[İSTANBUL MT] Necdet abimizin mezarlığına ziyarete 02/10/2008 perşembe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Çok sevdiğim, kardeşim Necdet'i ziyaret etmek isterdim ama, şartları denk getiremediğim için Hatay'dan kalkıp gelemiyorum.:pale:
Sizden ricam, Necdet'imin yanında beni de temsil etmeniz.
Teşekkürler...

Motosikleti
Dl650vstorm
istanbulda hava yarın ,2 ekim perşembe günü parçalı bulutlu 24 derece tahmin ediliyor. bilgilerinize.:)

Motosikleti
Dl650vstorm
geliyorum sedat yarın 10:20 de levent bp deyim inşallah.:)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
evet yarın nejdetin yanına gidiyoruz allahtan havada elverişli,imkanı ve zamanı olan arkadaşalrı bekliyoruz.biz sedetla yarın erkenden ordayız mezarlıkta görüşmek üzere.

bu sabah saat 09.30da özel ajanı 007 (cüneyti)artcı olarak aldım ve hisara
kale cafeye gittik.saat 10.00 kale cafeye vardığımızda ümmet abi daha gelmemişti 10dk bekledikten sonra ümmet abiyi arayım dedim anahtarı anca buldum ve şimdi yola çıkıyorum dedi :queen: 20dk sonra geldi. abi anahtarına
daha çok dikkat etmen lazım vanda yada dağbaşında anahtarı kaybedersin yandın vallah :p neyse şaka bi kenara sohbetimiz çok hoş ve güzel geçti
9kere türkiyeyi dolaşmış biri olarak maceralarını tek tek anlatmayla bitiremedi.
bu keyifli kahvaltı ve sohbet için ümmet abiye ve cüneyte çok tşk ediyorum.
ümmet abi pazartesi yine yola çıkacağını söyledin sana şimdiden yolun açık
rüzgarın bol olsun diliyorum saygılarımla:rendeer:

[URhttp://img170.imageshack.us/img170/3285/aileresimleri226ts1.jpg[[//IMG]URL]

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img170.imageshack.us/img170/1440/aileresimleri225vg3.jpg

L=http://imageshack.us]
aileresimleri222fv1.jpg
[/URL]

abilerim hala kesin bişey yok geziden sonra nereye gidecekseniz bizde gelelim bişeyler yapalım ya.. ALper Abi... Sana Sesleniyoruz.. MT Yönetimi Bayram Tatilinde SAnırım :D

özer siz yarın kesin geliyosunuz dimi? çekmece yerine başka biryere karar verilsede bizimle olucakmısınız?

organizatör alper modumuz az sonra son noktayı koymak için aramızda olucak arkadaşlar...:p

Son düzenleme:
Super Moderator
perşembe günü büyükçekmeceye geliyo musunuz arkadaşlar hala belli bişey yok :silent: Nasıl Bir Organizasyon bu? OrganizaTör ! SAna Sesleniyoruz :mrgreen:

abilerim hala kesin bişey yok geziden sonra nereye gidecekseniz bizde gelelim bişeyler yapalım ya.. ALper Abi... Sana Sesleniyoruz.. MT Yönetimi Bayram Tatilinde SAnırım :D
özer büyükçekmece organizasyonu şu an için iptal oldu çünkü öğümceden büyükçekmeceye yaklaşık 120 km yol var ve mezarlık dönüşü arkadaşlar oraya gelmek istemiyorlar
özer siz yarın kesin geliyosunuz dimi? çekmece yerine başka biryere karar verilsede bizimle olucakmısınız?

organizatör alper modumuz az sonra son noktayı koymak için aramızda olucak arkadaşlar...:p

evet noktayı koyuyoruz ama karşıda bi mekan bilmediğimiz için fikir bekliyoruz arkadaşlardan

büyükçekmece gezimiz geri dönüş güzergahı uzak olduğu için iptal edilmiştir:pale:

Super Moderator
benim fikrimde rumeli hisarı olabilir mi acaba:silent:

Metehan abinin ricarı bu yazıyı buraya iletmemi istedi.

sayın arkadaşlar ben Mete Han...Tekirdağdan gelen 5-6 motorcu arkadaşı İstanbulu gezdirme vesilesiyle E-5 te Beşiktaş Sapağında karşılayıp Baltalimanı Polis Evinde ağırlayıp Ortaköy Beşiktaş Taksim ve Eminönünden oluşan güzergahta gezdiricem...yarın karfurda sizle bayramlaşmaya geldikten sonra yanınızdan ayrılıp misafirleri karşılayacağım...eğer eşilk etmek isteyen olursa Carreforuda beraber ayrılırız..bilginiz olsun...aargh..ozzy73..sedat57...babaci darkdıamond..jesse ve rola arkadaşların dikkatlerine sunarım...Tekirdağdan gelen arkadaşlar saat 13:00 gibi Beşiktaş sapağında olacaklar...saygılarımla...Mete Handro...537 335 22 33

NOT:alperim Rumelihisarı mekan olarak çok pahalı bir yerdir...yani bu işi son dakikaya bırakmış olmanı esefle kınıyorum...sen yılların organizatörüsün kanka...imam böle yaparsa biz cemaat ne yapalım:)

Son düzenleme:
Super Moderator
herkese yakın ve ortada bir mekan olmasından dolayı
Rumeli Hisarında buluşalım diyorum ben itirazı olan yoksa
necdet abimizi ziyaret dönüşü Rumeli Hisarında olacağız

avrupa yakası yani sarıyerin arkaları,ölemi alper

sarıyere gelmeden abi mekan:cat:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
herkese yakın ve ortada bir mekan olmasından dolayı
Rumeli Hisarında buluşalım diyorum ben itirazı olan yoksa
necdet abimizi ziyaret dönüşü Rumeli Hisarında olacağız

sarıyere gelmeden abi mekan:cat:
heee köprünün altında olan demi,eğer orası ise hisar oluyo

bende gelirim ama sanki bi karışıklık var:S 1 levent rumel fln bana çok yakın 5dk lık mesafe 1.leventte olurum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar