Ferrari’den Konsept Motosiklet

Moderatör
Evet, kirmizisi ve motorundan baska pek de cezbedici degil.. Zaten cezbetsede alamayacagimiza gore, alabilecek olsak da konsept oldugu icin alamayacagimiza gore.. Gore de gore :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
cok hos olmus,ferrarı yıne kendıne ozgu egzotık bır model cıkarmıs,tebrıkler.
bır zamanlarda mercedes bısıklet cıkartmıstı bır kac sene once fıyatlarıda araba degerınde ıdı.oda cok guzeldı.

Çok şık Olsada Consept Olarak Kalır Gibime Gelioo :):)
bu arada iskelet haliyle daha şık geldi bana :)

beyler bu bı konsept motor yanı uretıme gecmıcek bu fırmanın ozgur oldugu yer butun uretıcıler konsept araclarında en ucuk tasarım ve teknolojılrını kullanırlar amacda budur yanı guc gosterısı

valla benim hoşuma gitti-bu motorda ne ses vardır kimbilir,

editörümüzden ricam sesinide duymak istiyoruz:bounce:

Valentino Rossi de bi ara F1 e geçiyodu...

Herkes kendi işni yapsın bence.

Ama konsept işi şov işi. Görsel zevk işi o ayrı

Ben asıl Aprillanın V4 200 hp makinasını merak ediyorum. Japonlardan daha hafif ve güçlü olabilcekmi? Fiyatı kabul edilebilir seviyede olucakmı?

Bu modek için son bilgilere sahip arkadaşlar varmı? 2010 da mı çıkıcak yoksa?

direksiyonu bile yok daha çok eksiği var :queen::queen::bounce::mrgreen::cherry::rendeer:

abi yıllar önce gta oynerken aklımda kalmış kırmızı bi tipsiz motor vardı ona benziyo :D

Hehe..:p

Kırmızı olmadı sarısını verelim Burakcığım..:) :rendeer:

Hemde Ferrari Sarısı.::winkwink ::comico:: ::comico::

.
ferrari_v4_yellow_2008_11.jpg

.
ferrari_v4_drive_unit_11.jpg

nasıl bi yaratıksın sen yaa ferrari :queen:

ya arkadaşlar aklıma bişey geldi :) otomobil markaları Honda ve Suzuki'ye özenmeye mi başladılar sanki :) önce Audi ardından Ferrari :) sırada ne var acaba ? Wolksvagen mi Ford mu ? Renault mu? :)

abi bu ne yaaa tasarim igrenc cizgi filmden cikmis gibi...bence arac uretimine devam etsinler...

nasıl bi yaratıksın sen yaa ferrari :queen:

ya arkadaşlar aklıma bişey geldi :) otomobil markaları Honda ve Suzuki'ye özenmeye mi başladılar sanki :) önce Audi ardından Ferrari :) sırada ne var acaba ? Wolksvagen mi Ford mu ? Renault mu? :)
biliyomusun renault zaten uretiyor motosiklet peugeot gibi o da scooter uretiyor ama fransa ici satiyor...

Son düzenleme:
motor süper ama granj içler acısı

iyi bizim mahalediki çoçuklar kaydırak niyetine kullanır bunu gidondan çamurluk üstünden yere hop hadi çok ehlenceli bidaha

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar