Arkadaşlar İlk Kazami bu gün yaptim...(sedat_57)

Arkadaşlar beni bu güne kadar görenleriniz olmuştur MT ile 4 buluşmaya katildim bir süredir üyeyim...Fakat ilk topigimi bu gün açmak nasip oldu...Konuyu kısaca özetliyeyim sizlere belki bir arkadaşimiza örnek olurum hayatini kurtaririm...
Öncelikle bu gün ehliyetimi almak için tuzla ilçe karakoluna gittim...Ehliyetimi yetkili kişiden aldiktan sonra sevinçe Motoruma binip işime gidiyordum... tuzlada bilenler bilir sahil yolunda idonun tam önüne karşı şeritten bi araç benim kullandigim yol üzerinden ara sokaga girmek isteyince beni GÖREMEMESİ kazaya sebebiyet verdi...:salut::salut:Araç sürücüsünede hak veriyorum... benim geldigim yol tam olarak görünmüyor yolun ortasinda kadirimin üzerine dikilmiş olan agacmı diyim çiçekmi diyim artik yaklaşik 1-1.5 metre yüksekliginde bir bitki beni görmesini engelliyor tabi biz motorcu oldugumuz için görünmüyoruz arkadasin gerekcesine göre_Hadi kardeşim arab afalan olsan neyse altindaki motor görünmüyorki!!!!!!:cyclopsan:cyclopsan

Kazada artik kaçamayacagimi anlayinca allahtan gelen bi geyret diyeyim ayaga kalktim ve kalkmamla çarpişma bir oldu:pale::salut:...Kafami aracin ön camina sert bi şekilde vurdum ve kendimi yerde buldum...Kafamda kaskim vardi...aracin cami tuz buz oldu...şimdi düşünüyorumda ya kaskim olmasaydi....Şu an ben bu topigi açabiliyor olcakmiydim:salut::pale:Kasksiz kullanan arkadaşlarim lütfen dikkat edin kasklariniz mutlaka olsun.... sonuç itibariyle çarpmanin etkisiyle o an bişey hissetmedim hatta düşer düşmez kalkip motorumu yerden kaldirdim.... bunu kendim isteyerek yapmadim o anlik bi refleksti arkadaşlar:salut::salut::salut:Birz kendime geldikten sonra bişeyim olmadigni gördüm... fazla süratim yoktu 45 -50 km gibi bi hızla ilerliyordum...Neyse kazanin ardindan sonra tutanak tutup araclarimizi servise çektik... motorum şu anda pendik yamaha servisinde eksperi bekliyor gelip görecekmiş...servisteki usta bana 885 ytl gibi bi rakam çikardi...ve degişecek parcalari listeledi...çamurluk,gidon,ön amortisörler,ön jant,sinyaller eksper gelip onay verdikten sonra 1 saat içinde motorumu alabilecegimi söylediler...Son bir sözüm daha olacak arkadaslara LÜTFEN ARKADAŞLAR KASKSİZ ASLA benim durumumu göz önünde bulundurun ya sedatin kaski olmasaydi:cyclopsan:cyclopsan:cyclopsan

geçmiş olsun sedat kokuttun beni bide cbr 125 eyüpte kaza yapmış sözleştiniz mi ne yaptınız aynı anda söylüyosunuz :pale:

ikinizin de iyi olmasına sevindim son kazanız olur inşallah

geçmiş olsun sedat kokuttun beni bide cbr 125 eyüpte kaza yapmış sözleştiniz mi ne yaptınız aynı anda söylüyosunuz :pale:

ikinizin de iyi olmasına sevindim son kazanız olur inşallah

inşallah cadi inşallah son olur azrail bu gün eli boş döndü bi daha benim yanima ugramaz umarim:pale::pale:

Geçmiş olsun Sedat. Önemli olan sana bir şey olmaması, motor yapılır da yeni de alınır.

gecmıs olsun arkadasım.Ucuz atlatmıssın her zaman kask ve ekıpman takmak gereklı...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok büyük geçmiş olsun. Araçlar görselerde görmüyorlar zaten. Görmek istemiyor çoğu, fakat istisnalarda var yol verenler. Işıklarda motosiklet görüp kenara çekip motosiklete yol açanlar. Fakat çok nadir :)
Tekrar çok geçmiş olsun. Her ihtimale karşın bir hastahaneye gitseydin.

Geçmiş olsun, ucuz kurtulmuşsun.

Neyseki kaskın kafandaymış ve neyseki fazla süratli değilmişsin.

Allah korumuş.

çok sagolun arkadaslar kskim olmasaydi durumum gercekten vahimdi....:pale:

sedat büyük geçmiş olsun allah koruuş daha dikkatli ol sen bize lazımsın...sadaka vermeyi unutma sakın ...

geçmiş olsun sedat Allah beterinden korusun..

kim suçlu peki bellimi kusur işaretledinizmi

Sedat kardeşimm çok geçmişş olsunn :pale: Sen de bişey yok ya ??

Motosikleti
Dl650vstorm
sedat geçmiş olsun ..iyiyim diyosun, genede bi gözükseydin doktora filan,ziraa insan anlamıyo sıcağı sıcağına.

canım kardeşim:rendeer: arkadaşım:rendeer: motordaşım:rendeer: kankam:rendeer: msn arkadaşım:rendeer: uzak ta olsa canım dostum çok büyük geçmiş olsun. allah korusun ya hızlı olsaydın ?:salut: ya kaskın adi olsaydı ? allahtan beyaz nolan var da seni İMZAMI OKUMAYA GEREK BIRAKMADAN KORUMUŞ :)

GKN

çok geçmiş olsun sedat, olan olmuş.. son olur umarım
varmı yapabileceğimiz bişey?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar