Yine Ben, Yine Kaza, Yine Sol Ayna Kütüğü

Evet başlıkta da belirttiğim gibi YİNE ! Yine diyorum çünkü bu 3. oldu...
:pr:
Motorum Honda CBR 125-R ilk aldığım zamanlar hiç masraf çıkartmadı çok güzeldi herşey..... :mrgreen:

Birgün Okmeydanı nda bir kaza yaptım motor sola yattı ve sol daki vites kolu ile sol aynamın kökü yani Sol Debriyaj Kütüğü denilen parçam tam kökünden kırıldı;:pale:

Neyse bunu yaptırdım vites kolunu da düzelttim biraz oynuyor ama olsun yine de sağlam iyiydi; :silent:

Bunun üzerinden uzun bir zaman geçti daha sonra geçtiğimiz arefe gecesi her zamanki gibi 2 arkadaşımın motorunu çektiği yere bende park ettim benimki en sol taraftaydı sabah kalkıp bayram namazına gittim ve eve dönüp kahvaltı yaptım aşağı indiğimde o yaptırdığım Sol Debriyaj Kütüğünün aynı noktadan kırıldığını ve japon yapıştırıcısı+sigara külü ile yapıştırıldığını gördüm aracın biri geri geri gelirken aynama vurmuş ayna kırılmayınca Sol Kütük kırılmış :pr:. Kafayı yedim bayramın 1. günü:pale: tam gezilecek bir hava var:pale: ama benim sol aynam yok üstüne üstlük motorcular da kapalı:pr:

Neyse cuma günü oldu gidip dün Honda Oto Sever den 56 ytl ye aldım Kütüğü:salut: kendi ellerimle özene bezene taktım hatta onu takıcam diye yağmura yakalandım:p taktım sabah işe gittim geri geldim tamircimin oraya gittim benzin deposu içindeki şamandırayı tamir ettim kendim....:cat:

Sonra şamandırayı test etmek için benzin alıp gelmem gerekti gittim Çobançeşme Opetten aldım geldim:cat: gelirken Şirinevlerde bi sokağın soluna yanaştım araçların geçmesini bekliyorum:cat: bir adet DHL firmasına ait Ford Transit marka minibüs de benim olduğum sokağa(Ters Yön):cyclopsan dönüş yapacak ben iyice sola yanaştım rahat dönsün:pale: diye ama o bir hışımla geçip benim egzozuma vurdu :pr:eek:nun vurması ile motorum sol tarafa bi çocuğun üzerine düştü ve....:salut:Evet yine sol Debriyaj Kütüğüm......:salut:Yok yok bu sefer kırılamdı:p sadece çatladı ama çok hassas heran kırılabilir üzerine bi top gelse kırılacak pozisyonda:salut: neyse motoru hemen kaldırdım adam kaçıp gitti tabi ben motoru kaldırana kadar :pr: Neyse diyip onu da sineye çektim :salut: nasılsa kırılmadı dedim ama motoru kaldırınca öndeki özel yapım Siyah Fiber Glass Rüzgar Siperliğimin kırıldığını görünce:cyclopsan beynimden vurulmuşa döndüm çünkü o Siperi 120 ytl ye takmışlardı:queen:bunların olması inanın beni motorumdan soğuttu ve üstüne üstlük motor yüzünden bankalara kredi kartı borcum ve arkadaşıma borcum var yani kafayı yemek üzereyim bir kurban felan kesmeyi düşünüyorum motosikletim için yada bir yere yardımda bulunmayı düşünüyorum bağış yapmayı düşünüyorum.....

İşte böyle moralim çok bozuk ama canım sağ; Lanet olsun 4 tekerli canavarlara ve kahrolsun pkk ooof of :salut:

Moderatör
Gecmis olsun, sanssiz bedevi gibi olmussun :p O kutugu kaynattir sen oraya :)

Geçmiş olsun, biraz daha dikkatli kullan bence...

Teşekkür ederim ama ben ne kadar dikkat de etsem bu ÖKÜZ lerden çok var yaa oturup ağlıycam inan ağlıycam ya ters giden sadece motor olsa gam yemicem son zamanlarda hep aksilikler beni buldu dikkatli kullan diyorsun ters yönden gelen adama yol verdim daha ne yapayım sence Tuğba ???? :salut::salut::salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
canım benim büyük geçmiş olsun her işte bir hayır vardır cana gelmesin mala gelsin diceem ama mal canın yongasıdır inş bu son olur

Gecmis olsun, sanssiz bedevi gibi olmussun :p O kutugu kaynattir sen oraya :)

Teşekkür ederim ama o Kütük TUTYE denilen bir zıkkımdan yapılmış ve aliüminyum kaynağı bile tutmuyor yenisini alıcam eğer kırılırsa ama Siperi ne yapıcam bilmiyorum ustam dediki ben yine bulurum sana bi yerlerden kafana takma dedi ama du bakalım hayırlısı.....:salut::salut::salut:

canım benim büyük geçmiş olsun her işte bir hayır vardır cana gelmesin mala gelsin diceem ama mal canın yongasıdır inş bu son olur

Amin cicim amin :salut::salut: İnşallah bundan sonra herşey çok güzel olur HERŞEY !!

"Herşey Çok Güzel Olacak" (Cem Yılmaz & Mazhar Alanson)
http://www.eglen.org/cem-yilmaz/hersey-cok-guzel-olacak-tam-film.html

Son düzenleme:
Geçmiş olsun kardeşim.Üzücü olaylar Allah tekrarını veya benzer üzüntüleri birdaha yaşatmaz inşallah.

geçmiş olsunda senin ki dikkatsizlikten değil bence üzerinde kara bulutlar dolaşıyor (büyü müyü yaptırmıştır kıskananlar :) )

bende bişey war zannettim birader. moralini bozduğun şeye bak. topink açmaya bile değmez, geçmiş olsun.

geçmiş olsunda senin ki dikkatsizlikten değil bence üzerinde kara bulutlar dolaşıyor (büyü müyü yaptırmıştır kıskananlar :) )

Büyü mü ? :silent: Tabi yaaaaaa..... Cadııııııııııı birine yaparken bana mı yaptın ne ettin ya çek şu bulutları üzerimden 2 kulhuvallah bir elaham oku yav ben değil motor ölecek bana bi halt olduğu yok ama motor yavaş yavaş bana harcama masraf çıkarıyor....

geçmiş olsun dostum ..motor çocuğun üstüne düştü demişsin çocukta bişey varmı peki

Mersin İl Temsilcisi
sakın çölde gezme derim ben, penguenler bile sıraya girer :p

Moderatör
Teşekkür ederim ama o Kütük TUTYE denilen bir zıkkımdan yapılmış ve aliüminyum kaynağı bile tutmuyor yenisini alıcam eğer kırılırsa ama Siperi ne yapıcam bilmiyorum ustam dediki ben yine bulurum sana bi yerlerden kafana takma dedi ama du bakalım hayırlısı.....:salut::salut::salut:
[/url]

Tutye kaynak olmaz.. Zaten zamanla asinabilen birseydir.. Hafif olmasindan dolayi mi tutyeden yapmislar ki acaba ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar