yılda dayanıyor ama hergün sorun cıkartmak kaydı ile :)

eski motorum(şu anda babamın kullandığı) bianchi falcon ile 16.000 km yaptım.kitapçıkta belirtilen km dışında servise gitmedim.yolda hiç bırakmadı vs..biraz şans,biraz kullanıcıyla alakalı.tabi şunu unutmamak lazım,konfor diye bir şey yok..uzun süre çin kullanıp,daha sonra doğru düzgün bir motora bindiğinde bunu görürsün.

arkadaşım ben aldım bir tane maxi scooter yani hrşeyi iyi hoş kalitesi de tatminkar ama bazen durduk yerde sorun çıkartıyor ama başlangıç için ideal

hor kullanılmadıgı sürece 3 sene gider ama sonrasını kimse garanti edemez......

Bende Bisan lifan roadstar 250 cc var. Hiç yolda kalmadım. Önemli olan bakımlarını aksatmamak, motoru hor kullanmamak. Sen motoruna bakarsan oda seni üzmez.

eski motorum(şu anda babamın kullandığı) bianchi falcon ile 16.000 km yaptım.kitapçıkta belirtilen km dışında servise gitmedim.yolda hiç bırakmadı vs..biraz şans,biraz kullanıcıyla alakalı.tabi şunu unutmamak lazım,konfor diye bir şey yok..uzun süre çin kullanıp,daha sonra doğru düzgün bir motora bindiğinde bunu görürsün.

ben 20.000km bindim kanuni rokko'ya :) istersen eskişehir grubunda arkadaşlara sor :) bir günde 2 depo bitirim 468 km yaptığımı biliyorum :) ben bakıyordum ama motoruma sağlamdı seriydi ve de güzeldi çiziği yoktu hiç :)

Bende Bisan lifan roadstar 250 cc var. Hiç yolda kalmadım. Önemli olan bakımlarını aksatmamak, motoru hor kullanmamak. Sen motoruna bakarsan oda seni üzmez.

ve her zaman içinde bi sıkıntı tedirginlik olmadan da binersin motoruna :)

bende yamaha ybr 125 var diğer çin mallarını kullandığım zaman aradaki farkı rahatlıkla görürsün yamahada vibrasyon sıfır ama cin mallarında biraz daha farklı

çin mallarının ömrü ilk başta montaja sonrada sana bağlı. sen ona iyi bakarsan uzun süre dayanır.

arkadaşım senin aklından geçen marka-model nedir belirtirsen daha net bilgi verebiliriz

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşım senin aklından geçen marka-model nedir belirtirsen daha net bilgi verebiliriz

725 YTL YE 12 TAKSİT 2006 MODEL KINROAD VAR 800 DEDİ 725 E İNDİ AMA ALINCA BENDE DÖKÜLÜR DİE KORKUYOM DEĞİŞENİ YOKMUŞ TÜM PARÇALARI ESKİ 2 YILLIK YANİ MOTORU ELİMDE KALIR DİE KORKUYOM TVS ÖNERDİLER 600 E BULDUM ÇİN MALI DEĞİL AMA ODA KARTA TAKSİT YAPMIYO ŞAŞIRDIM KALDIM :cyclopsan

benim cub 25bin de MAAŞALLAH :)

kişiden kişiye,kullanmadan kullanmaya değişir:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
sizce 725 ytl ye 12 taksitle kınroadı alayımmı ne dersiniz dostlar ustalar

çin mallarının ömrü ilk başta montaja sonrada sana bağlı. sen ona iyi bakarsan uzun süre dayanır.

:cat::cat::cat:

2005 model çinli motorum var hala saat gibi hafta sonu 300 km yol gittim nerdeyse hiç gaz kesmeksizin rüzgara karşı 2 kişi hiç bir sorun çıkarmadı
sen yeterki bakımını yap :)

Sonuçta her motor, elbette ki parasına göre motordur. Düzgün kullandıktan, bakımlarını yaptıktan sonra her motorun ömrü uzundur merak etme.

bu konu için sana tam bir bilgi vermeye kalksam,herhalde bir kaç sayfaya ancak sığar...
ama kısaca özetlemek gerekirse,çin malından uzak dur derim..
ben 9.000 km'de 1.500 ytl masraf yaptım..
tekrar düşün derim.

motorun ömrü senin elinde gibi bir şey,her an trafiğe gözlerini yuma bilir..

ben 9.000 km'de 1.500 ytl masraf yaptım..
... motorun ömrü senin elinde gibi bir şey,her an trafiğe gözlerini yuma bilir..

Ben şu an 14.700 km'deyim ve periyodik bakımlar hariç çok az masraf yaptım, onlarda motor saplamalarının değiştirilmesi ve ön dişli büyütmek gibi ufak masraflar. Ha bi kaç defa da ön ampül patladı ki bu da her motorda olabilen bir durum.

İkinci cümlede belirttiğin fikrine de katılıyorum tabii ki, ve bu tüm motorlar için geçerli .

Herkes bişiler söylemiş.. Zamanında Cin li kullanıcısı olarak ben de söylüyorum ; Nasıl bakarsan o kadar performans alırsın..

imkanların neye el veriyorsa onu al ama paran varsa kesinlikle ucuzunu alma derim ben

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar