Yine Ben, Yine Kaza, Yine Sol Ayna Kütüğü

Allah sizi kazadan uzak tutsun.
Bu arada bağış kabul edilir. dua ederim canım :cherry:

geçmiş olsun kardes. birden senin yaşadıgın bu olaylarda kendimi gördüm. ben motoru aldıgımda aynı şeyler benim de başıma gelir gibime gelio :)

geçmiş olsun eyüpcüm şimdi suyu ısıtıyısun banyoya giriyosun üç ağza üç burna bittikten sonra bide dilenciye parayı bayıldımı tamamdır garantili yöntem :queen: sıkma canını eyüpcüm bunlar ufak şeyler allah büyük bi kazadan saklasın seni :rendeer:

yine geçmiş olsun arkadaşım, umarım bu son olur.
Hakkını doldurmuşsun sen, yeter bu kadarı sana:wiinkk:

eweet arkadaşlar benden eyüpe 1 adet geçmiş olsun hediyesi bukez ben alıyorum eyüpün sol kütügünü:rendeer:

Kütüğü uygun olan başka bir motosikletinki ile değiştirin. Bir daha sorun çıkartmasın. İyiki debriyaja, frene basarken kırılmıyor....
Geçmiş olsun.

geçmiş olsun eyüpcüm şimdi suyu ısıtıyısun banyoya giriyosun üç ağza üç burna bittikten sonra bide dilenciye parayı bayıldımı tamamdır garantili yöntem :queen: sıkma canını eyüpcüm bunlar ufak şeyler allah büyük bi kazadan saklasın seni :rendeer:

:queen::queen::queen:hamamda olabilir:cherry::cherry::cherry::cherry:

eweet arkadaşlar benden eyüpe 1 adet geçmiş olsun hediyesi bukez ben alıyorum eyüpün sol kütügünü:rendeer:

Yav utandırıyorsun valla Mehemet sağolasın kardeşim eğer kırılırsa bakarız ama şimdilik yerinde duruyor bu arada CBF-150 nin Kütüğüne baktım o daha sağlam gibi duruyor ve ucuz olacağını tahmin ediyorum benimki ile karşılaştırdım benim gidona da oluyor !!

yine geçmiş olsun arkadaşım, umarım bu son olur.
Hakkını doldurmuşsun sen, yeter bu kadarı sana:wiinkk:

Evet cidden yeter çünkü bu gidişle 2. motorun parası çıkacak yedek parçalara verdiğim para ile...

O dediklerini çok yaptım yaa hatta bak bayram namazına gittim geri geldiğimde kırıldığını gördüm belki camiye para bırakmadım ondan olabilir :silent: en kısa zamanda bir bağış yapsam iyi olur Çakalaz da söylemişdi yap diye yapsam iyi olur

geçmiş olsun kardes. birden senin yaşadıgın bu olaylarda kendimi gördüm. ben motoru aldıgımda aynı şeyler benim de başıma gelir gibime gelio :)

Motoru aldıktan sonra bağış yapmazsan hayır işlemezsen he bide karşıdaki 4 tekerlilerin ÖKÜZ olduğunu düşünmezsen senin de başına gelebilir :cat:

Geçmiş olsun senin yerine kim olsa isyan bayrağın çekerdi :queen:

bu arada bende cbr almayı düşünüyorum beni bile soğutun yani :pr:

Sakın haaa kimse motordan soğumasın; Çünkü bu sitede motordan soğutmak diye bi suç var o suçu işlemeyelim :mrgreen:
Motorum çok güzel emsallerine göre çok performanslı bi motosiklet ama yedek parçası pahalı hepsi bu yoksa bu sınıfta önerebileceğim tek motor

Son düzenleme:
bende 3 kere kırdım ama dikkatsizlikten motoru eğimli yerde bıraktım bir de baktım peşimden geliyor tabi devrildi ve kütük kırıldı

Oofff Yineee !!!!!!

Evet koleksiyonuma bir yenisini daha ekledim arkadaşlar;:pr:

Bu gün saat 17.00 sıralarında Gayrettepe eminyet müdürlüğünün ordan ana caddeye doğru çıkıyordum trafik yoğundu bir minibüsün solundan çıkıyordum;
Dört yol ağzına gelmişiz ama sağımda minibüs olduğu için ben sadece sola giriş var diye biliyorum :silent: halbuki sağdanda yola giriş varmış....:pr:

Yamaha YBR-125 Gri renk bir motor benim sağımdaki minibüsün önünden, benim solumdaki sokağa girmek için hareket etti ve yola hızlı girdi bende yokuş yukarı kalkış yaptığım için ve sağımdaki minibüse güvenerek hızlı kalkış yaptım; :cyclopsan
Meğer minibüs ani fren ile durmuş :cyclopsan geriye birtek önünden çıkan YBR amcamız kalmış :cyclopsan o da tam benim önüme düştü......:pr:

Sağ tarafım ile vurdum YBR ye ve sola düştüm her zamanki gibi....:salut:
Evet yine...yine....yine.....; :pr: Yine sol ayna yere çarptı ve sol kütüğü kırdı zaten önceki kazada çatlamışdı kütük ve tamamen kırıldı.....:salut:

Hasar sadece bununla bitmedi tabi.....:cyclopsan Yine önceki kazadan çatlayan ön siper camı çatlakdı o da tamamen parçalandı; Sağ kafa grenajı vurmanın etkisi ile çok küçük çatladı ve çizikler oluştu ve aynı zamanda ön farın sağ kısmı çarpmanın etkisi ile içeri geçti ama kırılmadı ön farda da çizikler var...:salut:

Hasarın maliyeti şöyle; Sağ kafa grenajı 98 YTL ++ Ön far komple 105 YTL++ Ön siperlik camı orjinali 105 ytl (Yan sanayi CBR 125 için siyah cam 60 ytl B.evler Motomarketim++Sol Debriyaj kütüğü 56 YTL.:salut::pr:

Toplamda 400 YTL gibi bir masraf çıktı halimi düşünebilen varsa kuvvetle muhtemel daha önce yaşamışdır....Ben bile halimi düşünemiyorum....:salut::salut:

Yaa bişi var sende.. Git bi sadaka felan bişey ver bari..Daha gecen gün yapmıstın bi kaza daha..

Resim felan varsa eklesene ; Geçmiş olsun..

Herkes kaza topiğini güncellemiş bende güncelleyeyim dedim :p ben hasarımı en az masraf ile giderebiliyorum galiba bakalım hayırlısı olur inşallah. Bu arada ben MT de kaza yapanların toplanarak toplu yardım yapmasını öneriyorum buna bende dahilim :silent:

Herkes kaza topiğini güncellemiş bende güncelleyeyim dedim :p ben hasarımı en az masraf ile giderebiliyorum galiba bakalım hayırlısı olur inşallah. Bu arada ben MT de kaza yapanların toplanarak toplu yardım yapmasını öneriyorum buna bende dahilim :silent:

toplanip bi hamama gitsek bence daha makbul gececek:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
qeçMiş oLsn kardeŞim Bundan SonraKi SürüşLer inŞ. Kazasız BeLasız oLur dieLim...

toplanip bi hamama gitsek bence daha makbul gececek:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Olabilir evet şu şehitlik organizasyonundan sonra bi konusalım alper_tim bize bi HAMAM organizasyonu hazırlasın dimi ?

qeçMiş oLsn kardeŞim Bundan SonraKi SürüşLer inŞ. Kazasız BeLasız oLur dieLim...

Amin kardeşim inşallah hep birlikte kazasız süreriz. Yalnız bu arada neden GEÇMİŞ OLSUN yerine qeçmiş olsun yazdın onu anlamadım neyse dalgınlığına gelmiştir terkrar teşekkürler kardeşim....:rendeer:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar