(metehan abinin mesajıdır)
Ben Trakyanın hastasıyımm ülenn...insanına hastayım...taşına toprağına hastayım...cennet gibi geliyor bana...
rüzgarına bile aşığım...
Ben bi fişekledim kankaları...haydin lan biz geliyoruz dedim karşılayın dedim Trakya şubesine...ayağa kaldırdım elemanları... 10 değil 11 numara gezi oldu...gelenlere teşekkür ederim...çok zahmet verdik...
Kıyıköyde oturduk 1 saat çay içtik köylülerle muhabbet ettik...PTT emeklisi bir amca geldi yanıma...evlad dedi bende motor hastasıyım...ehliyetide yeni almış...polis bir ceza kesmiş amcaya...700 lira...demişki artık ehliyet zamanı geldi...60 yaşında amca gitmiş A2 sini almış düşünün...ama cezayıda inadı yüzünden yemiş...polise tavır yapmış...ben Postacı emeklisiyim bana ceza kesme demiş...kaskda yokmuş...ruhsatda doğal olarak plakada...
polise sen bana nasıl ceza kescen bişe yokki demiş kayıt kuyut..polisde beyamca sen bi nüfus cüzdanını ver demiş...bi kesmiş cezayı...ceza adrese gelmişmi...

kaymakama kadar çıkmış...kaymakamda demiş artık yapılcak bişey yok...ödemiş...anlattıkca anlatıyo beyamca...