ne garip herkeste aynı problem varmış demekki cox marka almıcaz
bi müşteri gitti bile
bi müşteri gitti bile
aynı kaskı 2006 yılında 1. fuarda aldım .. hoş parasını skull ödedi ama .. keyifle kullandım .. aynı çatlaklar bendede mevcut .. bence kesin bir üretim hatası var.. cox caberg ile aynı fabrikada üretiliyor .. caberg çok güvendiğim bir marka olduğu için cox u daha önce kullanmadığım halde gözü kapalı aldım .. caberg kullanlar bilirler iyi kasktır.
ama dediğin doğru 2 yıl dolmadan o kısımdan kırılma yapıyor. ls2 ye baktım nette gayet hoş göründü gözüme .. ama kasktan anlayan deneyimli bir arkadaşım baktı beğenmediğini söyledi ..
kardeşim kavun değilki dibini koklayasın... hani ucuz desen değil.. kaliteli kask diye alıyosun 2 yılda çıtlıyo..
çin min deyip dalga geçiyoz .. eee kime güvenecez şimdi
Konudan biraz uzaklatıracak bir sorum olacak. Buğu için siprey kullanıyorum ama buna rağmen sorunu %100 çözebilmiş değilim. Şu ana kadar siprey ve özel temizleme mendili denedim ve sonuç pek değişmedi. Bu sorunu tamamen çözebilen varmı ?
Almışken iyisini almak daha mantıklı. Çünkü "keşke" diyecek zamanımız olmayabilir.
İyi kaliteli demek çok pahalı demek değil. LS2 cartoon kaskım var 120 ytl ye aldım. İncelemesini de yapmıştım forumda. Tavsiye ederim
nolan n102 de yaptığı fahiş hatayı n103 de hemen düzeltmiş..
nedir bu hata diyeceksiniz. benim gibi flip-up fun ları bilirler . genelde çene açık kullanırız. ama güneş vizörü hem güneşten hemde börtü böcükten korunmak için hep açıktır.
N102 de güneş vizörü vizörün üstünde yani kaskın dışında .. çene açıkken güneş vizörü kulanılamaz yani..ee ben ne anladım o işten.. n103 te güneş vizörünü içeri almışlar..
benimki birazda espiri mahiyetinde elbet testlerden denemelerden sonra karar veriliyo bu gibi ayrıntılara .. demekki flip-up kullanıcıları bu ufak ayrıntı yüzünden fazla rağbet göstermedi kaska .. şahsen alacak olsam hayatta n102 almam.. vizörü içerde bir kask tercih ederim