Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

VİTES BOŞTA İKEN....:queen::queen::queen::queen::queen: digi_boy_26 arkadasimiz vardi ybr ci o burda olsaydi.... gerekli açiklamayi yapardi bende tam bilmiyorum teker dönermi dönmez mi hiç merak edip denemdim:queen::queen:

hacım sende bizi tam usta yaptın hee:) yarı otomatik ybr olsaydı dönerdi :p:p:pP:p

hacı sen benim niye ayak marşiyla çaliştirdigimi anlmadin galiba sabahlari.... ybr ye camur atmaya çalişiyon ama ybr nin elektrik marşi saat gibi....senin el marşin bozulur ybrninki bozulmaz isterse iddaya girebiliriz senin motorun 5 binde benimki 17500 de:)

ben seni geçtim olm :) bugün 19600ü de devirdim :)

bu arada sedat arkadaşımız kaza geçirmiş. tekrar geçmiş olsun burdan da :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

sedat_57 arkadaşımız bahsetmemiş ama kendisi bir kaza geçirdi

geçmiş olsun sedat:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
erdal3323 ;

Motosikletin iyi gidiyor..kazasız belasız sürüşler..

il 130 a kanmayın sonra 140 yapıorum ilki son hız deil sonuna kadar izleyince goreceksiniz

saol kardesim :rendeer:

Son düzenleme:

szr

Arkadaşlar ben trafikte sıkıştırılıyorum bazen yani dur kalklarda ani hızlanma gereken yerlerde Ybr ile hızlanamıyorum, bu benim ilk vitesli motorum ben mi, motoru yeterince hızlandıramıyorum yoksa motorun gücü ile alakalı bi durum mu bu:silent: mesela 0-60km/s hıza kaç sn de çıkıyorsunuz en iyi olarak...

hacım sende bizi tam usta yaptın hee:) yarı otomatik ybr olsaydı dönerdi :p:p:pP:p

ben seni geçtim olm :) bugün 19600ü de devirdim :)

bu arada sedat arkadaşımız kaza geçirmiş. tekrar geçmiş olsun burdan da :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

cok sagol hacı eksper gelip motoru gördükten sonra ve onay verdikten sonra 1 saat içinde alabilirmisşim motoru .......

sedat_57 arkadaşımız bahsetmemiş ama kendisi bir kaza geçirdi

geçmiş olsun sedat:rendeer:

sagol abi psikiojim bozuldu vicudumda bişey yok ama....

Son düzenleme:

szr

Arkadaşlar ben trafikte sıkıştırılıyorum bazen yani dur kalklarda ani hızlanma gereken yerlerde Ybr ile hızlanamıyorum, bu benim ilk vitesli motorum ben mi, motoru yeterince hızlandıramıyorum yoksa motorun gücü ile alakalı bi durum mu bu:silent: mesela 0-60km/s hıza kaç sn de çıkıyorsunuz en iyi olarak...

:silent::silent::silent:

@erdal senin brazill güzel gidiyomuş:mrgreen:

@digi korna manyakmış araba kornasımıydı o :)

@szr bws den sonra sana biraz agır gelmiş olabilir ama fazla olmaması lazım çünkü bende bws den ybr ye geçmiştim

@06bey06 hoşgeldin kardeş plakan bayaa akılda kalıcıymış :queen:

Bu arada millet orijinal debriyaj balatası 40 ytl :pr:
Düzeltme : 25 ytl varmış bizim burdaki serviste siz siz olun kazıkçılardan sakının :cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar