COX kask almayın başınızı ağrıtmayın

Cox kaskınızdan memnunmusunuz?

• Hiç Değil

Oy: 23 27.7%
  • Fena Değil

Oy: 22 26.5%
  • Memnunum

Oy: 26 31.3%
  • Çok Memnunum

Oy: 12 14.5%

• Kullanılan toplam oy
    83
ne garip herkeste aynı problem varmış demekki cox marka almıcaz

bi müşteri gitti bile :)

yazanlar memnun değil ama oylarda 5 adet memnun kullanıcı görünüyor. Memnun arkadaşlarda güzel yönlerini, diğer markalarla kıyaslamasını yazarsa tek taraflı bir eleştiri yerine faydalı bir tartışma olur.

aynı kaskı 2006 yılında 1. fuarda aldım .. hoş parasını skull ödedi ama .. keyifle kullandım .. aynı çatlaklar bendede mevcut .. bence kesin bir üretim hatası var.. cox caberg ile aynı fabrikada üretiliyor .. caberg çok güvendiğim bir marka olduğu için cox u daha önce kullanmadığım halde gözü kapalı aldım .. caberg kullanlar bilirler iyi kasktır.

ama dediğin doğru 2 yıl dolmadan o kısımdan kırılma yapıyor. ls2 ye baktım nette gayet hoş göründü gözüme .. ama kasktan anlayan deneyimli bir arkadaşım baktı beğenmediğini söyledi ..

kardeşim kavun değilki dibini koklayasın... hani ucuz desen değil.. kaliteli kask diye alıyosun 2 yılda çıtlıyo..

çin min deyip dalga geçiyoz .. eee kime güvenecez şimdi

barış abi dediklerine katılıyorum,gelişmiş ibraamın tavsiyesiyle bende caberg aldım.tek sorunun buğu yapması :pale:

ya bi kere satan firma berbat!

ozen motor! almayın bu adi adamlardan bişey ya!

pişman oldum ama iş işten geçti dediğim gibi. Şu an Nolan n103 kullanıyorum ayrıca N-Com bluetooth kulaklıkla beraber gayet memnunum... keşke diyorum evet keşke biraz daha bekleyeyip Nolan alsaydım. Heves işte alıyorsunuz içinizde patlıyor. N103 Nolan kullanıyorum ve herkese gözü kapalı tavsiye ederim. Şu an alabileceğiniz en güzel kask diyebilirim fiyatına göre. Tabi 100 €uro daha fazla verip Shoei kaskta alabilirsiniz. tercih.

Süper Moderatör (BBRR)
nolan n102 de yaptığı fahiş hatayı n103 de hemen düzeltmiş..

nedir bu hata diyeceksiniz. benim gibi flip-up fun ları bilirler . genelde çene açık kullanırız. ama güneş vizörü hem güneşten hemde börtü böcükten korunmak için hep açıktır.
N102 de güneş vizörü vizörün üstünde yani kaskın dışında .. çene açıkken güneş vizörü kulanılamaz yani..ee ben ne anladım o işten.. n103 te güneş vizörünü içeri almışlar..

benimki birazda espiri mahiyetinde elbet testlerden denemelerden sonra karar veriliyo bu gibi ayrıntılara .. demekki flip-up kullanıcıları bu ufak ayrıntı yüzünden fazla rağbet göstermedi kaska .. şahsen alacak olsam hayatta n102 almam.. vizörü içerde bir kask tercih ederim

Konudan biraz uzaklatıracak bir sorum olacak. Buğu için siprey kullanıyorum ama buna rağmen sorunu %100 çözebilmiş değilim. Şu ana kadar siprey ve özel temizleme mendili denedim ve sonuç pek değişmedi. Bu sorunu tamamen çözebilen varmı ?

Süper Moderatör (BBRR)
Konudan biraz uzaklatıracak bir sorum olacak. Buğu için siprey kullanıyorum ama buna rağmen sorunu %100 çözebilmiş değilim. Şu ana kadar siprey ve özel temizleme mendili denedim ve sonuç pek değişmedi. Bu sorunu tamamen çözebilen varmı ?

valla arkadaş ben de hem sprey hem bant denedim buhu önleyici.. ama havagazı illaki buhu oluyor. vizörü hafif milimetrik haada tutmak en mantıklı çözüm

N-103 ÜN yanında birde buhu camı veriyorlar... taktırtmayım mı acaba ?

cox kasktan nefret ediyorum :S

valla Kask seçiminde çok titz davranmak lazım. Sonuçta kafa :)

Güya buğu önleyici vizörler bunlar. Desenize herkezde aynı dert var. :pr:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
cox gerçekten kötü bir kask diyebilirim 300ytl gibi bir para o kaska verilmesi zaten mantıklı değil AGV nin 270 ytl ye full face çok harika bir kaskı var 40 tane cox eskitir parçalar bitirir bu kaskı sana özende çalışan ve harika pazarlama yeteniği olan bitirim tipli bi arkadaşmı sattı :mrgreen:

Son düzenleme:
Bu tarz uyduruk kaydırık firmaları Tüketici mahkemesine vermek gerekiyor... Senelik 20 ytl gibi bir rakama üye oluyorsun tüketici mahkemesine... onlar avukatlarıyla çatır çatır hakkını alıyorlar birde tazminat davası açıyorlar.... ama gel görki ben faturamı bile bulamıyorum...

Tüketici hakları derneğine üye oluyorsun 17 ytl gibi bir ücreti var . Ama iş bununla bitmiyor , aldığınız ürünün faturası kasa fişi garanti belgesi gibi dökümanlarının elinizde olması gerekiyor.

Bir ürün alırken bunlarıda lütfen temin edelim. Eğer gerekli belgeleriniz varsa lütfen milleti enayi yerine koyanaların yanına bırakmayın hakkınızı arayın :cat:

Almışken iyisini almak daha mantıklı. Çünkü "keşke" diyecek zamanımız olmayabilir.

İyi kaliteli demek çok pahalı demek değil. LS2 cartoon kaskım var 120 ytl ye aldım. İncelemesini de yapmıştım forumda. Tavsiye ederim

arkadaşım renkli vizor'ü dahil fiyat demi bu:?:?

çunki 90 ytl fıyatı var kaskın ve bırde renklı vızor gırınce devreye o fıyatı buluyor,

Yani kask fiyatı 95 ytl peşinde 90 ytl'ye veriliyor...

nolan n102 de yaptığı fahiş hatayı n103 de hemen düzeltmiş..

nedir bu hata diyeceksiniz. benim gibi flip-up fun ları bilirler . genelde çene açık kullanırız. ama güneş vizörü hem güneşten hemde börtü böcükten korunmak için hep açıktır.
N102 de güneş vizörü vizörün üstünde yani kaskın dışında .. çene açıkken güneş vizörü kulanılamaz yani..ee ben ne anladım o işten.. n103 te güneş vizörünü içeri almışlar..

benimki birazda espiri mahiyetinde elbet testlerden denemelerden sonra karar veriliyo bu gibi ayrıntılara .. demekki flip-up kullanıcıları bu ufak ayrıntı yüzünden fazla rağbet göstermedi kaska .. şahsen alacak olsam hayatta n102 almam.. vizörü içerde bir kask tercih ederim

Aynen. Bende Lazer Granville var. Gunes vizoru gunesli havada cok rahat oluyor. Ote yandan hava kapaliysa, gunes vizorunu yukari kaldirdiginizda disaridaki gunes vizoru neredeyse yelken gibi oluyor ve ruzgar cok rahatsiz ediyor. :farao:

Benim kask da 2. yilini doldurdu. Bir kac kere de yere dusurdugum icin, ceneyi tutan yan kisminda catlak var. Nolan N103 almayi dusunuyorum. raphael soyle guzel bir inceleme yazisi yazsan ne guzel olurdu :wiinkk: Ornegin hangi hizlarda kullaniyorsun, bu hizlarda ruzgar veya ses rahatsiz ediyor mu? :)

Büyük motosiket alınca kesinlikle nolan veya shoei alacağım.Bluetoot'lu olması önemli benim için

Faturalarınızı atmayın,saklayın arkadaşlar.Tamam haklı olarak büyük firmaların sattığı mal kötü çıkınca ağlıyorsunuz ama siz de biraz bilinçli tüketici olun.Öyle foruma kötü yazmakla olmaz,tamam yazın ama hakkınızı sonuna kadar arayabilecek durumda olmalısınız.
Bir arkadaş tüketici mahkemelerinden sözetmiş,kesinlikle + 1.İso belgesi almaları gerek bu ürünlerin,kanıtlarsanız firmanın türkiyeye mal satmasını bile engelleyebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar