[MT Ankara] 4/21 lik gezi

giderdi ama nasıl giderdi hem nasıl yollara gireceğimizi bilmiyorduk bile. Levent abi sen kanma bu sterile aramızı bozmaya çalışıyor. Birde asfalttan sıkıldık ekşin olsun istedik

sana xlr verelim bir dahaki sefere sende gelirsin :wiinkk:

Benim cBRı satın alıyım ben xlr ben dünden razıyım: ) ha bi de boyumu da uzatalım murat abi:p:cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vaov be.. neler olmuş görmeyeli :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ben o davut un bindiği xt ye taktım..Kimin ki o?.... :silent: Yoksam davut benden habersiz xt mi aldı?....:silent:

Ben o davut un bindiği xt ye taktım..Kimin ki o?.... :silent: Yoksam davut benden habersiz xt mi aldı?....:silent:

Komutan Özgür'ün görev nedeni ile istanbula gitti motoruda Davuta bıraktı.

Ulen Elekçiyide çizdiler:p gezinin resimleri yarım kaldı esas ekşın fotolar yüklenmemişti daha:queen: çaydan geçme,gölde yürüme cafe faslı vs.:pale:

Komutan Özgür'ün görev nedeni ile istanbula gitti motoruda Davuta bıraktı.

Ulen Elekçiyide çizdiler:p gezinin resimleri yarım kaldı esas ekşın fotolar yüklenmemişti daha:queen: çaydan geçme,gölde yürüme cafe faslı vs.:pale:

eheheh yazık oldu fotolara diyosun =)

sonunda enduro krosumsu tarzı bi şey aldıracaksınız valla bana , güzel gezi süper olmuş...

ooo süper ya iyi gezmiş eğlenmişsiniz walla! şu yaz gelse de bende tamamlasam şu 1000 km'lik gezimi. walla sabırsızlanıyorum. korkmuyor da değilim aslında daha 17 yaşındayım :D o kadar çok motor sürmüşlüğüm de yok motor hakkında pek bilgim de yok. kendi motorum da yok. bi motor kiralayıp denizli - ankara turu yapmayı planlıyorum. hesaplarıma göre bi 500 ytlyi gözden çıkarmam gerekiyo ama değer :D

Ya bu endurocuların yaptıkları gezilere delirecem valla...İnsan özeniyo yapmayın be abicim...:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar