mrb ben yenı uyeyım bı kac haftalık bızım memlekete gelmıssınıs kalede resım cekinmişsiniz keşke haberimiz olsaydı sizlerı agırlardık uzuldum bakk ...
Bekleriz kardeş uyum ve arkadaşlık ortamı süper..:cat:cok guzel gezı olmus....seneye unıversıteyı bursadan kazanırsam cok guzel olacak...
cok guzel gezı olmus....seneye unıversıteyı bursadan kazanırsam cok guzel olacak...
hocam iyiyim ben. hatta yanyana oturduk o gün yemekte masada![]()
maminin makinası bozuk![]()
mrb ben yenı uyeyım bı kac haftalık bızım memlekete gelmıssınıs kalede resım cekinmişsiniz keşke haberimiz olsaydı sizlerı agırlardık uzuldum bakk ...
arkadaşa katılıyorum bende yeni üğeyim bizim memleke gelmişsiniz keşke sizi misafir edebilseydik
evet evet güzergah çok iyiydihatta ikinciye tecrübeli olacağımız için daha eğlenceli bile olabilir..
SENİNDE MOTORUN YOK Bİ KERE HIHr::cherry:
mami kendine dikkat et bak biz iki kişiyiz bendede yok motor attırma tepemizi:queen:
:rendeer:Ben NEVİN Hocanın Artçisi Melihşah yani Stiflerssss artık bende buralarda sizinle takılıcam. Gerçekten çok güzel bir geziydi. Bu arada Ayvalıkta işe başlıyorum.Yarın yolcuyum ve muhakkak sizleri çalıştığım eniştemin cafesine bekliyorum.Kısa süre birlikte olduk ama sanki 40 yıl dostmuşuz gibi ısındım size.