- Konu Yazar
Arkadaşlar beni bu güne kadar görenleriniz olmuştur MT ile 4 buluşmaya katildim bir süredir üyeyim...Fakat ilk topigimi bu gün açmak nasip oldu...Konuyu kısaca özetliyeyim sizlere belki bir arkadaşimiza örnek olurum hayatini kurtaririm...
Öncelikle bu gün ehliyetimi almak için tuzla ilçe karakoluna gittim...Ehliyetimi yetkili kişiden aldiktan sonra sevinçe Motoruma binip işime gidiyordum... tuzlada bilenler bilir sahil yolunda idonun tam önüne karşı şeritten bi araç benim kullandigim yol üzerinden ara sokaga girmek isteyince beni GÖREMEMESİ kazaya sebebiyet verdi...:salut::salut:Araç sürücüsünede hak veriyorum... benim geldigim yol tam olarak görünmüyor yolun ortasinda kadirimin üzerine dikilmiş olan agacmı diyim çiçekmi diyim artik yaklaşik 1-1.5 metre yüksekliginde bir bitki beni görmesini engelliyor tabi biz motorcu oldugumuz için görünmüyoruz arkadasin gerekcesine göre_Hadi kardeşim arab afalan olsan neyse altindaki motor görünmüyorki!!!!!!:cyclopsan:cyclopsan
Kazada artik kaçamayacagimi anlayinca allahtan gelen bi geyret diyeyim ayaga kalktim ve kalkmamla çarpişma bir oldu
ale::salut:...Kafami aracin ön camina sert bi şekilde vurdum ve kendimi yerde buldum...Kafamda kaskim vardi...aracin cami tuz buz oldu...şimdi düşünüyorumda ya kaskim olmasaydi....Şu an ben bu topigi açabiliyor olcakmiydim:salut:
ale:Kasksiz kullanan arkadaşlarim lütfen dikkat edin kasklariniz mutlaka olsun.... sonuç itibariyle çarpmanin etkisiyle o an bişey hissetmedim hatta düşer düşmez kalkip motorumu yerden kaldirdim.... bunu kendim isteyerek yapmadim o anlik bi refleksti arkadaşlar:salut::salut::salut:Birz kendime geldikten sonra bişeyim olmadigni gördüm... fazla süratim yoktu 45 -50 km gibi bi hızla ilerliyordum...Neyse kazanin ardindan sonra tutanak tutup araclarimizi servise çektik... motorum şu anda pendik yamaha servisinde eksperi bekliyor gelip görecekmiş...servisteki usta bana 885 ytl gibi bi rakam çikardi...ve degişecek parcalari listeledi...çamurluk,gidon,ön amortisörler,ön jant,sinyaller eksper gelip onay verdikten sonra 1 saat içinde motorumu alabilecegimi söylediler...Son bir sözüm daha olacak arkadaslara LÜTFEN ARKADAŞLAR KASKSİZ ASLA benim durumumu göz önünde bulundurun ya sedatin kaski olmasaydi:cyclopsan:cyclopsan:cyclopsan
Öncelikle bu gün ehliyetimi almak için tuzla ilçe karakoluna gittim...Ehliyetimi yetkili kişiden aldiktan sonra sevinçe Motoruma binip işime gidiyordum... tuzlada bilenler bilir sahil yolunda idonun tam önüne karşı şeritten bi araç benim kullandigim yol üzerinden ara sokaga girmek isteyince beni GÖREMEMESİ kazaya sebebiyet verdi...:salut::salut:Araç sürücüsünede hak veriyorum... benim geldigim yol tam olarak görünmüyor yolun ortasinda kadirimin üzerine dikilmiş olan agacmı diyim çiçekmi diyim artik yaklaşik 1-1.5 metre yüksekliginde bir bitki beni görmesini engelliyor tabi biz motorcu oldugumuz için görünmüyoruz arkadasin gerekcesine göre_Hadi kardeşim arab afalan olsan neyse altindaki motor görünmüyorki!!!!!!:cyclopsan:cyclopsan
Kazada artik kaçamayacagimi anlayinca allahtan gelen bi geyret diyeyim ayaga kalktim ve kalkmamla çarpişma bir oldu