[Bursa - MT] NAÇİZANE İZNİK GEZİSİNDEN KADRAJA TAKILANLAR

mrb ben yenı uyeyım bı kac haftalık bızım memlekete gelmıssınıs kalede resım cekinmişsiniz keşke haberimiz olsaydı sizlerı agırlardık uzuldum bakk ...

arkadaşa katılıyorum bende yeni üğeyim bizim memleke gelmişsiniz keşke sizi misafir edebilseydik

cok guzel gezı olmus....seneye unıversıteyı bursadan kazanırsam cok guzel olacak...

Acaba gezide üşüyüp dudaklar morarmış olabilirmi,belki biz farkedemedik fotoya yansıdı bu dudrm.Kan tahlili falan yaptırdınmı Rıfat,birde gezi sonrası sağlık durumun nasıldı.

hocam iyiyim ben. hatta yanyana oturduk o gün yemekte masada :)

maminin makinası bozuk :p

mrb ben yenı uyeyım bı kac haftalık bızım memlekete gelmıssınıs kalede resım cekinmişsiniz keşke haberimiz olsaydı sizlerı agırlardık uzuldum bakk ...

arkadaşa katılıyorum bende yeni üğeyim bizim memleke gelmişsiniz keşke sizi misafir edebilseydik

aRkadaşLar ÇohK SağoLun Düşündüğünüz iÇin.
NasipSe Yeniden GeLe ßiLiriz ßiLmiyorum Diğer arkadaşLar Ne derLer ama Güzerğah ÇohK GüzeLdi :)

evet evet güzergah çok iyiydi :) hatta ikinciye tecrübeli olacağımız için daha eğlenceli bile olabilir..

muStafa aßi hakLısın ßu Pazar Süperdi Hava ßende Mamiye mSnden onu Diyordum :)
YapaLım Haftaya ßir ŞeyLerde eyLeneLim :)
Güzerğah Fark etmeS aYnı YErde oLur FarkLı yerLerde oLur asLında Karacaßey ßoğaz oRdan kurşunLu TarafLarı faLan Yine Mudanyadan Çıkarız yoLa SahiLden Sonra tiriLye faLan iyi oLur :)

mami kendine dikkat et bak biz iki kişiyiz bendede yok motor attırma tepemizi:queen:

mami dikkat et kıStırmasınLar Seni :D

ruckerpark
Sen Hakkını Kayßettin YohK Sana Gezi Mezi :D
Sona Lastiğimin HavaSı inik gaLiba Deyip GeLmessen eVini ßiLenLer VAr nede oLsa Hemen ßasarız eVini :D

:rendeer:Ben NEVİN Hocanın Artçisi Melihşah yani Stiflerssss artık bende buralarda sizinle takılıcam. Gerçekten çok güzel bir geziydi. Bu arada Ayvalıkta işe başlıyorum.Yarın yolcuyum ve muhakkak sizleri çalıştığım eniştemin cafesine bekliyorum.Kısa süre birlikte olduk ama sanki 40 yıl dostmuşuz gibi ısındım size.

:rendeer:Ben NEVİN Hocanın Artçisi Melihşah yani Stiflerssss artık bende buralarda sizinle takılıcam. Gerçekten çok güzel bir geziydi. Bu arada Ayvalıkta işe başlıyorum.Yarın yolcuyum ve muhakkak sizleri çalıştığım eniştemin cafesine bekliyorum.Kısa süre birlikte olduk ama sanki 40 yıl dostmuşuz gibi ısındım size.

HAYIRLISI OLSUN MELİŞAH.YAZA KADAR ORDA OLURSA GELİRİZ DENİZE VALLA NEDE GÜZEL OLUR

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar