hepimizin başı sağolsun!!!

arkadaşlar bu sabah çok üzücü bür olay olmuş yine vicdansız, alçak, serefsiz...lar şemdinlide bi karakola baskın düzenlemişler 15 askerimiz şehit olmuş.. hepimizinh başı sağolsun...

bu vatan bizimdir bizim kalacak...

kahrolsun bölücüler !!!!!!!!!!!!!!!!

vatankz5.jpg

Vatan hepimizin vatanı. Bölmez bölünmesine de müsade etmeyiz Allahın izni ile ancak sorunun böyle çözüleceğini de sanmıyorum.

30 35 Senedir BAŞARAMADILAR BAŞARAMAYACAKLAR Bu VATANI Bölemeyecekler ALLAH BELALARINI ENİNDE SONUNDA VERECEK

yakın larına allah sabır versin mekanları cennet olsun şehitlerimizin

bunlar kahpe şerefsiz ama yakındır sonu bunların arkadaşlar yakın dır

İnsan dısı olan bu yaratıklar ve insan dısı yaratıkların evladı olan bu varlıkları Yok etmeye az kaLDı :cat:

Lanet olsun böyle devlete köklerini halen kurutamadilar.Meclise girdiler.

Aslında bunlarının başlarını idam edecen ibret olsun diye butun Dünyaya gösterecen ama bu seferde Amerika girer neymiş insan hakları kendileri yapınca bişey olmuyor biz bişey yapsak hemen suç::angry2::

kahrolsun pkk allah sizin... bunlar nasıl varlıklar anlamıyorum düşüncelerini :((( şehitlerimizin ailelerine baş sağlığı dilemekten başka elimizden bişi gelmiyo ne yazıkki :((((

Vatansız şerefsizler bayraksız vatan hainleri allah kahretsin bunları lanet olsun hepsinede kim ne derse desin tek çare nükleer çözüm oda yakında geliyor inş sabır etsinler o soysuzlar...

nedense bizim askerimiz bu aktütün karakoluna bir çözüm üretemedi :( senelerdir sürekli saldırılan bir karakol

Ruhları Şad olsun... Allah Rahmet Eylesin....

terörün kökü kazınacak bu millet bu ordu bunu yanlarına bırakmayacak

her günüm cenaze her günüm şehit
tüm bunların sebebi bir it oğlu it !

şehitlerimize allahtan rahmet kalanlarına başsağlığı diliyorum.yine ateş düştüğü yeri yaktı.

Hakkari şemdinli Aktütün Karakolu

http://haber.mynet.com/detay/guncel/Turkiye-sehitlerine-agliyor/04Ekim2008/X1223113689375

HAKKARİ ŞEMDİNLİ İLÇESİNE BAĞLI AKTÜTÜN KARAKOLUNA YAPILAN SALDIRIDA ESKİŞEHİRLİ HASAN ÖNAL KARDEŞİMİZİ ŞEHİT VERMİŞ BULUNMAKTAYIZ . BİZ ESKİŞEHİRLİLERİN KONUYU TAKİP EDİP ŞEHİTİMİZİN AİLESİNİ BÖYLE BİR GÜNDE YANLIZ BIRAKMAMALIYIZ .

eğer yazıda hata varsa çok özür diliyorum gözlerimde yaşlı ekranı net göremiyorum

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hasan önal kardeşimize allahtan rahmet eyleriz yakınlarınada allah dayanma gücü ve sabır versin,şehit edenler ise allahlarından bulsun.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin..mekanı cennet olsun..

Şehitler Ölmez..!

Vatan Bölünmez..!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar