2009 Honda CBF 125

şekil makina olmuş helal olsun devir göstergesi olsa oda güzel olacakmış

hele arka seleye bittim

tam bi güzellik abidesi ontaraf makyajlanmıs cbf 150 arka kuyruk cbr 125 ama injeksiyonlumu kafburatörlumu bilen yok beygir bakımından 150 liyle aynı olur tamin ediyom yanlız çok yakısıklı bi modellll devir saati olmayışı bi ekşi ama koymadılarsada vardır bi sebebi alcak olanları rın yorumlarını 2 gözumle beklemekteyim fiyat bakımındanda uygun olursa alır basını gider 125 lik piyasasında ....

cbf 150nin biraz modifiye görmüş hali bence.CBR 125 almak isteyipde daha az parası olanlar için alternatif bir model bence çok satar.:cat:Daha önce çıkmış olsaydı bunu alırsım.Arkada tekeri cbf 150ye göre daha kalın sanırım.

bence motor çok güzel olmuş. ybr den çok daha tipli ve tarz sahibi
fiyatı uygun olursa ybr yi sallar.

Motosikleti
TGB X-MOTION 250
çok şık olmuş alınıcak küçük cc makinalar içinde en iyisi bence fiyatta çoşmazlarsa satarlar. arkadaşıma yeni cbf 150 aldık bunu görmese iyi olur :( dün rodajını tamamladık 15 gün içinde iade oluyo muydu ne :D tüh işe bak ya

konuyu açan arkadaşım bu duyumu nerden aldın motorla ilgili bilgi pek yok internette ben göremedim motorun concept olduğu yazıyor

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ybr ye alternatif ve rakip olarak çıkarılmış sanırım.tipi bana çokk tatlı geldi.

arka amortisorleri sevmedim, devir saatinin olmayışı ufak da olsa bir dezavantaj keza vites göstergesi de aynen.. Arka kuyruk ben commuter olmak istemiyorum havasında... Ama daha net yorum yapmak için yeterli veriye sahip değiliz

motokeyf de söyledi bugün. satışı 2009 da başlıyormuş. bencede çok güzel bi tipi var. acaba selesinin yüksekliği falan boyutları ne kadar? cbr gibi küçük mü? yoksa kymco quannon kadar varmı? cbr den az da büyükse tadından yenmez vallahi... inşallah fiyatı tavan yapmaz... yapmazsa çok sık karşılaşabileceğimiz bi motor gibi duruyor...

Son düzenleme:
slm arkaşalar ben gidip honda satış bayisine sordum cbf 125 bunun aslı varmı diye bana verilrn vecap (elimize böle bir bilgi ulaşmadı yurt dışında vardır ama türkiyede öle bir ürün yok henüs internette bu gibi şeyler olabilr ama aslı yok) oldu bu konu ile ilgili bilgisi olan yazsın lütfe şimdiden tşk

bugün motokeyf programında söyledi yahu. 2009 da satışına başlanıyo diye. fuar fotolrnı felan gösterdi fakat bende yarısında yetiştim. belkide yurtdışına satışı vardır da ben geç açtığım duymamışımdır. motokeyfin internet sitesine üyeliği olan biri girip buraya haber atarsa seviniriz ve böylece cevaplarımızı almış oluruz. bekliyoruz...

Bu motoru piyasaya çıkarttıklarında cbf150 yi piyasadan çekerler gibi geliyor bana.

3,500 olsa bu motor ki olmaz. YBR 'yi kimse almaz cbf 150 de satılmaz . Honda iddialı bir giriş ile fiyatı düşük tutar ve yedek parça cart curt memnun ederse müşteriyi bu motordan iyi para kırar diye düşünüyorum.

Umarım şubat fuarına yetiştirirler .

3,500 olsa bu motor ki olmaz. YBR 'yi kimse almaz cbf 150 de satılmaz . Honda iddialı bir giriş ile fiyatı düşük tutar ve yedek parça cart curt memnun ederse müşteriyi bu motordan iyi para kırar diye düşünüyorum.

Umarım şubat fuarına yetiştirirler .

hacı ybr nin rakibi yok ybr bu haliyle 5 tane yeni kasa hondayi ölüdürür şunu anla artık ybr yi ayri cümlede kullan lütfen:queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar