Oofff Yineee !!!!!!
Evet koleksiyonuma bir yenisini daha ekledim arkadaşlar;

r:
Bu gün saat 17.00 sıralarında Gayrettepe eminyet müdürlüğünün ordan ana caddeye doğru çıkıyordum trafik yoğundu bir minibüsün solundan çıkıyordum;
Dört yol ağzına gelmişiz ama sağımda minibüs olduğu için ben sadece sola giriş var diye biliyorum :silent: halbuki sağdanda yola giriş varmış....

r:
Yamaha YBR-125 Gri renk bir motor benim sağımdaki minibüsün önünden, benim solumdaki sokağa girmek için hareket etti ve yola hızlı girdi bende yokuş yukarı kalkış yaptığım için ve sağımdaki minibüse güvenerek hızlı kalkış yaptım; :cyclopsan
Meğer minibüs ani fren ile durmuş :cyclopsan geriye birtek önünden çıkan YBR amcamız kalmış :cyclopsan o da tam benim önüme düştü......

r:
Sağ tarafım ile vurdum YBR ye ve sola düştüm her zamanki gibi....:salut:
Evet yine...yine....yine.....;

r: Yine sol ayna yere çarptı ve sol kütüğü kırdı zaten önceki kazada çatlamışdı kütük ve tamamen kırıldı.....:salut:
Hasar sadece bununla bitmedi tabi.....:cyclopsan Yine önceki kazadan çatlayan ön siper camı çatlakdı o da tamamen parçalandı; Sağ kafa grenajı vurmanın etkisi ile çok küçük çatladı ve çizikler oluştu ve aynı zamanda ön farın sağ kısmı çarpmanın etkisi ile içeri geçti ama kırılmadı ön farda da çizikler var...:salut:
Hasarın maliyeti şöyle; Sağ kafa grenajı 98 YTL ++ Ön far komple 105 YTL++ Ön siperlik camı orjinali 105 ytl (Yan sanayi CBR 125 için siyah cam 60 ytl B.evler Motomarketim++Sol Debriyaj kütüğü 56 YTL.:salut:

r:
Toplamda 400 YTL gibi bir masraf çıktı halimi düşünebilen varsa kuvvetle muhtemel daha önce yaşamışdır....Ben bile halimi düşünemiyorum....:salut::salut: