[Bursa - MT] NAÇİZANE İZNİK GEZİSİNDEN KADRAJA TAKILANLAR

iznik gezisi

slm arkadaşlar gezinize bende katılacaktım sağolsun aranızdaki arkadaş beni pas geçti ve gelemedim resimleri bir harika olmuş kendimi sizinle gezide hissettim bi an aranıza katılmak isterim güzel bi gezi olduğu kesin ona kimsenin şüpesi olmasın resimlerde bi harika ellerinize ve motorlarınıza sağlık sevgiler

Güsel gezi olmuş ancak, Ne özgür(tbk1980) nede haldun (Çakabey) bize bu geziden bahsetmedi. bahsedilseydi çift sayısı artabilirirdi. Özgür bana uzak ama ben bunun faturasına Halduna keseceğim :)

Sağlıcakla.

gelen ve gelemeyen tüm arkadaşlara teşekkürler.bir daha ki gezide tekrar herkezi bekleriz.mami yine süpersin dini bütün motrcuyum vesselam hakketten müezzin gibi cıkmışım:)

mükemmel geziydi arkadaşlar. bundan sonraki gezilerde Bursa dışındaki arkadaşlarıda görmek istiyoruz. Hatta başka şehre ziyarete bile gidebiliriz :)

o değilde benim dudaklar nasıl mor çıkmış mami? :silent:

mükemmel geziydi arkadaşlar. bundan sonraki gezilerde Bursa dışındaki arkadaşlarıda görmek istiyoruz. Hatta başka şehre ziyarete bile gidebiliriz :)

o değilde benim dudaklar nasıl mor çıkmış mami? :silent:

valla çözemedim bende var sende bişey... çıkar kokusu yakında :D

Tekerlerinize sağlık fotoğrafları büyük bir miktarı son kısım olarak gözükmüyor.onlara sora bakıcam...

Mami askere gitmeden görüşelim haber ver muhakkak...

görüşcez tabi akınım... hatta bu gün turgut geliyo askerden akşam bi muhabbet çevirmek lazım...

Son düzenleme:
Ben de Bursa'ya gelebilirim de çok zor geliyor şimdi ne bileim bi yorgunluk var üstümde...

Çok güzel bir gezi olmuş.Katılan herkesi tebrik ederim.İnşallah Bursa MT'ye daha nice geziler yapmak nasip olur.Ve de inşallah bir gün benim de Bursa Mt'nin bir etkinliğinde yer almam nasip olur diyorum.Saygılarımla.

Gezi zaten süperdi herkese çok teşekkürler inşallah devamı gelir hep birlikte yolumuza devam ederiz mami seninde ellerine sağlık on numara olmuş

Dostum Mami eLLerine SağLık ÇohK GüzeL YorumLamışsın.
MeLihŞah Ve Kerem(utSa) Sizinde ParmakLarınıza SağLık ÇohK Fotojenik fotoLar YakaLamışsınız :) Zaten Geziyi anLatan FotoLar Ve Mami :p
Devamı GeLmesi diLeği iLe..
ayRıca en kıSa Zamanda örn:pazar Günü Darısını yeni katıLmak iSteyenLerin ßaşına YapmaLıyız...

Dostum Mami eLLerine SağLık ÇohK GüzeL YorumLamışsın.
MeLihŞah Ve Kerem(utSa) Sizinde ParmakLarınıza SağLık ÇohK Fotojenik fotoLar YakaLamışsınız :) Zaten Geziyi anLatan FotoLar Ve Mami :p
Devamı GeLmesi diLeği iLe..
ayRıca en kıSa Zamanda örn:pazar Günü Darısını yeni katıLmak iSteyenLerin ßaşına YapmaLıyız...

:cat: +1
haftaya pazar bişeyler olucak sanırsam...

10 numara qezi, anlatım, foto...bursayı hatırlattınız bana...özledim...5 aydır qidemiyorum...

slm arkadaşlar bnde mtnin yeni uyesiyim yeni motor aldım rıfat'ın motorunu adım fatih hepinizle tanışmak isterim yeni gezi olursa aranıza katılmak isterim bnde

..güzel yurdumdan muhteşem kareler ayrıca aranızda oldukça güzel bir dostluk samimiyet olduğu resim karelerinden bile fazlasıyla hissediliyor

güzel gezilerin dewamını bekliyorum enerjinize sağlık..:cat::wiinkk:

slm arkadaşlar bnde mtnin yeni uyesiyim yeni motor aldım rıfat'ın motorunu adım fatih hepinizle tanışmak isterim yeni gezi olursa aranıza katılmak isterim bnde

tabiki bekleriz her zaman :cat::cat::cat:

..güzel yurdumdan muhteşem kareler ayrıca aranızda oldukça güzel bir dostluk samimiyet olduğu resim karelerinden bile fazlasıyla hissediliyor

güzel gezilerin dewamını bekliyorum enerjinize sağlık..:cat::wiinkk:

evet bambaşka bi samimiyet var aramızda yeni tanışmamıza rağmen Allah bozmasın...:rendeer::rendeer::rendeer:

güzel bi gezi yapmışsınız gidenlerin tekerine yayınlayan arkadaşında emeğine sağlık başka gezi planladığınızda çalışmadığım taktirde mutlaka gelmeye çalışıcam

Keşke bende olsaymışım...!

Gezideki resimleri görüp bir sonraki programa katılmamak elde değil sanırım.Gerçekten harikulade olmuş çok şeyler kaçırmışım.:pr:
Mami;emeğine yorumuna sağlık kardeşim.
Bursa MT yle gurur duyuyorum çok kafadar bir grup..:cat:

Gezideki resimleri görüp bir sonraki programa katılmamak elde değil sanırım.Gerçekten harikulade olmuş çok şeyler kaçırmışım.:pr:
Mami;emeğine yorumuna sağlık kardeşim.
Bursa MT yle gurur duyuyorum çok kafadar bir grup..:cat:

eyuvallah abi herşey bursa mr için bu kadar kısa zamanda bu samimiyet Allah nazarlardan saklasın :cat:

süpersiniz arkadaşlar ellerinize yüreğinize sağlık nice nice kazasız belasız bol keyifli kmlere :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar