Arkadaşlar İlk Kazami bu gün yaptim...(sedat_57)

Geçmiş olsun yaa Allah tan ehliyetini aldıktan sonra olmus yoksa olay dahada uzucu olabilirdii...Tekrar gecmıs olsunnn SOn kazan olsun inş..

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Yani şu bölümü ne zaman açsam bi kaza haberi. :pale: Çok geçmiş olsun arkadaşım, kask hayat kurtarır. Halbuki ne kadar basit birşey değil mi? Ama sen ne kadar insanlara öğütler de versen, ne kadar örnekler de göstersen anlamıyolar. Hala o kadar çok kasksız motosikletli görüyorum ki yollarda... Olacaklardan haberleri mi yok, yoksa umurlarında mı değil bilmiyorum. Hayattan beklentileri kalmamış sanırım o kesimin. İlginç ya gerçekten çok ilginç. Yaşamayan anlamaz. Tekrar çok geçmiş olsun, allah tekrarını da göstermesin.

sana hiçbir şey olmaması kazanın tek sevindirici yönü

bazen kötü olayların içindende güzel şeyler çıkabiliyor

tıpkı şekil A da görüldüğü gibi

Allah beterinden korusun sevgili SEDAT kardeşim..

gecmiş olsun.
Her zaman derim motorda kasksız arabada kemer siz olmaz...

çok geçmiş olsun arkadaşım, en büyük kazan bu olsun. Bir daha böyle üzüntüler yaşamaman dileğiyle, Tabi ki tüm arkadaşların da böle kazalar yaşamaması dileğiyle

Geçmiş olsun kardeşim. Ucuz atlatmış olman sevindirici...

ARkadaşlar hepinize sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum çok sagolun kazanin etkisiyle psikilojim dogal olarak bozuldu ama motordan bir gram dahi sogumadim hatta bu sabah işime yürürken aklimda hep motorum vardi:salut::salut:eksperin gelmesiyle motorumu almam fazla sürmeyecek birde deneyimli arkadaslara bi sorum olacak karsi tarafin sigorta şirketi masrafi ne zaman öder bana servisteki ustan 15 gün sonra ödeyecegini söyledi bilen arkadaşlar yardimci olursa cok sevinirim...

Geçmiş olsun ya Allah korumuş be usta biraz daha hızlı gitsen kafanda kask olmasa valla kimse tutamazdı seni buralarda ama sen akıllı adammışsın kazadan önce ayağa kalktım demişsin emin ol kalkmasan çok daha farklı olabilirdi.Kaza da kendini motordan ne kadar çabuk ayırırsan o kadar az hasar alıyosun artık öğrendim ben bunu düşe düşe inşallah bu kazan son olur daha kaza yapmazsın Allah beterinden saklasın.

Geçmiş olsun ya Allah korumuş be usta biraz daha hızlı gitsen kafanda kask olmasa valla kimse tutamazdı seni buralarda ama sen akıllı adammışsın kazadan önce ayağa kalktım demişsin emin ol kalkmasan çok daha farklı olabilirdi.Kaza da kendini motordan ne kadar çabuk ayırırsan o kadar az hasar alıyosun artık öğrendim ben bunu düşe düşe inşallah bu kazan son olur daha kaza yapmazsın Allah beterinden saklasın.

sagol kardeşim ayaga kalkma olayini şu an düşünüyorumda kendin isteyerek yapmadim bi anlik bişeydi.....

asm

Hocam geçmiş olsun.

Sende birşey yok Allah'tan.

sagolun arkadaşlar sizlerin geçmiş olsun dilekleri beni dahada iyi yapiyor iyiki varsiniz:):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar