Herkese Selam

Tüm forum üyelerine slmlar, cok kısa bisüre icinde iki tekere terfi edicem ama öncesinde bilgi alısverisinin yogun oldugu forumada bi giriş yapmak istedim. Umarım aktif zamanlar geciririm, yardımlarınıza ve tavsiyelerinize ihtiyacım olacak. Herkese yeniden MERHABA...:)

Teker sayısı arttıkca degil eksildikce terfi sayılıyo tek tekere gectigim gün nirvana olur :cherry: Bi motosiklet forumunun bu kadar kalabalık olacagını tahmin etmezdim memnun oldum hosbuldum :)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Teker sayısı arttıkca degil eksildikce terfi sayılıyo tek tekere gectigim gün nirvana olur :cherry: Bi motosiklet forumunun bu kadar kalabalık olacagını tahmin etmezdim memnun oldum hosbuldum :)

Yollarda bile bu kadar motosiklet yokken garip demi?

Bazılarımız patladık, bir kısmı profesyonel artçı, diğerlerinin motoru yok.:p

Yollarda bile bu kadar motosiklet yokken garip demi?

Bazılarımız patladık, bir kısmı profesyonel artçı, diğerlerinin motoru yok.:p

Acıkcası bende garipsedim biraz :) ama yine de paylasımlarınıza ihtiyacım var cünkü anlayan birilerini bulmak gercekten zor.

İlginize ve sıcak karsılamanıza tesekkürler arkadaslar... :cherry:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Acıkcası bende garipsedim biraz :) ama yine de paylasımlarınıza ihtiyacım var cünkü anlayan birilerini bulmak gercekten zor.

Derdini söyle ki derman bulasın. :)

Aramıza hoşgeldin. Motosiklet candır. Güzel tecrübeler edinirsin burada, ayrıca pektabi samimi arkadaşlar.

Bir yandan üyelerle kaynaşıp, bir yandan da site forumlarında mevcut teorik bilgileri hatim etmeni tavsiye ederim.

Unutmadan, ehliyetsiz ve koruma ekipmanın olmadan sakın motorun tepesine çıkma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar