yağmur çamur neredeyse kar maceramız

abicim siz işi biliyorsunuz.

bu Lastikteki çivi gibi aynısı banada oldu yan tırnaklardan birine biraz daha derinden batmıştı sökmesi çok zor olmuştu penseyle çıkarabildim:)

komşu her seferinde biraz daha öğreniyoruz hayat tecrübelerle gelişiyor.

Abi bu görüntülere şapka çıkartılır. Tebrik ediyorum. O motorla öyle bir yerden geçmek her babayigidin harcı değil. Tekilay'ın fotoğraf ve videolarını EC den de hayranlıkla takip ediyorum.

ğardaş çok haklısın o adamı transfer etmek lazım yarın napıyon.

İnş bi sorun yoktur umarim iyi eğlence olmuş

çok şükür sorunumuz yok komşu sağol.

Son düzenleme:
"haftaya antep maraş macerasında görüşürüz inşallah"

bekleriz abi.....

Motosikleti
ZX12R
10 numara gezi olmuss..orda olmak isterdim dogrusu..:cat:

valla canım çekti yaa ne güzel yerler oraları, aslında benimde girmem lazım oralara, hemde bir kros alıp.
paylaşımınız için saolun.
güzel kareler valla imrendim .

Son düzenleme:
abi valla helal olsun güzel manzaralı bol fotolu çamurlu eğlenceli birazda taklalı bir gezi olmuş darısı başımıza paylaşım için teşekkürler

Osmaniye İl Temsilcisi

Kadir abi şu an saat 00:10 ve mesajını yeni gördüm. Abi bir kaç saattir yağmur yağıyor, böyle giderse hiçbirşey yapamicaz ama eğer hava şartları elverirse yarın maraş tarafına doğru gitme planımız var, genel bir gezi olcak.Sanırım sizde yine bir etkinlik var, fotoğraflarını dört gözle bekliyorum.

Kadir abi şu an saat 00:10 ve mesajını yeni gördüm. Abi bir kaç saattir yağmur yağıyor, böyle giderse hiçbirşey yapamicaz ama eğer hava şartları elverirse yarın maraş tarafına doğru gitme planımız var, genel bir gezi olcak.Sanırım sizde yine bir etkinlik var, fotoğraflarını dört gözle bekliyorum.

evet bugün icraat var 1 aydır paslandık resme zaman olursa çekerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar