İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar :rendeer: Gezmekten dolaşmaktan zaman bulupta giremiyorum MT'ye..Detaylı fotoğraflarını en kısa sürede bu başlıktan altında koymaya ve kullandıkça merak ettikleriniz hakkında elinizden geldiği kadar sizi bilgilendirmeye çalışacağım...
Motor 4 zamanlı :cat: Bugün biraz sıktım makinayı 5.vites 6-7 devirde 113 dedi daha da zorlamadım...
@Ahmet,aynen öyle Ahmet :cherry: Kuyruk doğrultma çalışmalarındayız herkes biryerden birşeyler diyor ama yemek ısmarladım geçenlerde gelemeyen kaçırdı treni :cherry:
@Bora Abi,teşekkür ederim abi.Motor olmasa bile biliyosun Eskişehir'in kızlarıyla aram iyi :bounce::cherry: Ama tabi etkiside olmadı değil hani :cherry:
@Cüneyt Abi,abi düşündüm taşındım en mantıklı kararın bu olduğuna karar verdim 2000 kasa 600 yada 600+ bir racing almaktansa 0 km 125 almak daha mantıklı geldi zaten görünümüde gayet hoş kasasıda tahmin edebileceğinizden daha büyük tam bir R6 hissi veriyor kasa :cat: Viraj kabiliyeti çok çok güzel motorun ve atak bir motor düzgün bir sürücüyle 2'de rahatça tekere kalkabilir ki geçenlerde 2den 3e çektiğimde vitesi gazı biraz fazla açmış olmalıyım ki motor yanlandı baya şaşırdım :cherry:
Bugün birkaç ekleme yaptık motora.Tankpad,jant şeridi ve harris elcik gibi.Giyim seçimimdede Feyizoğlu'ndan Shoei XR1000 Kagayama aldım ve Eskişehir Özmert'ten Revit PX2 eldiven aldım hem kasktan hem eldivenden gayet memnunum montum var fakat önümüzdeki aya doğru motorun rengine uyacak bir Revit yada Alpinestar mont düşünüyorum...Son olarakta xenon taktık mı bence tamamdır :cat: