Mustafa abi tek kelime ile süpersin, fotolardan hiç haberim yok hangi arada derede çektin yahu

Plaka konusuna gelince o bir sır :mrgreen:
Aynı zamanda 3 radar geçmiş 4.radarda yozgat girişinde adamı 500 mt önceden görmüş yavaşlamış göz göze geçmiş olmam, ilerde durdurulmam ve beyfendi 80 km/h hızla radara girdiniz muhabbeti itirazım tekrar radar aracına anons ve ya arkadaş haklı 64 km/h saatle geçmiş ama geçmesi gereken max 56 km/h olacak cezası 115 ytl kesin benim 30 dk münakaşam ve kesilen radar cezası ve ben radara 64 ile girdiğimde beni neredeyse rüzgarıyla kenara atan METRO turizm radar yemeden geçmesi :cyclopsan ve dönüş yolunda tekrar karşılaşmamız aracın yanında durmam ve kusura bakma oldu bir kere dikkatli git nasihatı ve başka bir trafik aracına sorduğumda ise 100 km/ h ile seyir edebileceğimdi, gelde şimdi plaka tak. Bir R1 olsaydı da biraz dalga geçseydim. Neyse yolculuk çok güzel geçti YBR250 ile 1.850 km yaptık tık tık demedi Allah nazardan saklasın, dönüşde mustafa abi (REUS) ile karşılaştım moral oldu tşkler kendisine, git gel geceye kalmamak için çok foto çekemedim bir kaçını yayıma veririm :mrgreen: Çok keyifliydi, bir HAYAL' im daha gerçek oldu, giderken ve gelirken düzce kaynaşlı (askere giderken saptığım kavşaktı duygulandım) bolu elmadağ ankara bol bol yağmur yedim, tek ıslanan yerim vizörümdü, MERT dostum beni öyle bir giydi ve sardı sartmaladıki sıcacık kupkuru memlekete girdim, Bu yolculuğa sevdalandığımda ilk destek olan önce MERT ve MT arkadaşlarıma beni yüreklendirdikleri için tşk ederim.